Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Irina, merci! Nu vazusem cosul de gunoi.

Ege, sa-ti traiasca micutza crestina. Asteptam parada!

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna fetelor! La multi ani Sebastian Iulian, Mario Alexandru, Maia, Ana Maria si Dinu! Cu pupici suplimentari pentru Sebastian si Mario care implinesc 6 luni.

mifloricico, sa-ti traiasca printzesa! Petrecere frumoasa azi!

La masuratori stam asa: 70 cm, 7.900 g, 43,5 cm perimetrul cranian; 270 g in luna a 6-a, cu toate ca maninca si sin si Lactana si borcanashe si supa de casa. Bine insa ca s-a lungit. Ne-a dat calciu, fier, si a marit vigantolul la 4 picaturi pentru urmatoarele 6 saptamini (are coastele evazate un pic, vazusem si eu).

Multumesc dana, cristell si tuturor fetelor care sint alaturi de mine in procesul de evadare din romanica.
Fetelor, am emotii cu olanda, treaba se precipita; 2 firme vor sa mergem acolo (a 2-a au vorbit doar cu sotul meu deocamdata, dar au zis ca ma suna si pe mine). Oare sa-i vedem in acelasi drum, sau sa mergem separat? Nu imi mai schimb pasaportul acum, ca doar nu se prind vamesii ca mi-am schimbat numele.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna fetele.
La multi ani pitici aniversati azi si mai ales lui Mario care a intrat in clubul celor mari..
Innaa, fetita ta e superba si voinicuta, ce frumos sta ea in piciaore in patut, ptiu, ptiu, sa va creasca mare si sa va bucurati de ea ca e superba.
Serba-Andrei esti un dulcic si ce sosetute frumoase ai!!!, sau sunt botosei?Esti tare smeker tu stand in fundic si privind-o pe mami cum te pozeaza si cred ca-ti si place, fotomodel te faci.
irina ce bine ca a scazut febra, sa va faceti bine si eu ma gandeam ca e o forma usoara de pojarel, acuma daca nici medicii nu stiu ce are, eu cu atat mai putin, dar va doresc sanatate, ca e tare stresant cand sunt bolnaviori mititeii de ei.
Azi m-a innebunit Iaris, nu mananca laptele decat dupa 2h de la masa de fructe sau de legume si acum si-a dat programul peste cap , mananca haotic si si-a marit nr de mese.Nu se satura cu masa de la 10, cu fructe+ceva, branzica sau o masura cereale de care ne ferim pe motiv de silueta si trebuie sa-i dau lapte cand vrea el, asta e, e mai rau ca atunci cand era mic-mic-mic.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Fetelor, va multumesc tuturor celor care ne-ati felicitat pt cele 6 luni implinite si va dorim si noi sanatate si va asteptam in "clubul celor mari" asa cum zicea Marinela79

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

buna!

La multi ani bb-ilor care serbeaza azi lunita!

Innaa ti-am admirato pe Noelia, mai da e scumpica fok, plus ca sta in picioare, isi duce picioarele la gura .....evoluata, ca fiimiu care e nascut in aceeasi zi nu a descopit pana acum ca isi poate duce picioarele la gura, de stat in picioare singur , no way ...am zis eu ca baieteii sunt mai "inceti" ca as nu zic mai bleguti :)

Fetelor eu ma pregatesc de intalnire cu mamele din galati, mergem la restaurant pentru "sedinta" lunara hehehehhe

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Simodina, tare frumusel Serban, ce costumatie de smecher are.. De-abia astept sa vina caldura sa il imbrac si eu pe Mario asa
Innaa,super pozele in care statea in picioare in patut si ce frumos rade...

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna la fete si bebelusi!

LA MULTI ANI! pentru sarabtoritii zilei: Sebastian Iulian, Mario Alexandru, Maia, Ana Maria si Dinu! .

Sa creasca mari, sanatosi, norocosi, sa aduca numai bucurii parintilor!

Si noi suntem azi fff miriita, nu aveam temperatura, decit o subfebrila 37.7, banuiesc o laringita, dupa cum mai da cite o tuse din cind in cind. Mai ales ca si subsemnata se manifesta . Speram sa nu o ia mai rau...

Hildegard, in principiu bbii daca au vreo afectiune fac urit, cel putin a mea . Ia-i si tu o temperatura si vezi...Dar faptul ca e linistit e de bine, zic eu.
Felicitari pentru aia 70cm si pentru 7kg, mie personal mi se par suuper valorile. Indierent de ultima stagnare. Gindeste-te ca pina la 1 an trebuie sa aibe 9-10 kg.
A! Inca ceva ... Maria mea maninca cu f putina pofta masa de la 10 (a doua masa din zi). Daca astepti sa ceara ea, cere cam dupa 5 ore si ceva (de pilda 1 masa la 5-30 si a doua spre 11). Daca i-o servesc la 4 ore, maninca mai putin (5 masuri lapte). Spre deosebire de celelalte mese pe care le cere cam la 3 ore jumate si papa la greu (7 masuri lapte).

Anya20, ne bucuram ca mai aflam si noi pareri competente! . Chiar daca nu pricepem tot, daca vrem detalii, cercetam mai departe!

Ioana, , valorile de "aproape" 6 luni! Cum se vad coastele evazate???
Eu una nu stiu la ce sa ma uit..., nu imi dau seama.
Vezi ca sunt firme (ca si in RO) care nu tin sa aibe sot-sotie angajati la firma! Dar nu toate! Depinde cit de patrate sunt capetele sefilor . Asa ca in fc de ce stie ala despre voi si ce v-a propus, incearca sa iti dai seama de opinia lor si asa actionezi. Succes!

jadi, iti tin pumnii sa treaca. Stiu cum e... am trecut de 2 ori prin asta, sini beton+tratament. In plus la mine erau beton degeaba, ca nu aveam lapte. Si eu ti-as recomanada lichide la minimum.

innaa, vizionat printzesa bursunica frumusica . Ce precoce este!!! PP ca o puneti voi totusi in picioare! Sa nu imi spui ca se ridica singurica ...

fete si bbei,

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, ce Ca ii dai si cat? Mie mi-a zis de 3 picaturi de Vigantol si 2 lingurite de Ca Pharco (dar cat e in ml?)
Simodina si eu vroiam culoare energy la polly, dar aici la Cluj nu au avut. Suntem mari deja .
Cristell ce smekera e Stefania. Deja i-ai coborat patutl. Ce saltea i-ai pus?
Innaa, frumoasa e Noelia si vad ca sta deja in picioare.
Alinam distractie faina
Marinela nici noi nu mai bem laptic dupa masa de fructe, care nu e foarte consistenta. dar se pare ca se satura.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Jadi m-am interesat pt tine, pastile eficiente antilapte : dostinex , iei doar doua parca numai ca costa cam 800.000 rol 2 pastile, trece durerea in 2 ore si tzitzi devin moi ..mai incet, astea nu au efecte secundare.

Codruta mutumim, va zic deseara cum m-am distrat si mai ales cum s-a deskurcat soacra, e prima data cand o las singura cu bb.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Codruta, doctorita a zis ca nu se mai fabrica CA gluconic de aproape 2 luni (dar eu cred ca se mai poate gasi pe la farmaciile din cartierele marginashe). Asa ca mi-a dat CA Pharco cite 5 ml de 2 ori pe zi, pina in aprilie (ultima luna cu R). Acum vad ca mi-a dat si Vitamina C natural pe reteta, dar nu am fost atenta cit si cind sa-i dau.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput