Mamici de martie-aprilie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Va pup fetelor, mamici si burtici

Felicitari pentru fetite si baietei, am vazut pozele si sunt superbe.

Bun venit noilor burtici in minunata noastra familie.

Mey dar stiu ca ati avut ctivitate pe forum, am lipsit 2 saptamani si ati scris aproape 6 capitole, ptiu!! sa nu va deochi. Dar stiu ca au fost ocupate si proaspetele mamici de februarie.

Noi suntem bine, si bebe si eu, me incanta cu baletul din burtica si imi place ca se linisteste cand ii vorbesc eu si cand il mangaie tati. Am aceleasi probleme cu miscarea greoaie si durerile atroce de ligamente si oase din bazin, dar rezistam eroic.

Nu stiu cine m-a intrebat dcate kg are bebele meu, probabil Diana1968: nu stiu, dr meu mi-a spus cat de mare este el dupa marimea oaselor, respectiv DBP (diametru cap) si LF (lungime femur). Despre greutate mi-a zis ca doar se poate estima dupa niste statistici, dar nu este atat de importanta cat diametrul capului pt nastere.

Noi o sa nastem prin cezariana, mi-a spus sambata ca n-am sanse sa nasc normal la cat e de mare, ca n-are rost sa ne chinuim si eu si bebe si sa ajungem tot la cezariana, asa ca am inceput sa ma resemnez. Singura chestie e ca nu vreau cezariana programata. La dr. mai mergem sambata viitoare, adica pe 4 martie, cand voi avea exact 38 sapt de sarcina. Sunt curioasa de cate saptamani imi spune ca arata baiatul. Cred ca o sa sara din masuratori. Manca-l-ar mama pe el de gogoshel, ca sunt innebunita si indragostita lulea de el.

In rest, numai de bine. Va pup si va mai scriu.

36s+6z

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

salutare gogoaselor....
din pacate vreo doua zile am salivat pe langa calculatoar deoarece si pentru ca nu am avut conexiune la net...ce insemana dependentza asta.

Bun venit fetelor noi...bebei cuminti si nastere usoara.

Da aida, uite ca mai e o inconsatienta casre zicea ca se duce la cursuri prenatale...noroc cu cartea bunicii ca mai aflu si eu una alta sai bineintels cu forumul...

Eu cica am terminat bagajul in proportie de 90%...macar am pus esentialul...pt maine ma pregatesc sufleteste de negociere cu doctora sa ne lase sa nastem atunci cand o sa vrea bb, nu o cezariana programata...ea saraca mi-a zis ca ca nu vrea sa nu aiba anestezist bun...atunci nu am inteles-o dar acum, dupa ce mi-a povestit cineva cum o anestezista s-a chinuit de 5-6 ori sa ii faca rahia in spate, incep sa rad la luna....
Ma bucur pt fetele care s-au bucurat de cum m-a chinuit bb acum doua -trei seri...frumos nu am ce zice
da eu tot va

Mistoace bancurile asa m-ama mai inveselit si eu, ca se ingroasa snopul de morcovi...de ce ii fac suc de ce se inmultesc, mama lor de morcovi..

fetelor tineti-mi pumnii maine ...

Va pumpic pe toate.

37 incheiate azi fix

un puiutz de moldovean

burtici burticoase si alte poze mumoase...noutatzi noi

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

fetelor sa va spun un secret.....da sa nu ma spuneti lu' bebeshnely...am schimbat tactica de abordare... manipulare pe fatza...ca am senzatia ca i-a intrat in cap ca daca mami i-a spus ce ii place de bb cand il are in burtik, cu gimbuslucurile lui, crede ca mai are pana la nastere...asa ca nu ia pozitia de strabatut tunelul pana la luminitza...
drept urmare...rezulta tactica: de abia asteapta mama sa te tina in brate, sa te pupe, sa te alinte, sa te imbrace in hainutzele alea scumpe pe care ti le-a luat...intelegeti??? tehnici dintr-astea...dimineata a tinut poanta ca inceput sa faca niste tumbe de am crezut ca imi face bb cezariana, dar dinspre interior spre exterior...vom continua cu stoicism.
urmarea in , normal, episodul urmator....

un puiutz de moldovean

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Salut si eu fetele.Eu tot pe baricade deocamdata.maine ma duc sa ma vad la cabinet cu doctora mea si....daca bebe nu vrea sa-si faca aparitia ,duminica....facem cunostinta;sper sa nu mai fi visat ceva doctora si sa invoce vreun motiv pentru care sa nu vrea sa-mi faca cezariana pe 26.In rest....inca respiram.Multumesc de incurajari si va pup pe toate.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutta spune:

Multumesc pentru primire in randurile voastre

Kim, merci pentru lincurile cu exercitii pentru insarcinate. Apropo, tu cursurile prenatale unde le faci(la CLSC sau la spitalul unde vei naste)?

micaalsa, eu am facut un drum de vre-0 200KM saptamana trecuta, si nu m-am simtit bine deloc in timpul drumului, in special pe portiunile de autoruta nu prea perfecte. Urmatoarele zile simteam miscarile bebelusei mult mai slab decat inainte si eram tare ingrijorata, acum e totul bine si misca ca inainte. Eu nu m-as mai aventura in drumuri lungi pana nasc.

Tina, am incercat sa-ti trimit un mesaj privat cu datele complimentare pentru lista si imi zice ca nu accepti mesaje private.

Noi saptamana viitore avem programare la medic si inca peste una la ecografie sa vedem daca placenta s-a ridicat, sper ca da. Iar acum stau si ma pregatesc pentru examene, sunt studenta. Sper sa nu sa se grabeasca bebelusa noastra si sa reusesc sa sustin si examenele de sfarsit de sesiune care sunt tocmai spre sfarsitul lui aprilie.

Pupic la toate burticile.

30+

Mergi la inceput

Si cum cred ca asteptati sa va "lovesc" din nou iata...Noe, I'm back...

Mamico, ce faci goala pe taticu' ?

- Sar pe el ca sa-i dezumflu burta..
- Te obosesti de pomana, fiindca in fiecare dimineata, matusa
ingenuncheaza si i-o umfla la loc ... !!

un puiutz de moldovean

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Catrinutza, ieeeeeeeeeeeeeeeeeee

Noemi 36+

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Nu va impacientati...facem doar verificari sa vedem cum arata noua semnatura....
Da' daca tot va uitati, ia vedeti dragelor de intrati pe ultimul link, poate va vin si voua idei samarineene....orice ajutor e bine venit.
Pup la voi burticile.

un puiutz de moldovean

catrinutza gravidutza

www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit

Mergi la inceput

Mai incercam sa vedem cum arata o alta noua semnatura...sper ca iepuroiul ala nu o fi vreun semn ca o sa ma inmultesc ca ei

Pupici pe burtici si noapte buna.

un puiutz de moldovean

catrinutza gravidutza

www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Catrinutza, dar vezi ca poti vizualiza mesajul si semnatura inainte de a le trimite, alaturi de butonul "trimite un raspuns" este butonul "vizualizeaza". Apasa pe el si ti se va afisa mesajul, pe care il poti trimite asa, daca iti place, sau il poti edita :)

31+4

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt

Mergi la inceput