Mamici de martie-aprilie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 10
Cosmina spune:
Ceau, aida_o nici eu nu am fost pana acum la vreun curs si sincer nici nu ma tenteaza, nu ca nu as avea timp sau unde sa merg pur si simplu nu cred ca e ceva foarte important. Cred ca ma voi descurca si fara la nastere.
Cat despre calatoriile luni, mai ales intr-o sarcina inaintata nu recomand. Mie doctorita mi-a interzis calatoriile deja de vreo 2 saptamani. Adevarul e ca eu am si contractii, deci o sarcina ce nu va ajunge la 40 de saptamani, dar chiar si la o sarcina normala nu cred ca e bine. Acum , fiecare face cum crede, si cum se simte in stare. Eu sincer, simt eu ca nu mai rezist calatoriilor.
Va pup pe toate.
Cosmina
33+
andra_simona spune:
PUPICI PENTRU TOATE BURTCOASELE,MAMICILOR,SI BEBEILOR
Noilor burtici le urez sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi.Bine ati venit printre noi
.
CEELA-iti tinem pumni,multa sanatate,noroc si un bebe mancacios.
Te asteptam cu vesti.
Eu sunt fericita ca in sfarsit am reusit sa termin de facut bagajelu.Mi-am luat o piatra de pe suflet
AIDA- nici eu nu am fost la cursurile prenatale,dar sper sa ne descurcam si fara
MICAALSA-esti o scumpa multumesc pt ingeras este superb,da nu inteleg cum de nu au reusit fetele sa-l opreasca pt ca daca dai dublu clic stanga pe inimioara lui se opreste in loc.Iar daca dai clic dreapta ultimu rand pleaca singur dupa ecran.E un scump mai ales ca mai si canta.Mersi mult.

34w
sadaf spune:
salutari viitoare
mamici,si
mamici.imi poate spune cineva de sp caritas eu sant o viitoare mamica in sept-octombrie,dar de doctorul dumitrascu tudor cel in varsta.cristina@yahoo.com Fiiti fericite alaturi de prunci vostri ,sanatate si mult norok.astept raspunsurile voastre.
![]()
![]()
kim spune:
Salutare la toate burticile, la toate mamicile deja cu bebei si bun venit noilor venite!
Olga, eu fac cursurile prenatale la CLSC, chiar astazi merg la a 3-a sedinta. Tu? Iar acquaerobie unde faci?
Tocmai am venit de la controlul medical, bineinteles iar cu bateriile incarcate (datorita optimismului dr. mele). In ciuda fibromului mare si plasat aiurea langa col, ea ramane pt nastere naturala, colul find in continuare super lung si inchis, zice ca e vai de capul fibromului, copilul il va da la o parte, deja l-a inghesuit in ultimul hal. Si chiar mi-a povestit de o mamica ce a nascut natural si fara probleme de o sapt. (cu un fibrom cam ca si al meu de 10 cm si langa col), deci din nou se anunta toate bune. O cezariana nu se intrevede, numai in caz ca bebelina si-ar schimba pozitia. Deocamdata n-am decat sa mai indur cat de multe nopti albe, sa fac bine sa o tin pe printesa la caldurica cat de mult, sa fac miscare si plimbari zilnice, sa o pregatesc pt marea intalnire. De ingrasat, spre uimirea mea, n-am pus decat 1 kg de acum 2 sapt.
34 fix
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
Biuta spune:
Anairda36, ama_kaly, Ceela, Dianad, Nshiro, Catrinel17, multumesc tare mult de urari, si va doresc la toate burticutzele nasteri usoare si bebei sanatosi.. 
Aida, sigur nu esti singura care nu o mers la cursuri..eu stau acasa..si tot nu m-am dus..dar..am lecturat pe net si daca te uiti si la niste videoclipuri ..zic ca nu trebuie sa ne simtim f vinovate :)
Ceela, cezariana reusita...si..speram la poze f curand..
Parca era inca o mamica cu bagaj pregatit..da..nu tin minte nici batuta..oricum, sanatate..si cezariana reusita..
PUP FETELEEEEEEEEEE-BURTICILEEEEEEEEEEE
Bia
34+
Zuzilici spune:
Salutare burtici, mamici si bebelici! 
Cat felicitari
pentru ce-l de-al doilea muschetar al subiectului
si la cat mai multi! Sanatate mult amandoura, recuperare rapida tie si pentru Tudorel sa fie mancacios si cumintel. 
Nicolle scuze de intarziere dar sa stii ca-i urez si printesei tale
multa sanatate si sa aiba parte de tot ce-i mai bun in lume. 
Dea sa-ti traiasca luptatoarea la fel de invingatoare ca si pana acum si " LA MULTI, MULTI ANI!"
. Mia Ecaterina sa ne incanti ca si pana acum cu succesele tale pe toate planurile. 
Fetelor am fost si noi la doctor luni si se pare ca toate-s bune si frumoase. Bebelina mea e deja in pozitia optima de lansare in aceasta lume
... mami e bine, sta bine si cu kg. 7.3 luate in 32 de saptamani , dar din pacate nu stim nimic mai mult. La echo n-am mai fost programate si drept urmare nu stim nimic de cat de mare sau mica e bebelina. Din 'pipaielile" doctorei se pare ca avem pe ce pune mana.
Ce pot spune eu e ca-i foarte activa si-mi arata cine-i sefa de pe acum. ![]()
Bun Venit!
noilor gravidute, sarcina usoara, nastere si mai usoara si bebei sanatosi si mancaciosi. 
Ceela succes mult cu cezariana si refacere rapida.
Traian sa fie sanatos si mancacios si sa venita acasa cat mai repede.
Viitoare mamici succes tuturor si sunt curioasa daca o sa primeasca vreuna din noi "martisorul" cel mai de pret si unic din lume.
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
nshiro spune:
Nu am timp sa citesc din urma, am intrat doar sa va dau ultimele vesti despre mine. Se pare ca intr-o saptamana voi deveni si eu mamica.... Am programat operatia vineri, pe 3 martie, la 37 de saptamani si 2 zile. Ieri la control bebelina avea 2700 de grame, sper sa fi fost facuta masuratoarea cat mai exact, astfel incat sa ajunga macar la 3000 pana saptamana viitoare. Nu pot sa va descriu ce frica si emotii am, insa asta e, cu Dumnezeu inainte.... marti trebuie sa merg la spital pentru niste teste, sper sa fie totul ok si sa decurga fara probleme. Operatia va fi cu anestezie epidurala si va dura o ora, iar daca nu vor fi probleme in 10 zile ma externeaza. Va pup si revin!
rocsana si bebe chan
anairda36 spune:
Hei ce de fete noi pe aici :) Otilica, Olgutta, Ioana bine ati venit!
Asa Noe machiaza-te sa fii frumoasa cand te vede bebe :)
Andreea Georgiana ai grija cu mobila aia si cu perdelutele tu sa fii numai cu indicatiile nu si cu executatul!
Ceela este nornal, la unele, sa scada in greutate sau sa stagneze in ultima luna de sarcina, nu-ti face probleme. Iti doresc sa-ti tii in brate puiutul sanatos si mancacios. Tinem pumnii sa fie totul bine.
Aida_o ai dreptate cu ceea ce urmeaza dupa nastere dar pe mine asta tot nu ma face sa-mi iasa snopul de morcovi din
desi ma tot incurajez de una singura ca ce usor o sa nasc eu. Stai linistita ca nici eu nu am fost la nici un curs desi aici sunt tare la moda.
Delia chiar eram inrijorata ca nu mai stiam nimic de tine. Hai ca mai avem putintel.
Na nshiro ce veste ne dadusi ...crezi ca e frumos sa nasti inaintea mea? Eu tot ii explic la bebelina ca sambata vine bunica si poate sa vina si ea linistita dar ... daca pana acuma am stat pe medicamente ca aveam contractii de cand am oprit pastilele frate trei contractii pe zi si basta.
Fetele de azi incepand va scriu cu ochelari pe nas, Am tot evitat eu da nu se mai poate. Eu tot nu am terminat curatenia inceputa luni, ce faceam alta data sambata dimineata fac acuma in 5 zile ehhhh.
Ce or face Cat si Doublemom? Cum se descurca oare de nu dau nici un semn de viata? Sper ca sunt ok si ele si bebeii.
38+
mamaariadna spune:
Salutare la toata lumea!
Intru scurt sa spun ca sunt bine, nu am nascut inca. Am fost ieri la un nou control, bebe este foarte bine, perfect pozitionat in pozitia de start, are cam 3.700 grame. Se pare ca se simte asa de bine ca inca nu vrea sa schimbe locuinta, probabil va avea peste 4 kg la nastere.
Eu fac plimbari lungi, ma misc cat pot, dar de contractii inca nici urma.
Nu am citit din urma, sper ca sunteti toate bine si va pup,
Ariadna, 38+

imi doresc