Mamici de martie-aprilie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 7
val77 spune:
ameluta, eu nu am luat deloc vitamine pana acum, dr zice ca nu am nevoie
Ceela sa ai parte de o nastere usoara si de un bebe sanatos
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
otilica spune:
Multumesc pt primirea voastra.
Am fost ieri la eco si pot sa va spun mai multe date.
In atentia Tinei - pt listuta -
Data nasterii mele 15.07.1973
UM 19.07.2005
Data probabila a nasterii 23.04.2006
Locul nasterii Spitalul Municipal Tg Mures, Dr Marginean Claudiu
Sex bb masculin, greutatea 2026 g la 31 sapt si 3 zile, prezentatie pelviana.
Laura - eu merg la dr Marginean Claudiu, este un super doctor. Daca nu era el acum nu aveam copii (si am unul acasa si unul pe drum , Slava Domnului) In anul 2002 am avut o sarcina extrauterina care a fost depistata la timp de el si operata laparoscopic. In decembrie 2003 am nascut prin cezariana (operatia e opera de arta, nici nu se vede). Si acum am sa nasc tot cu cezariana si sper sa nu intervina nimic si sa nasc tot cu el. Pe lang ca e un dr f bun (desi e destul de tanar, in jur de 40-45 ani) e si un om deosebit.
Otilia
31 sapt si Robert 24.12.2003
Qamar spune:
buon giorno la fete si welcome noilor mamici

am intrat doar ca sa dam raportul de dimineata, ca azi avem planuri mari de finalizat bagajel si de scotocit prin sertare si dulapuri
sa nu rideti dar prima chestie care am bagat-o in gentuta a fost o mini trusa de farduri

, oare am innebunit? acuma eu zic ca o sa fie bine daca o sa am dispozitie de machiat si aranjat [:D}
vad ca inca se mentine soarele in Bucuresti, asa ca va doresc o zi faina si linistita
Noemi
36+
Poze cu burtica
ANDREEA GEORGIANA spune:
Buna dimineata!!!
Intru si eu un pic,doar ca sa salut noile colege.Otilica,Olga si Ioana,bine ati venit printre noi,chiar daca aproape de finish!Sarcini usoare in continuare,bebei sanatosi,mancaciosi si cuminti!
Dea,sa-ti traiasca Mia!!!!

La zeci de mii de luni inainte!
Irina,super faza cu pisoiul stropit de caca.Parca ma gandesc sa fac si eu asa,si poate scap de zecile de pisici din curtea vecina.Poate s-ar ingretosa atat de tare incat ar fugi unde ar vedea cu ochii!!!
Simona Toma,eu stiu(din vasta experienta a altora...) ca atat suzetele cat si tetinele de cauciuc natural(de la Chicco) sunt cele mai bune.Sunt uratele,inchise la culoare.dar se potrivesc super cu nevoile bebelusului.Singura problema este ca fiind atat de cautate,nu prea se gasesc.Mai ales marimea 0,care ne trebuie noua...
M-am apucat de spalat lucrusoarele bebitei,intrucat astazi primim mobila si abia astept sa aranjez totul.Am gasit si perdeluta si draperie si covor,asa ca mi-am mai luat de...3 griji.Fug sa pap repede,ca avem treaba.
Pupici multi pe burtici!!!!!
ANDREEA GEORGIANA +34 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Laura Ioana spune:
Micaalsa ce mail mi-ai trimis ca nu mai scap de ingerasul ala
Se tine scai dupa cursorul meu si ma enerveaza!!! Cum fac sa scap de el?
Fetelor am uitat sa va spun ca i-am cumparat fetei mele cercei
Sunt asa micuti si draguti!!!!! Sunt din aur alb si au o pietricica; eu vreau sa-i puna asistentele cercei in maternitate. Acu'.....daca nasc baiat.....am zis ca ma apuca un ras pe masa de nasteri de o sa creada ca am luat-o razna![]()
![]()
Mie dr meu mi-a recomandat sa iau materna si dupa ce nasc, mai ales daca voi alapta.
Micaaalsa ajutooooor!!!!!!! Ma omoara ingerasul asta
Nu-l mai vreau!!!!!!!!
Laura
cu
35+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Qamar spune:
Laura Ioana, take a deep breath: exista scapare!!
apasa tastele Ctrl Alt Del in acelasi timp si mergi la Aplications: acolo o sa gasesti Angel.exe si ii dai (de jos) End task
si eu m-am luptat un pic cu ingerasu..dar am invins! oricum, e haios
Poze cu burtica
Laura Ioana spune:
Noe am infrant ingerashul
sa traiesti
Merci pt 'tip'. Haios, haios, dar cand am vazut ca nu mai pleaca acasa la el m-am panicat ca eu sunt talentata in a lua virushei in calculator![]()
Otilia eu am fost pacienta lui Molnar Claudiu, un dr tot tanar, dar foarte bun si solicitat. Acum nu am mai fost la el ptc drumul pana acolo e foarte lung si obositor si m-am temut sa nu-mi puna in pericol sarcina.
Laura
cu
35+
Puiutul meu
Qamar spune:
Laura, ma bucur ca i-ai venit de hac 
![]()
si cum tot vorbeam de forme hipopotamice sau elefantice, io-te ce banc cu elefant am gasit![]()
Soarecele vroia sa treaca granita ilegal. Se duce la elefant:
- Elefantule, vreau sa trec granita, nu mai suport regimul, ma bate securitatea, vreau o viata mai buna, nu mai vreau sa stau cu 14 grade-n casa si sa mi se asculte telefonul... Tu esti mare, ascunde-ma si pe mine undeva sa trec si eu.
Elefantul se gandeste un pic si-l baga in buzunarul de la piept. Ajung ei la granita, unde granicerii il iau pe elefant la control. La detectorul de metale nu iese nimic, valiza e in regula, il pipaie pe corp si... ajung la buzunarul de la piept.
- Ce-ai aici?
La care, elefantul, dandu-si o palma zdravana pe buzunar:
- Poza unui prieten...![]()
![]()
![]()
Noemi
36+
Poze cu burtica
Laura Ioana spune:
Noe
Si eu am primit acum un banc:
Un francez vrea sa testeze daca scotienii sunt chiar asa de zgarciti precum se spune. Asa ca se decide sa plece in Scotia. Trece granita Scotiei si printr-un satuc i se face sete. Isi ia inima in dinti si bate la usa unei case. Ii iese in intampinare un mos. Francezul ii cere apa. Dupa jumatate de minut, mosul vine cu un bol plin culapte. Francezul savureaza jumatate din castron dupa care spune: -Dar voi nu sunteti zgarciti deloc! Ce se vorbeste nu este adevarat! Am cerut apa si am primit un bol cu lapte. Multumesc! - Ei, baiete. Cu placere! Nimeni nu mai voia sa bea laptele ala, ca acolo s-a inecat un sobolan. Francezul scapa bolul din mana la auzul acestor vorbe. Mosneagul il dojeneste: - Dupa ce ca eu ti-am dat lapte, tu imi spargi si oala de noapte a bunicii?![]()
![]()
Tinutza persoanele care au legatura cu persoanele de pe DC se exclud![]()
![]()
Laura
cu
36+
Puiutul meu
dianad spune:
M-am intors de la spital. Mare lucru nu am facut pentru ca erau probleme cu ecograful. Sunt asteptata maine la 8. Lucrurile par a fi in ordine cu mine si cu bebe, merg maine sa verific. Multumesc pentru gandurile voastre bune
.CEELA, tu maine la ce ora vei fi la spital?DianaD 32+ sau 31+