Mamici de martie-aprilie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 6
dianad spune:
M-am linistit: nu mai am nimic si sper sa nu mai am probleme! Maine ma duc la dr.T ca ma asteapta sa-mi spuna ce e de facut mai departe. Ii dau inainte cu gynipral, nospa si... mir de la biserica pe frunte. Mi-a fost de ajutor de fiecare data cand am avut sangerari, m-a ferit de un accident pe zebra pe verde prin sapt.20.Anairda, multumesc pentru raspuns. Sper si eu sa stea bebe la burtica macar 5 sapt de acum incolo.Ceela, iti tin pumnii pentru vineri. Daca ma opreste T maine in spital, am sa te caut. Ti-a spus ce fel de anestezie o sa-ti faca?Dea, sa-ti traisca printesa! Am vazut si eu azi pozele, ce fata frumoasa ai!Biuta, la multi ani, nstere usoara, refacere rapida si bebe sanatos, mancacios si cum mai vrei tu sa fie!DianaD 32+ sau 31+
Laura Ioana spune:
Irina am ras sa lesin la faza cu pisoiul alb stropit de bebe

Ceela tinem pumnii sa ai o nastere usoara
Dianad sanatate, sa stai cumintica si vezi ce-ti spune dr maine
Dea sa-ti creasca fata mare si sanatoasa
Laura
cu
35+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Laura Ioana spune:
Otilica bine ai venit in gasca si sa ai o nastere usoara
Cine e dr tau la Tg Mures? Am fost pacienta unui dr f bun de acolo.
Laura
cu
35+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Olgutta spune:
Buna la toate burticile si la proaspetele mamici.
Eu va citesc de ceva timp, dar am fost mereu ocupata si deaceia nu am mai apucat sa ma inscriu in lista voastra.
Dar cred ca nici acum nu e tarziu, Tina, adauga-ma si pe mine te rog in lista, uite datele: UM: 22 iulie, bebelusa din burtica - Mihaela, DPN 28.04.2006 ,voi naste la Centre Mère-Enfant (Quebec Canada).
Am si eu o intrebare la toate burticile, voi faceti ceva exercitii fizice? Eu fac cursuri de piscina prenatala, e super, eu am fost mereu o amatare a bazinului. Azi antrenoarea de la bazin ne-a explicat cum sa facem exercitii la pres dupa nastere pentru a reduce diastaza, si ca e bine de facut exercitii usoare pentru burta si in perioada sarcinii. Eu nu am facut deloc presul de cand am ramas insarcinata, pana azi credeam ca nu se poate in sarcina, si m-am gandit sa va intreb pe voi cum stati la capitolul asta.
kim spune:
Bun venit in gasca noastra, Olga! Referitor la exercitii pt gravidute, eu nu am facut in primele luni de frica sa nu pierd sarcina, acum mai fac dar usurel, asa cum ne-a invatat la cursul prenatal, pe jos sau cu balonul. In rest incerc sa ma misc zilnic, am inteles ca plimbarile si activitatile zilnce ajuta pt o nastere mai usoara. La bazin m-as duce dar mi-e cam departe, cred ca e super, si mie mi s-a sugerat.
Uite aici 2 site-uri cu exercitii:
http://www.cpmc.org/services/pregnancy/information/prenatal_exercises.html
http://geocities.com/hornoiuc/exercitiigravide.pdf
33+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
nshiro spune:
Biuta LA MULTI ANI! 

Un bebe sanatos si frumos si cu noroc in viata, sa iti aduca zambetul pe buze si fericire in suflet la fiecare aniversare a ta de acum inainte!
Adrianafedorca multumim! Sa-ti traisca Cezarica, e un dulce! Eu as avea o intrebare, da nu are legatura cu sarcina... Ce fel de tort e ala din pozele tale ca arata super bine!
Tcelen multumesc pt info! Ma bucur mult ca Ana Maria nu are probleme cu colicii si sper nici sa nu aiba!
Lumysti mie sincer nu mi se pare deloc ca bebelina ta este in urma cu greutatea! Pai daca ar fi sa nasti la 40 de saptamani ar avea peste 3000 g ceea ce e exact in grafic!!!!
Tina multumesc pentru reteta! Te anunt eu cand o fac!
Simona Toma nu are legatura parul lui bebe cu arsurile! Considera-te o norocoasa daca nu ai!
Irina si eu subscriu la ce au zis fetele in legatura cu musamaua. O poti pune doar cand il schimbi, inainte si dupa baita... Aici se gasesc de cumparat niste prosoape duble care au in interior o folie impermeabila, asa ca ai putea confectiona si tu ceva asemanator din doua prosoape le cosi si bagi la mijloc musamaua si o folosesti doar la schimbat.
Otilia si Olgutta bine ati venit la noi! Nasteri usoare si bebei sanatosi si mumosi!
Dea LA MULTI ANI
pentru o luna! S-a facut o rotunjoara Mia! Pupam falcutele!
Dianad nu stiu ce sa zic cu sangerarile. Mergi la doctor si da-ne repede de stire.
Ceela tinem pumnii pentru maine!!!!! Sa te refaci repede si sa nu fie probleme iar bebe sa primeasca primul lui 10!

rocsana si bebe chan
ioana.c spune:
buna fetelor!O sa fiu si eu mamica de martie dar cu gemeni,mai precis fetite,Raisa si Miriam.
Si as vrea sa le pun si pe ele pe lista.
Cum se procedeaza?
dianad spune:
Ioana, bine ai venit!Ca sa apari pe listuta trebuie sa scrii in atentia Tinei urmatoarele date:-data nasterii tale-data ultimei menstruatii-data la care ar trebui sa se nasca bebelusele-spitalul si doctorul -greutatea fiecarei fetite si saptamana (de la ultima menstruatie) in care a fost masurataEu ma pregatesc sa plec la spital. Peste noapte totul a fost bine, asa ca in jur de 12 sper sa fiu inapoi pe forum.
DianaD 32+ sau 31+
simona_toma spune:
Vai, ce somn imi e!!M-am trezit pe la 6:30 si sunt capiata de somn.Sper sa am timp sa fac un pic de nani azi.Dar am mancare de facut, curatenie...Asa rau m-am obosit ieri cand am fost la tati la spital!!Am uitat sa va spun ca mai am si un bunic in spital, operat
.Noroc ca amandoi sunt la acelasi spital.Ieri am ajuns acasa FRANTA.Si cu niste picioare umflate...ca niste painici.Dar azi stau acasa, il trimit pe fratele meu la spital.Mai si mi s-a mai pus si un carcel de dimineata la picior, cand m-am intins, bineinteles, de-mi venea sa urlu de durere.Si voi aveti carcei, nu?Sa-i ia naiba, ca tare durerosi sunt.
Sa termin acum cu plangerile si sa salut si eu noile venite: Ioana, Otilia si Olga.O sa va simtiti bine aici, la noi, garantam.Sarcina usoara in continuare si sa ne povestiti mai multe despre voi.
Dea

pentru scumpa ta, sa se faca mare si frumoasa si cuminte, sa va fericeasca.
Asteptam tortul si sampania sa stii.Felicitarile mele, ai o printesica de fetita.
Diana, te asteptam cu vesti bune.Hai ca n-o fi dracul chiar asa de negru.Ma rog pentru tine si bebe.

Intrebare pentru mamici, dar si pentru burtici: voi il(o sa-l) infasati pe bebe?Mie mi se pare o barbarie sa chinui copilul.Eu am fost infasata cateva luni bune si tot am picioarele strambe 
.Asa ca nu vad rostul infasatului.Unele mamici zic ca e bine sa-l infasam mai ales dupa baita pt ca se odihneste mai bine.Dea, Serj, Tcelen, Adrianafedorca,voi ce ziceti??
Si alta intrebare: ce tetine si suzete folositi, de latex, de silicon??Dar de tetinele si suzetele de la Nuk cu forma ortodontica ce ziceti?
Cam atat deocamdata, va pupacim pe toate si va uram o zi EXCELENTA.Cred ca ma aberai cu urarea asta, nu?La noi nu prea se poate.
Dar, fruntea sus ![]()
Simona
33 fix + bebe
Vladut sau...Raducu??
(sunt nehotarata!!!)
mihaser spune:

ce mai fac burticile? vad ca ne inmultim in ultima saptamana si asta e un lucru super fain! Asadar
Olguta si Ioana bun ventit in gasca, nasteri usoare si bebelusi sanatosi!
Simona sper sa se externeze cat mai repede tatal si bunicul tau! Stiu ce inseamna sa mergi atat...si eu ieri eram franta...trebuie neaparat sa te odihnesti! Referitor la blestematii aia de carcei...si eu aveam destul de des...si stateam ca proasta pasiva si ma vaitam ce rau ma doare...apoi am citit ca rebuie sa te misti imediat...si cum simteam ca ma paste unul ma si ridicam ca la armata si umblam prin casa...imediat imi trecea, iar de ceva vreme nu mai am deloc. Am inteles ca se fac de la lipsa de calciu.
Despre suzete si biberoane m-am interesat si eu in ultimul timp...acum cat e mic bebe am inteles ca cele din latex sunt mai bune..eu i-am luat deja o suzeta de la Chicco, insa cand am vrut sa cumpar un biberon de 125ml de la Nuk vanzatoarea zicea ca sunt mai bune cele de silicon ca sunt mai rezistente la sterilizat...eu am de gand sa iau solutie de sterilizat de la Chicco si sa le sterilizez asa, nu cred ca se vor degrada cele din latex. De asemenea am mai aflat ca toate biberoanele au tetina pentru lapte iar daca doresti ptr ceai sau mancare mai groasa (suc de morcov...) trebuie sa iei tetine de la aceeasi firma cu biberonul. Si mie mi se par bune produsele Nuk...chiar m-am ciondanit cu sotul din cauza asta..el insista sa nu iau Nuk doar ca vreau eu sa iau de firma...asa ma enerveaza! Am intrebat si o mamica ce foloseste si mi-a spus ca tot Nuk si sunt f bune...era multumita!
Ceela iti tinem pumnii!
Diana sa fii cuminte si sa ne dai vesti despre tine!
Dea bunicii locuiesc tot in Canada? Au internet?
Imi pare rau ptr tati vostru!
Rocsana ai fost super simpatica la faza cu tortul!
Sa ne anunti cum au iesit gogosile!
Fetelor abia astept sa vad si eu scutecele acelea ptr schimbat...nici nu stiam de existenta lor.
Pupici,
34+
Mihaela