Mamici de martie-aprilie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Otilia bine ai venit, multa sanatate si nastere usoara!
Adar trecem noi si peste asta!

34+

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

Tina_Welsh, fetita mea are 35 sapatamani
fetelor si eu am un morcov mare cand ma gandesc la nastere, dar trecem noi si peste asta
Voi ati facut bagajul de spital? eu am impresia ca daca tot aman mai sta si mandra nitel

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Adrianafedorca iti multumim pentru ca te-ai gandit la noi, probabil si tu anul trecut ai trecut prin aceleasi emotii si ai avut aceleasi zeci de intrebari ca si noi.
Andreea Georgiana eu am intrerupt-o cu terbutalina (gynipralul american) pentru ca medicii vor ca sa-si faca treaba contractiile, nu le mai oprim. Problema e ca mie imi amortesc mainile si nu trece, sunt amortite tot timpul primele trei degete.
Irina i-ai dat tema de casa lui adriana nu gluma :)) Eu am 36 de ani si tot natural mi s-a recomandat sa nasc asa ca ... go ahead.
Ema cred ca e ceva cu lenea asta ... eu care infiintasem clubul bufnitelor acuma ma duc la pisu cu ochii inchisi si cu lumina stinsa, ma trezesc pe la 5 sa pap ceva si dupa aia iara sooooooooomn si pot sa mai dorm si dupa-amiaza.
Bine ai venit printre noi Otilia.

Mia printesuca !!!! Dea sa-ti traiasca fata !!! A trecut deja o luna hmmmmm

Dianad s-ar putea sa fi eliminat dopul gelatinos, adica colul tau a inceput sa se dilate. Mergi la medic sa te vada si stai doar in pat daca vrei sa tii sarcina inca cateva saptamani. Gynipralul si no-spa te vor ajuta sa nu intri in travaliu inca.

La multi ani Biuta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Biuta LA MULTI ANI!!Nastere usoara si bebe sanatos,frumos si mancacios!dea am vazut pozele cu bebelina!Foarte frumoasa printesa voastra,s-a facut maricica si are deja o luna!FELICITARI! La cate saptamani s-a nascut?Lasa ca trece si iritatia!
io 30+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Laura, o sa caut paturici de-alea la Sensiblu. Merci de pont

onsami, si tie merci de sfaturi ... ai vazut ca si eu sunt din Craiova ? Doar ca de 4 ani m-am mutat in Constanta, de cand m-am maritat.
Povestea o fata de la mamici de ian-feb ca bebele ei fiind constipat, l-a stimulat cu termometrul in fundulet si, in clipa urmatoare, explozie in toata camera : pe pat, pe ea, pe pisoiul alb (care s-a dus pe hol si a inceput sa se linga plin de sila ), pe covor, parchet, etc. Chestia asta, plus "artezienele" la care va trebui sa ma astept (bebe fiind baietel), iti dai seama ca m-au pus pe ganduri .... si asa am ajuns la musama

adrianafedorca, Cezarica al tau e nascut pe 23 aprilie, de sf. Gheorghe ? Anul asta, cand va implini 1 anisor, va fi si sf. Gheorghe, si Pastele Veti sarbatori pe cinste !
Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa te bucuri de el !

Irina. 37+

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameluta spune:

multumesc burticilor cre m-u sftuit in legtur cu cremele pt vergeturi.
si tie, Tin, pt c l-i trecut pe Mihit pe listut.
si mie mi- dt dr s fc niste nlize.hemoleucogrm, exmen complet de urin si VDRL-din cte stiu eu, VDRL este exmenul de sifilis, pe cre eu l-m fcut l inceputul srcinii.nu pricep de ce trebuie s-l repet cum, dr m voi supune cuminte indictiilor dumneei.
in schimb, nu mi- mi dt s iu nici un fel de pstil.nici fier, nici clciu, nici vitmine.bnuiesc c nu er nevoie, nu?voi luti in continure?
-propos de bgjul de spitl, s nu uitti de vt.o rud de- me cre nscut de curnd mi- zis s-mi fc c niste tmpone din vt.mi precis vt o invelesc in tifon su comprese sterile.e folosit fffff multe din ste pt c in spitl nu u lst-o s folosesc lwys.st din cuz c trebuie s vd dr cum se prezint lohiile-sper s nu gresesc termenul-dic tote cele cre vor curge dup nstere.si s v luti muuuulttteee perechi de chiloti, cmsi de nopte su pijmle si prosope.si sutiene, bineinteles.si tmpone pt sni, pt c in ce mi mre prte czurilor, v curge lpticul din sni intr-o veselie.
s dormiti c niste prunci l nopte.v pupic pe tote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

Biuta La multi Ani!
Dea, felicitari pentru prima luna !
Dianad sa stai linistita si sa fie totul bine.
La mine ziua mult asteptata este vineri, 24 feb. Va scriu inainte sa plec la spital.
ceela, 38+

poze 36
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Biuta, la multi ani fericiti si cele mai bune urari pt o nastere usoara si un bebe sanatos!

Dea, ce a mai crescut buburuza ta! Sa fie sanatoasa, draga de ea!

Lumysti, eu zic sa nu te ingrijorezi, ca bb e suficient de mare si o sa fie totul bine. Oricum se fac niste aprecieri relative si se mai inseala si ei.

Ama-kaly, faina putzulica are bebelinu' vostru! hehe... de pe acum ii faci reclama? te pregatesti de petzit?

33+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Ama_kaly, Mia s-a nascut la aproape 32 de saptamani, mai precis 31 si 6 zile.
Au venit bunicii in vizita si duminica ma mut eu la mama si sotul o sa ramana singurel :(

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

kim da, evident ca ne apucam de petit acum!Ca doar avem cu ce ne mandri!dea sa va traiasca si sa creasca mare,sanatosa si frumoasa iar voi sa fiti sanatosi sa va puteti bucura de ea!!E o scumpete de fetita!
io 30+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput