Mamici de martie-aprilie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 4
ema.72 spune:
Biuta La multi Ani! Sa ai o nastere usoara, multa sanatate si sa ai un baietel sanatos si mancacios.
.
Pispirica imi pare rau ca a trebuit sa treci si prin asta, iti doresc multa sanatate, sa stai cumintica in pat si bb sa mai aiba rabdare pana la termen.
Baghera bine ai venit la noi, mai ai putin si bb Marc o sa-ti umple viata asa ca fii optimista, oricum esti o invingatoare.
Catrinel sper ca ai serviciul aproape sa ne vizitezi mai des. asteptam rezumatul cursului de pregatire ( partea cu alaptatul).
Noe si eu am suferit un timp rau de lene dar acum parca am atatea de facut si nu le mai ajung. O fi vre-un semn?
Irina e foarte bine ca vrei nastere naturala, eu de cand ma stiu am zis ca o sa nasc cu cezariana ca la ce vedeam prin filme mi se parea de nesuportat. Problema e ca medicului nici nu-i trece prin cap ca as putea naste altfel decat natural... In seara asta vedem decizia finala.
Din cate vad eu pe lista in top ten urmeaza baieteii asa ca se va echilibra situatia.
Pupici si numai bine.
Ema 38+
otilica spune:
Buna fetelor!
As vrea sa ma primiti si pe mine randul vostru.
Sunt insarcinata cu al doilea copil, am 31 sapt.
Ma numesc Otilia, data ultimei menstruatii 19 iulie 2005, data aprox a nasterii 27 aprilie 2006, s-ar parea ca e tot baietel (nu ne-am hotarat inca la nume)
Azi merg la eco si voi reveni cu detalii.
Vreau si eu pe listuta.
Otilia
31 sapt si Robert 24.12.2003
dea0277 spune:
Salutare fetelor,
avem noutati ... Mia are 2540 kg si crestem foarte bine, numai o mica iritatie la fund din cauza de stat in scutece prea mult si in rest sintem sanatoase ....
Am mai pus niste poze care le-am facut ieri ... a facut buburuza 1 luna!!!
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
ileana_marius spune:
Da, ile77, din pacate nu mi-a estimat o data a nasterii la eco nici prima nici a doua oara. A doua oara eram hotarata sa intreb, dar am uitat
.
Am o foaie de la ei in care sunt trecute si ceva masuratori, dar habar nu am ce reprezinta. Nu mi-a spus decat de kg lui bb. Nu imi spun nimic decat daca intreb eu, in rest fac de fiecare data acele lucruri de care ziceai si tu (urina, masurarea burtii, ascultarea inimii lui bb, cantarirea, tensiunea).
Merci pt informatii. Sper ca moasa sa imi spuna mai multe dacat dr. 
Ileana
32+
Poze cu noi
Ghindoaca
onsami spune:
draga Irina, sper sa te ajut cu ceva sfaturi primite, inca neexperimentate, dar pe care le voi proba si eu in curand (eu sunt in sapt 36-37). in legatura cu sterilizarea componentelor de plastic/cauciuc sau silicon fierbe-le fara frica deoarece nu se topesc. si eu am avut aceeasi teama si ma gandeam sa pun un prosopel pe fundul cratitei dar mi-a spus o prietena ca nu se lipesc si nu se topesc.daca ai sterilizator cu aburi e OK.
musamaua nu cred ca se mai foloseste, deoarece pampers este suficient si in plus zice ca nu lasa pielea copilului sa mai respire sau se poate incinge. pareri si pareri. poti folosi musamaua intr-un prosop doar cand il schimbi. daca e baietel, ne recomanda o carte sa ai un prosop sau scutec la indemana cand il schimbi sau il dezbraci pentru baie ca din cauza aerului mai rece, poate face o mica fantana arteziana!!!
nastere usoara si bebe sanatos, caci mai ai putinel!
si am mai citit ceva in cartea viitoarei mame de la teora: un semn al apropiatei nasteri este si harnicia ce te cuprinde dintr-o data, vezi tu asemanare cu alte animale care pregatesc cuibul pentru puisori. o fi adevarat.
uitati-va cu ce se vor distra sau vor invata copiii nostri:
http://mblog.lib.umich.edu/?rdivecha/archives/2006/02/the_world-of_sm.html[/red]
onsami
onsami spune:
va mai scriu o data linkul ca ma gresit o liniuta!of!
http://mblog.lib.umich.edu/?rdivecha/archives/2006/02/the_world_of_sm.html[/red]
dianad spune:
Fetelor, am o problema: desi azi am stat in pat toata ziua si am dormit, pe la ora 14 am gasit pe tampon pete maronii. Am luat o jumatate de gynipral si un nospa si m-am pus la loc in pat. La ora 16 scurgerea devenise roz, se intensificase culoarea fata de ora 14. L-am sunat pe doc, mi-a zis sa stau cuminte in pat, sa iau in continuare gynipral si nospa si maine la prima ora sa fiu la spital. Daca am sangerari sau scurgeri de lichid, sa-l sun imediat.Am un morcov, fetelor... Ma intreb daca nu cumva mi s-a intamplat de cat am plans zilele astea, pentru ca masochista cum sunt m-am dus zilnic la subiectul cu Andreea.A mai avut cineva scurgeri colorate dupa 30s?DianaD 32+ sau 31+
mihaser spune:
salutare 
fetele azi am fost la control...bebe sta la fel (prezentatie
pelviana), lichidul a mai scazut(nu i se mai vedea sexul)...
ne-a mai aratat dr cum ii bate inimioara si ne-a spus sa ne
pregatim moral pentru inevitabila operatie cezariana. mi-a mai
scos putin morcovii atunci cand mi-a spus sa o sun imediat ce se
intampla ceva...chiar si la 2 noaptea. o sa mai mergem la control
in 2 saptamani.
ieri am facut curatenie generala in casa si azi sunt istovita...insa o sa ma recuperez usurel usurel!
Biuta La multi ani! sa fiti fericiti si sa aveti parte de fff multe bucurii. Nastere usoara si bebelus cuminte!

Tina multumim ptr reteta de gogosi...noi nu am facut niciodata insa suntem buni la experimentat...sper sa ne iasa ceva! multmim ptr vestile despre fetele care au nascut...nu stiu cum o sa te rasplatim...dar trebuie sa gasim noi o modalitate!
Bagheera bine ai venit, nastere usoara si tot binele din lume ptr tine, parintii tai si bebelusul tau.
Ariadna felicitari pentru intoarcerea manuala a bebelului...ai fost tare curajoasa!
Adrianafedorca multumim din suflet ptr gandurile bune! Ai un baietel minunat! Sa va traiasca!
Pispirica imi pare tare rau ca a trebuit sa stai la spital...bine ca nu s-a grabit bebelina sa vina pe lume. ai grija de voi!
Simona si Irina ma bucur sa aud ca tatal, respectiv sotul sunt mai bine. Multa sanatate ca sa aiba grija de voi!
Dea ma bucur ca Mia e asa grasunica...iritatiile trec foarte usor daca le ungi cu ulei de masline...au sosit bunicii?
La mai multe luni si kilograme!
Pupici ptr burtici 
34+
Mihaela
Biuta spune:
Tina draga mea, ai reusit ce nu am reusit eu, sa ma feliciti prima :), mersi tare mult
Tcelen, Noe, Andreea Georgiana, Laura Ioana, Ema72, Mihaser, va multumesc tare mult de urari, sper sincer sa avem toate parte de nastere cat de usoare..bebei frumosi si sanatosi..si mai ales recuperare rapida :)
Va puppppppppppp cu f mult drag..si urez bun venit la mamicutele Bagheera si Otilia...nastere usoara..si copii sanatosi tun..
Bia
34+