Mamici de martie-aprilie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 3
Tina_Welsh spune:
Valla cate saptamani si cate zile avea bebele tau 2500?Ca sa stiu sa trec pe listuta!
Lumysti,multumesc pentru telefon.Am sa iti trec datele bebelinei.EU zic sa nu te alarmezi,are aproape 3 kg e destul de bine si mai are timp sa ia.Capul sus si va fi totul ok!
Irina71 am primit sms-ul tau!Nu ti-am dat beep,pentru ca acela este numarul sotului.EL primeste mesajele voastre si mi le trimite mie,pentru ca pe numarul care il am eu,nu pot primi mesaje din reteaua Connex!
si multumesc mult de mesaj!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
tcelen spune:
BIUTA.LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!SARCINA USORA IN CONTINUARE ,BEBEL SANATOS,NASTERE USORA SI TOT CE-TI DORESTI SA SE IMPLINEASCA!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
simona_toma spune:
bagheera, bine ai venit
iti tinem pumnii pentru luni.Sa-ti revii repede si sa intri sa ne povestesti tot, tot.Ma bucur mult ca macar ii ai pe parinti alaturi de tine.Ajutorul mamei e foarte important, ea stie foarte bine ce sa faca.Ti-am mai spus te admir foarte mult ca poti sa treci prin situatia asta si nu te dai batuta.Sunt alaturi de tine. 
nshiro, laura ioana, tina, multumesc pentru urarile de bine la adresa tatalui meu.E bine, nu a avut nimic grav, sperietura a fost mare.Are mici probleme, acum suntem mai linistiti.Va pupicesc!

Eu ma duc maine la noul meu ginecolog, care e o cunostinta a sotului meu.Sper sa se poarte frumos cu mine, ca am auzit de el ca e cam dur.Tina, il cheama Amza, fii pe faza.
Chiar am emotii si mi-e cam rusinica
pt ca de ani de zile merg la acelasi ginecolog si tocmai acum a trebuit sa-l scimb.
Tot ce vreau e sa vina la nastere, sa nu ma lase singura cu vreo moasa, ca innebunesc.
Mai, fetelor, eu nu am arsuri deloc.Oare la mine or sa apara mai tarziu?Poate se naste bebe chel.Oricum nu ma plang.Ar fi chiar culmea.
VA pup pe toate, acum fug sa-i pregatesc pachetel lu' tati al meu.
Simona
32+ si bebe
Vladut
Qamar spune:
LA MULTI ANI, BIUTA!!!!

pentru buna dispozitie trebuie sa incepem ziua cu un banc (pana vine Catrinutza
):
Lucrare scrisa, intr-o clasa de fete, cu subiectul:
Abordati intr-o maniera concisa, urmatoarele trei teme:
1) Religie.
2) Sexualitate.
3) Mister.
Doar urmatoarea lucrare a obtinut nota maxima, 10:
"Dumnezeule! Sunt insarcinata! Cu cine?"
Noemi
36+
Poze cu burtica
Cosmina spune:
Noe e super bancul, si la obiect!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tina asta e nr. meu de mobil, fix inca nu am ca de-abia ne-am mutat aici-00491631817136.
Si tot din cauza ca de-abia ne-am mutat nu stiu inca la ce spital voi naste si cu ce medic. Voi sti peste vreo 2 sapt. doar.
Va pup dulce pe toate.
Cosmina
33+
ama_kaly spune:
Am pus si eu poza cu putza lu' bebe!Nu am ajuns sa o scanez, i-am facut poza cu camera digitala de aia a iesit asa luminoasa si prost incadrata!
Dar daca o mariti,trebuie sa intelegeti ce si cum!Am pus-o la Poze mami si bebe!Enjoy!
Fetelor,incep sa simt si eu morcovul..chiar daca aici sunt la sfarsitul listei, m-a apucat o frica de nu va spun!
io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
adar spune:
Hello burtici !!!
Am intrat sa va pupam si sa va uram o zi buna si frumoasa precum sufletele voastre.
Noi sumtem bine, sanatoase, ceea ce va dorim si voua. Maia e voioasa, si tota ziulica zburda prin burtica mea. Incepe sa-mi fie cam teama de nastere, ma tot gandesc cum va fi si sper din suflet sa nu ma doara ingrozitor de rau 

!!!! Singura chestie de care imi e teama este durerea! Dar ma rog la Doamne - Doamne sa fie bine si sa nu doara chiar atat de rau ...
Va mai tin la curent cu evolutia, dar in orice caz, o simt pe Sufletel din ce in ce mai jos si ma gandesc ca in curand .... vom fi mai multi ...
Hai ca mai vorbim maine.
Va pupam cu drag pe toate si le felicitam pe noile mamici.

Cu dragoste,
adar si bebelina MAIA
minunea mea
ANDREEA GEORGIANA spune:
Uite,apar si eu,adormita si lipsita total de orice chef... .O fi din cauza vremii,sau este letargia dinaintea nasterii?
Cert este ca de cateva bzile imi este somn non stop si nu-mi gasesc locul,nu stiu ce am.Ba mi-efoame,ba mi-e sete,ba fac pisu,ba ma plictisesc.
Acum astept sa vina tati sa ne ia la o scurta plimbarica(cu folos,insa...),ca daca tot este frumos afara si cei de la Mobexpert ne-au anuntat ca ne aduc mobila bebitei(maine),poate gasim si covoras si perdele/draperii,ca sa ne luam de o grija.Nu de alta,dar de vineri au anuntat ca...baga zapada.
Bebita este energica,de data asta doar in reprize,ca a obosit si ea si mai si doarme din cand in cand.Tot calare pe ficatul meu sta(cu funduletul),sughite din ce in ce mai convingator si...abia astept sa o strang in brate,dar nu mai devreme de sfarsitul lui martie.Am zis!
Aseara l-am intrebat pe sotul meu daca mi-a mai crescut burtica(asta in timp ce ma rostogoleam in cada,provocand valuri Tsunami...).El:Daca nu mi-ai fi spus ca esti insarcinata,nici n-as fi observat!Ce ziceti de asta?
Biuta,LA MULTI ANI!!!!!!NASTERE USOARA,BEBEL SANATOS SI FRUMOS SI O VIATA MINUNATA!
Tina,chiar ti-as face o paturica,dar prin cine ti-as pute-o trimite?Vorbesc serios!
bagheera,nastere usoara si bebel sanatos!
Adrianafedorca,multumim pt. urari si pt. incurajari si...asteptam sfaturi avizate!
Catrinuta,super bancurile!
anairda si mie imi treemura mainile,dar este efectul produs de Gynipral.Deja m-am obisnuit.Vezi sa nu ai o anemie!!!!
Ariadna,bine ca a reusit dr. sa-l intoarca pe bebel manual.In Romania,nu stiu daca se practica asta...?
Pispi,prin ce ai trecut!!!!Bine ca esti bine acum si ca ai scapat de temeri.Este f. eficient tratamentul cu Gynipral,chiar daca are ceva efecte secundare...
ANDREEA GEORGIANA +34 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Irina71 spune:
Tina, receptionat 
adrianafedorca, ce bine ca ai trecut pe la noi ! 
Eu am o multime de intrebari, daca nu te superi :
1. Se zice ca daca ai prea mult lapte, trebuie sa te mulgi. Iar daca ai prea putin, tot trebuie sa te mulgi, ca sa-l stimulezi sa curga, in caz ca bebe e prea lenes. (?) De aceea, mi-am cumparat o pompa cica electrica (dar n-are cablu, doar loc de baterii)de la Chicco. Dar habar n-am ce trebuie sterilizat : toate componentele, in afara de partea aia electrica (cu bateriile)? Eu n-am sterilizator si ma gandeam cum ar fi sa fierb toate alea de plastic si sa mi se topeasca in oala ?! Mai costa si o groaza de bani, adica aproape 4 mil pompa aia. Bun. Sa zicem ca le fierb pe toate si e OK. Montez partea electrica si ma mulg. Daca bb e flamand, pot sa-i dau biberonul imediat, daca nu, il bag la frigider pana cand urla de foame, si atunci scot biberonul, il incalzesc (cum ? merge la microunde, ca pe carticica scrie ca mai bine il bag intr-o oala cu apa calda - dar nu ma surzeste bb pana se incalzeste laptele ?)si i-l dau.
In caz ca am prea mult laptic (da, Doamne !), vars din biberon in pahare de unica folosinta si le bag la congelator, nu ? paharele le mai acoper cu ceva ? cu ce, ca sa fie steril? sau nu trebuie pahare de plastic, ci altceva, sterilizat ?
2. Peste salteaua lui bebe am pus o musama din platic, peste care am pus un prosop gros, apoi cerceaful de finet ! Mama zice ca o sa-i fie frig din cauza musamalei - dar eu ma tem de tot felul de "accidente" chiar daca va avea pampersi, fiindca o sa-l schimb in patut ! Tu ce crezi ?
3. Te lasa cu ceas la mana in sala de nasteri ? Ce fac cu poseta ? O mai iau cu mine la spital? Dar cu mobilul ? Dar cu actele? Mi-as lua doar buletinul, si atat - pe care l-as lasa la sot pana nasc.
Hai ca te-am innebunit ![]()
Te pup, si sper sa mai treci pe la noi. 
Fetelor, in sfarsit i-au scos ghipsul lui tati
, a inceput sa calce cat de cat in picior. Era si cazul, ca nu mai puteam avea si grija lui, abia ma duc pe mine. Ma simt umflata ca un balon
, ce balon, zepelin chiar
si nu prea mai am chef de nici o munca casnica. Bine ca vine mami la mine marti , sunt tare fericita pe chestia asta
Macar pe ultima suta de metri sa fiu si eu rasfatata ....
Mai vreau sa nasc si natural, la cei 35 ani ai mei (sunt inconstienta, oare ? asa zic niste voci prin jur) si cica in cazul asta, ca sa nasti usor, trebuie sa faci cat mai mult efort fizic : urcat de scari, munca fizica la greu. Eu asa imi ziceam, sa vezi ce curatenie generala o sa fac eu de una singura prin casa, ce scari o sa urc toata ziua, s.a.m.d. Pai de unde ??!!! Ca as sta toata ziulica sa ma odihnesc, n-as munci nimic. ![]()
Mi-e rusine de lenea mea, dar asta e. Va invidiez pe voi, care mergeti la serviciu pana in ultima zi, aveti de gospodarit in ditamai casoiul, faceti mancare, si poate mai aveti inca un copil de ingrijit ! Sunteti niste eroine 
Va pup pe toate
, si am uitat sa schimb la semnatura, am intrat in sapt. 39 !!
Irina.
37+
Multe poze cu mine
Laura Ioana spune:
Irina
esti simpatica tare
Adevarul e ca sunt bune intrebarile astea!! Uite pentru sterilizat, de exemplu, mai bine folosesti solutia dezinfectanta de la Chicco (se gaseste in farmacii si e foarte utila pt obiectele mai delicate si nu numai); eu zic sa nu-i pui musama sub bebe ca poate sa pateasca ceva la plamani. Exista tot in farmacii (la Sensiblue stiu ca sigur sunt) niste paturici absorbante, de unica folosinta speciale pt schimbat bebe pe ele. Si le poti folosi de mai multe ori mai ales ca nu se intampla intot deauna "accidente" la shimbat sau poate face doar un pishu mic si o mai poti folosi. Costa 60 000lei/5 buc (sau 80 000 lei, nu mai stiu sigur)
Succes!
Biuta 

sa ai o nastere usoara si un copilas sanatos
Noe e tare, tare bancul![]()
![]()
Laura
cu
35+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos