Mamici de martie-aprilie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Tina, acu am vazut modificarile la bebelina mea! danke so schon!

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagheera1975 spune:

Dragele mele multumesc mult de tot pentru urari si incurajari. Sunt acasa dar nu prea am somn. Am mai avut ceva contractii dar sper sa rezist pana pe 27 februarie cand e programata cezariana. Va pup pe toate si va doresc numai bine.
Ptr Tina Welsh - UM - 29MAI, Spitalul Municipal, Dr Diana Secara, data nasterii bebe Marc 27 februarie. Nr tel 0722 737 771 sau 0745 146 155, adresa email bagheera1975@yahoo.com, sau yahoo messenger ID - bagheera1975. o sa incerc sa pun si niste poze cu mine. sa vad daca reusesc sa ma descurc prin calculator pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

bagheera,
bine ai venit!
citeam chiar acum ca un bun remediu pentru contractiile suparatoare, ar fi sa bei apa cit mai multa. cel putin, asa a scris o graviduta in 32 de saptamini www.babyconnection.com/pregnancy/fetaldevelopment/132/" target="_blank">aici, la finalul paginii. cica atunci cind incep aceste contractii e bine "sa te ridici, sa mergi la baie si sa bei multa apa" (in ordinea asta sunt scrise, in ordinea asta le-am tradus si eu ).

31+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Hai ca a mai trecut o zi.... si suntem un pic mai aproape de marea intalnire! Azi sunt intr-o dispozitie mai buna psihic, dar fizic... din ce in ce mai greu. Ma simt ca un urs! Burta e sus, bebelina e destul de mare si nu mai incape in stomac destula mancare, nici nu stiu ce sa mai mananc... parca nu mi-e pofta de nimic. Si arsurile, offf de-as scapa de ele mai repede ca ma termina!

Cristina bine ai revenit si imi pare rau ca au fost probleme! Sper sa nu mai apara nimic si sa ajungeti cu bine la fine!
Dananita, exact la aceelasi lucru ma gandeam si eu... da ce rezolvam daca numai ne gandim?! Mergem cu Dumnezeu inainte!
Polixeni, de ce nu intrebi la spitalul unde vei naste ce lucruri pentru bebe iti trebuie? Noua ne-a dat listuta exact cu ce ne pun ei la dispozitie, cu trebuie noi sa aducem si cam ce putem cumpara din spital in caz ca ramanem in pana. Oricum cel mai tare m-a surprins ca ne-a cerut sa aducem sau sa cumparam direct de la ei setul de lenjerie pentru patutul lui bebe (dupa prima zi daca nu sunt probleme poate sta in camera cu mine), in schimb hainutele (niste camasute speciale le pun ei la dispozitie si nu trebuiesc platite). Anyway, eu am umplut un gentoi numai cu camasile mele de noapte, prosoape pentru dus si de fata si lenjeria intima...
Catrinutza bebe! Cool si bancurile! Mi-au dat lacrimile de emotie la clipul ala cu bebei trimis pe mail. Foarte foarte frumos!
Mai Pispi mai, cum faci tu ce faci de lipsesti cateva zile si pe urma vii si ne dai bomba! Chiar ma gandeam zilele astea insa refuzasem sa cred ca s-a intamplat ceva IAR! Si uite ca presimtirile ...bine ca nu s-a terminat rau! Te pupic si sa nu te puna Mama Gaia sa te dai jos din patut!
Simona Toma sanatate tatalui! Ne luam de mana cu sotii astia ocupati domle! Da na, tot raul inspre bine... sper si eu ca macar cand vine bebe sa ma pot sprijini pe el... de fapt mi-a promis! Si atata ii trebuie sa nu se tina de cuvant! Mie mi-a facut bine o crema de la Garnier parca, Elancyl, nu stiu daca asa se scrie corect, din Romania... seara dupa baita ulei de bebe de la Johnson si in cursul zilei crema din aia si nu am vergeturi (inca).
Tcelen bravo bebelinei papacioase! Colicii nu au aparut? Tinem pumnii nici sa nu apara.... Tu ce mananci? Sunt alimentede la care te abtii? Astia pe aici nu interzic nimic in timpul alaptarii dar eu auzisem ca sunt destule care ar fi bine de evitat!
Tina, pai baga reteta! Daca e usoara, incercam!
Bagheera bine ai revenit! Sa ne tii la curent cum a decurs totul neaparat! Succes la operatie, tinem pumnii sa mearga totul ca pe strune si bebe Marc sa fie sanatos si papacios!
Mamaariadna ma bucur ca a reusit intoarcerea cu succes!
Noe felicitari pentru bebelina grasulina, da mie numi se pare grasulina.... ci exact cat ar trebui sa aiba la 36 de sapt. Tu ti-ai dat seama cand s-a intors? Ai idee in ce saptamna a facut-o? Cat despre femeie la curatenie, te invidiez!!!!!!!!!! Vreau si eu pe cineva!!!!!!!! Aici cat m-as chinui sa gasesc nu se poate! Off off... ce inseamna mama....
Catrinel stiam eu ca nu ne lasi si vii cu vesti curand! Neaparat sa ne traduci cum vine treaba cu alaptatul. Si nu, nu ne-ai povestit de prietena ta cu intoarcerea manuala. Ce s-a intamplat? Mie parca acum mi-e si frica sa ma duc maine la control, sa nu ma ia iar nebunul la apasat pe burta.... da am sa-i zic ca data trecuta dupa ce am plecat de la spital am avut niste contractii de toata frumusetea (bine ca nu le-am avut, dar il pacalesc!) Oricum cred ca e constient ca sunt anumite riscuri din moment ce mi-a zis sa nu ma mai omor cu gimnastica, sa nu cumva sa starnesc travaliul... asa ca am stat linistita.

Proaspetele mamici, nu mai dati nici un semn de viata? Nu s-a mai intors nimeni acasa?
Cat, cum te descurci? Zi macar un prezent aici!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata mamici de martie aprilie 2006

eu sunt o mamica de martie aprilie dar de 2005, am intrat sa va urez nastere usoara si bebelusi sanatosi si papaciosi,

odihniti-va acum cat mai puteti...daca puteti..ca io stateam toata noaptea pe Dc din cauza emotiilor...dupa ce ajungeti acasa n-o sa mai puteti...

va doresc din toata inima un bb ca cezarica al meu...chiar are cinva DPN pe 23 aprilie? ....un bb sanatos cuminte si mancacios...si mult laptic...

toate burticile

daca aveti veo intrebare va raspund cu mult aplacere daca stiu si-mi mai aduc aminte

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

NSHIRO,nu prea are colici,asa din cand in cand o mai doare burta,dar rar!!!sunt alimente de la care ma abtin,in special condimentele,varza,fasole,ceapa,usturoi,rosii,portocale,deci alimente care fermenteaza,baloneaza , bauturile acidulate si cafeaua,asta din cauza ca o agita!!
pupici la fete si multa sanatate

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

multe si multi pentru proaspetle mamici....sa va bucurati de puiuti vostri si sa fiti fericite alaturi de ei
am fost si eu ieri la doctor si am aflat ca mandra mea este bine si are 2500kg
voua va dat doctorul sa mai faceti analize?

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onsami spune:

VAL, mie mi-a dat doctora de familie sa fac analize de sange (homoleucograma), calciu, fier, analiza sumar urina, glicemia, dar doctorul ginecolog a spus sa renunt, ca mai multe pastilute decat iau acum (calciu efervescent 500mg, materna, acid folic) ce o sa-mi mai dea acum in luna a9-a? in schimb pe 2 martie merg la spital sa fac cultura din col, pe care nu am facut-o deloc in sarcina.
oricum la internare, iti vor face analize, inclusiv la externare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Pupici la burtici si mamici!
Am revenit si eu dupa o perioada in care am fost daramata de tragedia AndreeiC. Nu am mai putut dormi noaptea, mi-a crescut tensiunea si initial am refuzat sa mai intru pe form, dar n-am rezistat nici 24 de ore si bine am facut caci optimismul tot de la voi mi-a revenit!
Tina - numarul meu de telefon este: 0721238584. Ma bucur ca ai revenit asupra deciziei tale.
Eu am fost ieri la control si bebelina are la 37w2d - 2740 g. Deci tot in urma este cu greutatea (din cauza arterei uterine pe care nu circula bine sangele spre fat). Insa ce m-a enervat a fost faptul ca, desi la testul Doppler mi-a spus ca daca incepe sa ia in greutate mai putin (ceea ce s-a si intamplat), inseamna ca bb sufera si trebuie scos mai repede, acum imi spune ca e prea mic sa-l scoatem acum, mai stam 2-3 saptamani. Adica sa jung pe la 41 de saptamani!!! Ziceti si voi daca doctorii astia au vreo logica! Ca eu simt ca o iau razna!

Lumy 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Noe,pt putin!
Bagheera1975,multumesc pentru date si desi cu intarziere un sincer La multi ani!
Nshiro,reteta este urmatoarea:500 gr faina,2linguri zahar,coaja de lamaie rasa,o lingura de unt,drojdie cat o nuca (eu am pus uscata 3 pliculete adica 18 grame),1/2 litru lapte,3 galbenusuri,zahar vanilat si un varf de sare.
Faina se pune intr-un lighean din plastic,si se face o gaura in mijloc.
Zaharul,coaja de lamaie,untul,drojdia si sarea, se topesc in laptele caldut,dupa care se adauga peste faina,framantand mereu.Aluatul o sa fie putin lipicios,dar mai adaugati faina in ploaie pana ramane un aluat nelipicios.Adaugati si galbenusurile de ou si mai framantati putin.Aluatul trebuie sa fie moale moale.Il faceti o bila mare,puneti putina faina peste,acoperiti cu un prosopel de bucatarie,si il puneti la caldura pentru o ora.DUpa asta intindeti o foaie groasa de 1/2 cm,si decupati gogosile cu un pahar.le mai lasati sa creasca vreo 15 minute (nu este obligatoriu) si le prajiti in ulei incins,la foc mediu.Le treceti prin zahar vanilat si pofta buna!
Daca le faceti subtiri,or sa iasa goale la mijloc,daca le faceti prea groase nu se vor praji in interior. asa ca grija mare!
Adrianafedorca multumim mult de urari!Sa-ti traiasca bebe Cezar si sa iti aduca numai bucurii!
Biutaaaaaa La multi ani,sarcina usoara si tot ce iti doresti.Bebe sanatos si frumos si sa iti aduca numai bucurie si implinire!

Am vorbit cu Cat,la telefon.Trebuia sa fie externata ieri,dar a mai stat o zi in spital,pentru ca a facut o cadere de tensiune si nu prea s-a simtit bine.Dar acum este ok si vine astazi acasa.Cat va saluta pe toate si o sa ne scrie in curand!
Din cate stiu si Doublemom si Loriana27 sunt bine si au ajuns acasa..daca nu primim nici o veste de la ele o sa le sun eu mai pe seara si va spun ce si cum.
Va si numai bine!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput