Mamici de martie-aprilie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 13
simona_toma spune:
HAI DELIA, CURAJ!!!!!!!!!!

[majoreta
Mai ai un pic si iti strangi minunea in brate.Norocoaso!!!!!!
Simona
33+ si bebe
Raducu...cred
catrinutza spune:
Salutare burticoaselor...
pana sa va povestesc ce am facut azi la nenea doctoru' (care de fapt e tanti) sa va postez cate ceva asa cum v-am invatat si ca sa va incepeti sambata cu voie buna. Deci....
Soacra in vizita la nora.
Nora: Mama soacra, cat stai pe la noi?
Soacra: Atat cat voi fi bine primita!
Nora: Nici la o cafea nu stai?
Un tip bate la poarta unei case! Un caine se ridica in 2 picioare si-i spune:
- Stapanul nu e acasa!
Tipul lesina de spaima. Cand isi revine, il intreaba pe caine:
- Pai, daca esti caine, de ce nu latri?
- N-am vrut sa te sperii!
Tineri casatoriti;
-Draga mea eu am regulile mele. Dimineata la ora 8 sa fie micul dejun gata, indiferent daca sunt acasa sau nu. La ora 13 sa fie pranzul gata, indiferent daca sunt acasa sau nu. Cina sa fie pregatita pentru ora 19, indiferent daca sunt acasa sau nu. Ai inteles?
-Da, am inteles. Am si eu o singura regula; luni,miercuri si sambata fac sex, indiferent daca esti acasa sau nu...
Cum te feresti de gripa aviara???? cum prinzi o pasarica, o arzi!!!![]()
![]()
Gheo isi inmormanteaza socara. Cand se intoarce de la cimitir si deschide poarta, ii cade in cap o tigla. La care el uitandu-se in sus spune : ai si ajuns scarba???
un puiutz de moldovean
burtici burticoase si alte poze mumoase...noutatzi noi
catrinutza gravidutza
www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit
catrinutza spune:
Felicitari Ceela pt bebel...sa fiti amandoi sanatosi si voiosi!!!!
Delia, curaj!!!! sa ne zici daca trebuie sa ne pazim fetele!!!!![]()
![]()
Nshiro, eu am scapat de programarea operatiei...dar mult succes vinerea viitoare...da chiar asa de ce te opereaza asa de repede??

Vizita la doctor...scurt pe doi: nu a prea mai putut masura grasunul...stam tot in dorsala, ca e bine asa, d-an doctor a fost super de acord sa asteptam sa dea bb semne de venit pe lume, sa nu il grabim, daca bezmetica de mama-sa asa vrea... sa va mai zic in ce hal se joaca de doua zile cu ficatii mei de merg indoita parca as fi titanicul dupa ce a lovit icebergul????

In rest avem parte de tsunami la fiecare doua ore...cine zicea ca in ultima luna bb e mai potolit??????? cred ca nu a avut de-a face cu bebele meu 
.
Pana maine va pupic pe burtici si aveti grija de puiuti.

un puiutz de moldovean
burtici burticoase si alte poze mumoase...noutatzi noi
catrinutza gravidutza
www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit
Laura Ioana spune:
Micaalsa
a fost dragalash ingerashul, dar ma panicasem cand am vazut ca nu pleca acasa la el![]()
![]()
Ceela felicitari pentru bebel! Refacere rapida si un bebe sanatos
Delia nastere usoara
Iti tin pumnii sa te refaci cat mai repede si sa ai un copilas sanatos
Nshiro ma apuca toate emotiile, ca noi aveam DPN apropiate (la o zi diferenta) si tu deja te pregatesti de intalnirea cea mare!!! Succes
Catrinutza, Noe
bancurile![]()
Laura
cu
36+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Laura Ioana spune:
Am gasit si eu unul simpatic:
Un evreu intarzia la o intalnire de afaceri ff importanta.
Trebuia sa semneze un contract care aducea un profit de cel putin 2 mil$.
Cand sa parcheze...n-avea loc.
Mai da el o tura spunand:
-Doamne, fa sa gasesc un loc si-ti donez 200.000$...
Nimic...parkingu' full!
Inca o tura:
-Doamne, te implor, donez 300.000$!
Nimic...
-Doamne...dau 500.000$!!!
Deodata in fata lui iese unu cu spatele si pleaca.
Evreul repede:
-Gata, gata! nu mai e nevoie, am rezolvat! ![]()
![]()
Laura
cu
36+
Puiutul meu
Laura Ioana spune:
Bunica mea a fost o femeie dura.
Trei soti a ingropat, cu toate ca doi numai motaiau...![]()
Fiecare al cincelea om e chinez. Si noi suntem cinci in familie, deci cineva e chinez. Poate tata sau mama, poate frate-meu mai mare Costel, sau frate-meu mai mic Ho-Xiao-Pen. Eu cred ca-i Costel.![]()
Laura
cu
36+
Puiutul meu
Laura Ioana spune:
Fetelor am uitat sa va spun ca ma dor oasele bazinului de nu mai pot, dar osul dintre picioare
ma face sa plang cand ma dau jos din pat sau ma intorc de pe o parte pe alta. Oare e normal sa ma doara chiar in halul asta?????

Laura
cu
36+
Puiutul meu
Polixeni spune:
SALUTARE BURTICILOR!!
In sfarsit am reusit si eu sa ma conectez la net si sa mi se deschida site-ul!!!![]()
BIUTA LA MULTI ANI SA NE TRAIESTI CU SANATATE SI BUCURIE!! 

CEELA SA-TI TRAISCA ODORASUL SI SA TE REFACI CAT MAI REPEDE!! 

DEA SA-TI TRAIASCA SI TIE BEBELINA SI SA CREASCA MARE-MARE!!

DELIA 21 NASTERE USOARA SI CURAJ!!!Suntem alaturi de tine!! 

Bun venit fetelor noi!! Sa aveti parte de sarcina usoara!!!
Fetelor si noi ne pregatim usor pt nastere asa macar psihologic... ne-am facut bagajelul desi mai avem cate ceva de adaugat.Intre timp,de ex ieri, am trait vreo 2 cutremure asa ca sa nu ne plictisim...si mai eram si singura...In sfarsit, bine ca au trecut si n-am patit nimic...Azi de dimineata in schimb m-au apucat 2 carcei atat de durerosi la gamba stanga de am plans de durere...de la ce oare???E adevarat ca acum in ultimele zile am cam "sarit" calciul pe care tb sa-l iau in fiecare zi.Voi ce vitamine luati?
Va
pe toate si aveti grija de burtici si de bebei!!
Poli 37+ 
Lady_Hawk spune:
Pupici la toate
-dutele ...

...ashea!
In primul rand FELICITARI CEELA, SA ITI TRAIASCA BEBE TRAIAN, FELICITARI SI PROASPATULUI TATIC...SA FITI SANATOSI CU TOTII SI SA AVETI PARTE NUMAI DE LUCRURI FRUMOASE!!!
O
pt proaspata mamica,
proaspatului tatic si mult laptic in
pentru
Traian!!!! ![]()
Bun venit fetelor noi...sa aveti sarcini usoare in continuare si nasteri usoare ca fulgul de nea!!!

...
Delia21 iti tinem pumnii....sunt sigura ca totul o sa fie ok...deci...nastere usoara si nu ne tine mult ca pe ace...da-ne vesti bune!!!Zmuahhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!
Pentru toate celelalte mamici de martie_aprilie2006 pupici multi si mult curaj...ce daca in
ne cresc hectare de morcovi cu paduri si vanatori...CURAJ!!!![]()
Va pupez de nu va vedeti....Zmuahhhhhhhhhhhhh!!!!!
Io
33 fix cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
ama_kaly spune:
CEELA FELICITARI PENTRU BAIETELUL GRASUNEL!!!SA VA TRAIASCA SI VOI SA FITI SANATOSI SA VA BUCURATI DE EL!Refacere rapida si te asteptam cat mai curand aici cu poze si povestea nasterii!

Delia iti tinem pumni!!!Asteptam vesti despre tine si bebelin!!
io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe