Mamici de martie-aprilie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns erika24 spune:

buna fetelor, am revenit si eu dupa luuuuuunga mea lipsa. Imp pare rau ca nu am mai putut intra dar tot prin spitale pana acum si in sfarsit suntem bine, am ajuns victorios in saptamana 34 si 5 zile.

La Multi Ani!!! Biuta.

Dea sa-ti traiasca bebelina si la mai multe luni.

Bun venit fetelor nou venite Baghera, Otilia, Olga si Ioana, bebei sanatosi si nastere usoara.

Noe super tare bancul cu papagalul .

Aida_o nici eu nu am facut nici un curs si parca imi pare rau, as face acum ceva dar nu stiu daca mai are efect.

Fetele care urmeaza sa-si tina bebei in brate in acest week-end, le doresc sanatate multa si bb frumosi .

Cat despre morcovi observ ca nu sunt singura care-i am, desi ma incurajez cum pot, mai ales ca dr mea nu ma lasa cu epidurala si nici cezariana, bb e deja gata intors. Mai mult mi-e groaza ca am un bb mare si nu stiu ce va fi dar cred ca va fi bine si abia astept, deja mi-am facut si eu bagajul .
Sper sa nu mai lipsesc asa de mult si aveti grija de voi si de burticute.

erika 34w si 5 z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titinutza spune:

Buna ziua Burtici, Mamici si mici Pitici!

Sa aveti un Dragobete minunat alaturi familiile voastere si de bebei!!

Iar am pierdut mesajul, ne-am cam prostit!!

Trimitem cele mai bune urari pt ziua de nastere Biutzei!!!

Bun venit fetelor noi, ne bucuram sa fim mai numeroase!

Catrinutza si Noe, multumim pt bancuri, au fost dementiale, unde le gasiti nu stiu, ne-am veselit cu totii aici la birou!

PS: Noi suntem bine, fff ocupati si nici nu ne vine a crede ca astazi implinim 34 de saptamani fix!! Ce putin mai e !!

Va pupam si va uram o zi plina de iubire si un weekend sublim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titinutza spune:

FELICITARI CEELA!!!!

Ce surpriza frumoasa, insanatosire grabnica si bb mancacios, multi pupici de la noi 2 si nu in ultimul rand te asteptam sa ne zici cum a decurs totul !!!!

BRAVO!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Felicitari Ceela bravooooooo !!!!
Sa-ti traiasca baietelul sanatos si frumos si sa ai parte numai de bucurii din parte lui !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

BRAVOOOOOOOO CEELACE BAIAT MARE!SA VA TRAIASCA!

Catrinel eu o sa nasc la Odobescu...cu dr Taurescu Eugenia
...probabil ai mai auzit de dansa...lucreaza de 30 de ani la maternitate, a fost si profa de gineco a lu` tati la UMFT...pana acum sunt propusa ptr cezariana, dar daca se intampla o minune si bebe decide sa se intoarca...o sa-l nasc normal. Oricum taticu a fost f simpatic dupa ultimul control...ii povesteam ca a spus dr ca are prezentatie pelviana...si macar daca ar fi stat invers...pe patea dreapta, ca asa ei ii este mai greu...si tati spune: ei acum mai are si pretentii! M-a amuzat asa tare! Are o atitudine de super tatic!
Tu pana cand o sa mai mergi la lucru? Sau mergi doar ptr calculator?
Prin Timisoara o sa veniti cu bb?
Apropos, stii de ce fac banatenii un copil?
Pentru ca nu pot face jumatate!

Nshiroabia astept sa-mi povestesti cum a decurs tot! Uite Ceela ce nastere usoara a avut! Fii barbata!

Ema multumim ptr vestea cea buna!

Ariadnanu-i de mirare ca nu se putea intoarce, daca are greutatea asta. Sper sa ai o nastere usoara si naturala asa cum iti doresti. Sper sa ma si eu un bebic asa mare!

Noe multumim..deja e istorie bietul pui!
Abia astept sa vad poze cu o mamaica fotomodel la maternitate!

Anairda bine ai facut ca ti-ai luat ochelari...si eu am procedat la fel si din prima zi m-am simtit mult mai bine.

Fetelor nu prea avem pozici cu bebelusi si doar s-au tot nascut in ultimul timp! Eu sunt mare fan al pozelor la capitolul vizionare!

pupici
34+

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Mai, fetelor, ce o fi facand Ceela?Sigur a nascut, nu?
Nshiro, lamureste-ma si pe mine, te rog, de ce faci cezariana la 37 de saptamani?De ce nu mai astepti sa creasca bebelusha?Probabil mi-a scapat mie ceva, nu?Sigur exista un motiv plauzibil pentru care nu mai astepti.
eeeeeei, acum am vazut ca a nascut Ceela!!!!!!

Bine ai venit bebe Traian.Sa fii sanatos si mancacios si neplangacios.
Felicitari Ceela!!!!!!!!
Am fost aseara la noul ginecolog, e de treaba, ca doar e prieten de familie.Crede ca bebe e cu caputu in sus .M-a chemat luni sa fac analize si ecografie.Foarte nasol daca e cu capu in sus.Ce credeti, se mai intoarce?O mai avea loc?Mai, si la 29 de saptamani era cu capu in jos, ce l-o fi apucat???
Am gasit la Sensiblu paturici din alea absorbante.Mamaaaaaa, sunt super!Sunt foarte incantata de ele.Stiti ce scumpe sunt biberoanele Nuk? la 150 ml 270.000.O nebunie.Dar de astea vreau.Aveau si solutie de sterilizat la rece la 200.000 - 1 litru.Asta mi se pare acceptabil.Cred ca e mai convenabila, decat sa stai sa fierbi toata ziua la biberoane si la suzete.
Azi e Dragobetele.Petreceti in seara asta, nu?eu i-am cumparat lu' iubitelu' meu un Tweety.E nebun dupa asa ceva, daca va puteti inchipui. E un copil scump
Sa aveti o seara minunataaaaaa!!!

Simona 33+ si bebe Raducu...cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Erika24, titinutza, mersi mult
Felicitari Ceela,sa te refaci repejor, Traian sa creasca mare si sanatos, si sa va bucurati impreuna de toate..
Nshiro draga, oare de ce ti-o spus la 37 de sapt? Mie mi-a spus ca programam cu o sapt inainte de nasterea presupusa..Ciudat..
Va pup pe toate, si aveti grijuca..

Bia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetele.....am ajuns de la doctora si.....azi,pe seara m-a programat pentru cezariana.Oau,mi-am facut deja bagajul si peste o ra o sa mananc ceva usor si dupa.....nimic caci asa mi-a spus.Ea intra de garda la ora 7 ,ora Nj si Ny-ului,si deci eu ar trebui sa ajung la cam o ora dupa ea si no,pana ma pregateste.....of am emotii.Trebuie sa fie bine.Anairda,Ciuf,Biuta,am putea vorbi maine seara,daca ma sunati pe celular 1-646-418-2882.Va pupicesc pe toate.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ceela, felicitari pentru pui. Sa fie sanatos si mancacios!
Bun venit noilor mamici.
Revin mai tarziu.
Pup

Ciuf (31+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Delia21, nastere usoara si un bebelus sanatos!!!!
Iti tin pumnii!!!

Cosmina 33+

Mergi la inceput