Mamici de martie-aprilie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 14
anairda36 spune:
Delia chiar ma gandeam sa-ti cer nr de tel. O sa te sun sa vad cum esti. Curaj iubita ca va fi bine!
Laura Ioana nu te speria, se pregateste bebe de venit pe lume si te apasa pe pubian.
Polixeni eu mai iau inca Ca, nu face nici un rau, dimpotriva.
Lady Hawk fa-te incoace sa te tzuc 
38+
ama_kaly spune:
Polixeni eu iau Elevit si Tarfyferon..Calciu nu iau si nici nu mi-a dat dr.In schimb beau lapte zilnic pentru a ma scapa de arsuri.
io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
Tina_Welsh spune:
Aida,ti-as scrie mult..despre plansul lui bebe si restul lucrurilor de care iti faci griji acum,dar timpul nu imi permite,luni am sa fac un document in word cu tot ce am invatat mai important la cursurile de prenatal si la cele de breastfeeding.O sa gasesti multe raspunsuri acolo!
Eu zic sa nu iti faci griji si capul sus ca o sa fim ok!
Olgutta,eu primesc mesaje private insa da-mi mail pe tina_welsh2005@yahoo.co.uk daca nu poti sa imi dai PM.
Kim,felicitari pentru vestile bune!
Nshiro,tinem pumnii!Insa spune-i prieteni tale de pe forum sa intre sa ne dea vesti despre tine imediat!SAu mai bine da-mi si mie un nr de mobil,ca sa fiu eu asa sigura sa nu stau cu griji!

Anairda,
Cat stiu ca e bine, acasa.
Doublemom e ok,tocmai ce-am vb cu ea.va saluta pe toate,a zis sa nu fiti suparata pe ea...dar e cam epuizata cu 2 si nu gaseste deloc timp sa intre pe la noi,si inca nu si-a revenit cu totul!
Ariadna,sa notezi noul meu numar te rog si sa il dai sotului tau!Te
si sa iti traisca bebe mare si voinicel.La cate saptamani si cate zile avea bebe 3700Grame,ca sa il trec pe listuta!
Adar,corect!
Noe,tare fain bancul cu papagalul!
Ioana.C,multumesc de date.Te-am trecut si pe listuta.Multa sanatate si bebite mariii si mancacioase!Si vrem pozeee cu burtik!
Catrinel,cu placere.
Astazi am avut-o pe cumnata la mine toata ziua ca a fost ziua ei si nu te-am mai putut suna.Promit sa ma revansez!Te 
Ema72,multumim de informatie!Super.Poti afla ora exacta a nasterii,greutate,cm si apgar ca sa o trec la mamici?
Ceeela,felicitariiiiiii pentru bebe Traian.SA iti aduca numai bucurie si impliniri!SA fiti sanatosi si frumosi!
Erika,bine ai revenit printre noi!
Delia21 curaj!Tinem pumnii!Am sa te sun si eu maine!
Catrinutza...Bine ca e bebe sanatos!
Laura Ioana ,multumim de bancuri.SI pe mine ma doare osul dintre picioare..dar nu asa de tare!
FETELOR AM DESCHIS UN NOU CAPITOL,CA PANA MAINE DIMINEATA CAND MA TREZESC CU SIGURANTA UMPLETI AICI! VA ROG DUPA CE TERMINATI AICI www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69904" target="_blank">SA POSTATI AICI
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
ciuf spune:
Anairda, am vorbit azi cu Delia si a zis sa incercam maine dupa amiaza sa o sunam. Cam pe la 5-6.
Delia, fata draga, refacere usoara si bb cu nota 10.
Fetelor, eu dorm ca naiba noaptea, iar ziua nu sunt buna de nimic.
Azi-noapte nu stiu daca am dormit doua ore. Iar dim. nu m-as mai ridica din pat.
Cu toate astea trebuie sa am grija de casa si de plod.
Fuseram azi in parc, mai ca nu vroia sa mai plece de acolo, apoi cand sa-l dau jos din masina, in fata casei, el nu si nu. Si la naiba ca de cand am ramas insarcinata nu l-am mai luat in brate. Incerc sa-l "mituiesc" cat pot ca sa faca cum vreau eu.
In fine, si daca vazui ca nu are de gand sa coboare, ma apucai sa fac si eu curat in masina, ca era ca la porci. Ieri am reusit si am spalat-o.
Da, asa, si numai draci imi facu. Toti banii, maruntisul, mi i-a bagat in gurile de caldura de la masina, in toate colturile, ca vrea si el sa ma ajute si prinse solutia-crema pentru scaunele din piele si mi-o insira pe geam. Numai ajutor nu l-as putea numi.
Terminaram pana la urma. Se plictisi si de stat in masina asa ca intraram in casa sa papam. Ii pusei in fata castronelul cu supita de ou.
Eu, intre timp, repede la WC ca faceam pp. Usa deschisa ca sa stau cu ochii pe Monstrulet. El ca vine la mine cu castronul de supa ... care mi-l varsa pe scari. Deci nici la WC nu pot sta linistita.
Si colac peste pupaza ca vrea suc de struguri. Ii pusei intr-un paharel de plastic si bineinteles ca vrea el sa-l tina in mana. Si mi-l varsa pe singurii mei pantaloni de gravida care ma mai incap. Asa ca acum ii bagai la inmuiat sa vad daca or iesi petele alea.
Si cam in felul asta ne distram noi.
Sotul e plecat in delegatie de luni si aseara m-a sunat sa-mi spuna ca nu va veni week end-ul asta, ci celalalt. Si nu am mai putut de bucurie cand am auzit vestea.
Acum incerc sa stau linistita ca parca ma cam doare burta. Sper sa fie de la constipatie, nu de la altceva.
Catrinel, vezi tu, iubita, cu ce ma ocup eu de scriu mai rar? Lasa ca va vad eu peste vreo doi ani.
Ah, ieri am fost si eu la doftoreasa. Toate bune si frumoase, numai ca am cam "inflorit". Adica m-am ingrasat cam multicel in ultimul timp. M-a intrebat daca am mancat la restaurante. In gandul meu, da, la restaurantul "Casa mea". BB dormea, bataile inimii erau la numar 140. Acum stau pe ganduri. Daca o fi baiat? Ca nr. asta il aveam si la Luca. La voi cum a fost? Bine, cica si asta e babism. Doctora a zis sa nu ma iau dupa el.
Rocsana, wow, ce repede te-a programat la cezariana. De ce nu a mai asteptat sa mai creasca puiuta?
Ariadna, ma bucur ca a reusit manevra cu intoarcerea manuala. Ai scapat de cezariana. Acum bb e prea mare ca sa se mai intoarca. Tinem pumnii sa fie totul bine.
Ah, am intrebat-o pe doctora daca pot folosi supozitor cu glicerina pentru constipatie in momentul in care incep contractiile. Ca stiti voi, eu am piticul cu kk pe masa. Si mi-a zis ca pot sa folosesc numai daca am 5-6 contractii pe ora. Si daca chiar nu ma simt eu comfortabil, pot cere la spital clisma. Asa ca am mai taiat o grija de pe lista.
Ref. la masajul sfarcurilor, ia uitati ce am gasit:
Nipple stimulation
Some women massage their nipples as a way to induce labor. This stimulation brings about the release of oxytocin, which is the natural form of pitocin. Oxytocin causes contractions, which sometimes evolve into labor.
Most practitioners are not enthusiastic about this method of inducing labor, because it has been known to lead to excessively long, strong uterine contractions sometimes resulting in fetal heart rate slowing. Unless your practitioner advises it and is monitoring your progress closely, nipple stimulation is not recommended as a means for beginning labor.
Link: http://www.drspock.com/article/0,1510,5329,00.html
si aici un sfat dat de un doctor: Here is the advice I give my patients who are near their due date and who are getting anxious to meet baby face-to-face: take a drive on a bumpy road, go home and scrub the floors, then eat some spicy food and have sex! It won't hurt, and at least you'll have a clean kitchen and won't be hungry!
Ce naiba ma apuca ca doar nu vreau sa nasc mai devreme?! Dar sa stiti si voi.
Pup gasca de burtici si de mamici&comp,
Ciuf (31+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
ciuf spune:
Polixeni, si pe mine ma sageteaza cate un junghi in gamba. Doctora mi-a zis ca daca experimentez astfel de junghiuri sa iau cate o pastiluta de Ca si cateva zile nu voi mai avea probleme. Numai ca eu il cam iau dupa ureche ca ma constipa.
Sanatate multa,
Ciuf (31+) si Luca (11.11.2003)
ciuf spune:
Cam asa mananca fiu-meu lapticul si asta e burtica de 32 de sapt.
Fetelor, super bancurile.
Pup gasca
Ciuf (32+) si Luca (11.11.2003)
andra_simona spune:
CEELA-FELICITARI PT GRASUNEL, REFACERE RAPIDA SI TA ASTEPTAM CU POZICI.

DELIA-iti tinem pumni,esti o norocoasa mai e ffff putin si o sa-ti ti puiutu in brate.Te asteptam cu vesti bune.
CIUF-e bestial Luca nu am cuvinte,sa ne mai povestesi de el,e un super copil.
POLIXENI-eu iau materna si ferofolgama.Imi daduse sa iau si Ca+vitD,am luat cam o sapt si am cam avut contractii,iar la urmatatoarea vizita dc mi-a interzis categoric sa mai iau Ca ca cica provoaca contractii.Si intradevar ca m-am simtit mult mai bine fara.
PUP toate burtcicile.mamicile si bebici.Noapte buna.

34w
ANDREEA GEORGIANA spune:
Am scris un ditamai mesajul si...a disparut!Incredibil,dar nu este nicaieri.Abia stau in fund,dar asta e!
Ceela,felicitaaaaaaaaari1Va asteptam pe amandoi acasa,sanatosi si...indragostiti unul de celalalt!
Catrinuta,destept bebel ai!!!Sa nu fie de deochi!Ptiu!!!
Nshiro si pe mine m-au apucat emotiile vazand ca ai aflat cand nasti.Cred ca totusi este mai bine sa nasti natural si sa te ia prin surprindere.Sau nu!Oricum,3 martie este o zi cu noroc;am o amica nascuta pe 3 si este si frumoasa si desteapta si norocoasa.Vezi,n-ar trebui sa iti faci grii...
anairda,chiar daca doar am supervizat montajul,tot m-am fatait pe scari non-stop si m-am ales cu ceva contractii.Noroc cu supozitoarele...Si azi am luat-o de la capat si...iar dureri de burtica.Sper sa le pacalesc si acum.
Catrinel,Thea este miscacioasa si din ce in ce mai puternica si mai mare.Sper ca si voi sunteti bine amandoua!
Mihaser,sa-ti traiasca sotul,viitor tatic super atent.Tine-l bine,ca este o specie din ce in ce mai rara.Din fericire si al meu este la fel!
Simona toma,tati al nostru este lesinat dupa porcusori de orice fel,asa ca iata,inca un copil mare...Abia asteapta sa se joace cu jucariile bebitei.
Delia,tinem pumnisorii stransi de tot sa fie totul bine!!!Asteptam vesti!Baftaaaaaaa!
Tina,astept adresa,Astazi am luat special pt. voi(da Doamne sa ai fetita!!!!!) bumbacel si...incepem paturica ...pt. export.
Am bananait azi toata ziua dupa diverse:cadita(speciala,cu suport),veioza de veghe,carusel cantator(tati a zis ca doarme el in noaptea asta in patutul Theei,pt. proba!)maruntisuri si,ceea ce era mai important,pilotica si pernita(pt. mai tarziu,e adevarat)si...4 lenjerii.Superbe,exact asa cum imi doream,adica deosebite si de calitate.Cu tot cu aparatori si suporturi cu buzunare pt. lateralele patutului.Uraaaa!Este adevarat,acum sunt franta si ma cam doare burtica,dar am ,,bagat,, supozitorul si...la nani.Somn usor tuturor,vise placute si,cat mai putine drumuri la pisu ,,nocturn,,!
ANDREEA GEORGIANA +34 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
kim spune:
Cela
, fericito, felicitari pentru bebe Traian!!! refacere rapida si sa vii cu amanunte cat de repede.
Delia, tinem pumnii sa nasti usor si bine, sa-ti tii puiutul cat mai repede in brate. 

N_shiro, se precipita evenimentele, f bine, n-ai timp sa faci supa de morcovi pe aici, totusi vezi sa nu mergi de la lucru direct la nascut. O sa fie bine, tinem pumnii si facem galerie de pe acum 

Aida, nu te agita, si fara cursuri e ok cu toata reciclarea de pe DC, eu ma duc ca sa-mi ocup timpul si am descoperit ca imi place, aflu o gramada de chestii noi, pun toate intrebarile imbecile care-mi trec prin cap, plus ca ne pun videouri cu nasteri si proceduri din spitatlele de aici, ne dau carti, brosuri, esantioane, mai povestesc cu alte mamici...
Apropo, cine are posibilitatea, sa se inscrie la Nestle, tocmai am primit prin posta o trusa gratuita: geanta de bebe (rucsac), laptic, biberon avent, ce pack, placuta pt masina cu bb.
In alta ordine de idei, azi-noapte m-am odihnit incredibil de bine, si m-am trezit cu o energie debordanta; oare ultima luna e mai suportabila? sau sunt faze si faze....
34+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
anairda36 spune:
Ciuf draga eu ti-am zis ca copchilu asta a tau e de film. Ii merge mintea de nu are vreme sa se odihneasca :) Asa m-am gandit si eu sa o sun mai pe dupa-amiaza pe Delia sa vad cum e. Sper sa fie totul in regula. Ai fost tare cu "sfatul medicului", cred ca o sa aplic si eu faza cu
ca si asa o sa-l tinem dupa aia la regim pe tati 6 saptamani.
Andreea Georgiana iei bataie la
pai ce am vorbit eu cu tine? Ia treci la odihna ca o incurci!
Kim da-mi si mie un link ceva ...
Fetele am vorbit cu mamica mea la telefon acuma, e in drum spre aeroport, e atat de emotionata draga de ea ca tinea celularu invers si zicea ca nu ma aude bine. Eu ce sa mai zic ca e 5 dimineatza si eu sunt treaza dupa 3 ore de somn. Abia astept s-o vad.