Regimul disociat (4)
Raspunsuri - Pagina 13
baicualina spune:
bine-ai venita81lina!
nu nu cred ca are ceva ca ai inceput cu legume-fructe din moment ce vei continua multe ture...esti la 3-3-3?
eu sant la 1-1-1
daca vreiralnied1poate sa te treaca in listuta noastra!dar asta inseamna sa ne dai si datele!![]()
Alina
mamica
de Diana
a81lina spune:
sunt la 3-3-3
o sa va dau datele luni, ca sincera sa fiu nu stiu cate kilograme am.
Dupa serviciu astazi intru intr-o farmacie si ma cantaresc si luni cand reintru pe net va comunic
aime spune:
Hello!
Fetele, asa e nu aveti voie cartofi...in schimb varza e chiar buna, eu la zilele de legume-fructe chiar imi fac supa de varza, e indicata ptr ca se zice ca are rol de maturica
, curatand totul...Salatele de varza rosie, sau alba sunt super...cu rosii, gulie, castarveti sau chiar simple...Eu nu mai tin chiar 3-3-3 si tot mai dau jos...
Spor la slabit!
aime
dia_b spune:
Am placerea sa va anunt ca aseara m-am urcat pe cantar mai mult in trecere dar am fost surprinsa sa vad ca am dat jos deja 2 Kg. Acum am 69.
Am inceput sa beau ceaiul Silueta perfecta si mi se pare ca taie pofta de mancare. Azi daca stau sa ma gandesc bine nu am manct mare lucru, dar am baut deja 2 cani de ceai. Acuma mi-i cam foame dar astept sa termin supa de varza.
Am vazut ca va puneati intrebari cu postul. Este permisa soia???????
Eu stiam ca ingrasa!
ralnied1 spune:
Eu ma tot chinui de 2 ore sa va scriu un mesaj, dar de fiecare data l-am pierdut pe drum din cauza net-ului si acum vad ca la voi nu a ajuns sub nici o forma...
Voiam sa o salut pe a81lina: Bun venit! Daca dai si datele, luni cum ai promis, te vei regasi si pe listuta...
Bravo, Dia!
A... mai voiam sa va spun ca pe 1 martie si eu am... nu mai spun, da...?
Tanti Nuti, ceva noutati la orizont? Restul fetelor, pe unde umblati??? Sunteti f multe care nu ati mai dat absolut nici un semn de viata! Mai traiti, cumva, asa, macar din intamplare???![]()
Si mai voiam sa va zic: conopida da...
Cartofi, nu... (dar recunosc ca eu... mai mananc... dar copti...)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
diana2004 spune:
Ralnied ,m-am simtit cu musca pe caciula cind ai facut apelul !Eu ma mentin, nu am mai tinut regim propriu-zis ,am incercat doar sa maninc sanatos si sa fac sport (am gasit un filmulet cu tae-bo de care sint f. multumita ,sa vad cit ma tine ).
Devenisem putin cam prea preocupata sa slabesc (ca sa nu zic obsedata )si am hotarit ca la cei 30 de anishori
ai mei si 1,65 inaltime 61 de kg nu e rau ;e loc si de mai bine ,poate odata cu primavara asta care nu mai vine !!!!
Nu va parasesc si daca am noutati intru eu sa ma laud .

nastasacarmen spune:
am cartea lui Montignac
daca o doriti intrati pe http://carmenelenanastasa.blogspot.com/ si imi lasati un mesaj cu adreasa de mail si o trimit
adrianafedorca spune:
eu de azi tin disociat pe mese, m-am plictisitsa manac 3 zile acelasi lucru...asa ca dimi ori unu iaurt ori fructe, la pranz o frpturica mica la gratar seara ori fructe ori lactate, poate asa obtin rezultate mai bune ...m-am cantarit azi dimineata aveam 64kg, deci in 9 zile am slabit 1 kg ...e bine e rau????
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
baicualina spune:
ralnied1
te rog modifica si la mine 56kg pentru ca am mai scapat de 1kg!

adrianafedorcae ok si regimul pe mese insa rezultatul dorit va veni mai incet.....cat despre 1 kg in 9 zile...e vb de corpul fiecaruia!sau daca ai mai trisat...(cum am facut eu
)
eu sant la disociat pe zile...poate ca nu e rau sa incerci si tu!
spor la slabit si un week-end fara tentatii!!!
Alina
mamica
de Diana aproape 6luni
ioana2004 spune:
quote:
Originally posted by aime
Hello!
Fetele, asa e nu aveti voie cartofi...in schimb varza e chiar buna, eu la zilele de legume-fructe chiar imi fac supa de varza, e indicata ptr ca se zice ca are rol de maturica, curatand totul...Salatele de varza rosie, sau alba sunt super...cu rosii, gulie, castarveti sau chiar simple...Eu nu mai tin chiar 3-3-3 si tot mai dau jos...
Spor la slabit!
aime
Buna ziua la toata lumea...Am avut o belea mare cu internetul....
Abia am asteptat sa se deschida sa va salut si sa va citesc....
Draga Aime zi-mi si mie cum faci supa de varza...si daca pui sare...in ea????
Vapup ca tre sa-mi instalez...anti virusul....mi-e teama de vreun spion sau virus....

IOANA 2006(1an si 2 luni)