Regimul disociat (4)
Raspunsuri - Pagina 14
andreea_trend spune:
Dupa ce am vazut mesajul tau tocmai descopeream ca am si eu cartea lui... de fapt e a lu' soacra-mea... si o tot aruncam de colo-colo... de obicei eu nu citesc carti de slabit
... dar pe asta sigur o citesc... deja am inceput...
Promit ca vin cu rezumat....
quote:
Originally posted by nastasacarmen
am cartea lui Montignac
daca o doriti intrati pe http://carmenelenanastasa.blogspot.com/ si imi lasati un mesaj cu adreasa de mail si o trimit
nastasacarmen
Nunta noastra
Poze
aime spune:
Supa de varza asa cum o fac eu: pun apa la fiert, apoi incep sa adaug varza, taiata ca la salata, fidelutza, morcov, telina, ardei gras rosu, verde si galben, cateva pastai daca am, o ceapa (rosie sau alba).Si da, pun sare, pun si putina boia dulce sau iute, putin piper. Las sa fiarba bine, bine, mai adaug apa daca scade, si aproape pe final pun rosii decojite sau suc de rosii. Mai las sa traga un clocot pun putin patrunjel verde si gata.
aime
baicualina spune:
hei!
fetelor nu mai e nimeni pe-aici??
inteleg e week-end!lasa ca mai vb maine!
pupici si aveti grija de voi!spor la slabit!
Alina
mamica de
Diana aproape 6 luni
ioana2004 spune:
Salut fetele mele....
o sa va spun ceva....Azi ,cumm v-am spus si stiti si voi e Lasatul secului...Am facut pacinta si gratare...
Dar am hotarit asa :tin post saptamina ce urmeaza si bineinteles evit ce se poata...piine,cartofii...Si incep regimul imediat dupa asta...
Oricum sunt pe aici si va sustin pe voi...nu scapati de mine...
Alta idee ar fi sa incewp sa fac supa de varza in saptamina asta..,nu?Voi ce ziceti?
Iar ati disparut in week-end?
Adevarul e ca nici eu nu prea am loc de sot la internet...asa ca tot de luni mai "birfim"...una ...alta...![]()
![]()
IOANA 2006(1an si 2 luni)
ralnied1 spune:
Sunt si eu pe aici! Va supraveghez din umbra...
Ieri am vrut sa va salut si s-a bagat cumnatul peste mine. Azi aveam de gand sa va scriu mai mult... dar tocmai a venit (tot cumnatul) si mi-a spus sa ma ridic ca vrea el sa stea... Deci nu am cand sa barfesc prea mult cu voi...
Va spun doar ca azi eu si sotiorul implinim un an de la cununia civila... Deci sarbatorim... Deci am luat cheesburger (ca nu am vrut pizza!) si cola... Deci puteti sa ma luati la bataie!... Ma retrag in liniste deocamdata!
Pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
dia_b spune:
Felicitari ralnied1!
E de iertat ca mai calcam pe langa de anumite ocazii, nu?
Voi mancati paine de vre-un fel?
Madachan spune:
Buna seara!
Va citesc din umbra de cateva zile,azi mi-am facut curaj si ma alatur si eu celor care vor sa slabeasca.
Am 29 ani,160 cm,si 50 kg.Pana mai acum 2 sapt. aveam 52 kg. dar am avut un examen important si cred ca de stres am slabit 2 kg ca nu am tinut nici un regim.
Am mai incercat eu sa tin disociatul dar ,de fiecare data renuntam repede,nu am pic de vointa.
Adevarul e ca nu vreau sa scap decat de 3-4 kg. ,care sunt din pacate in jurul burticii...de... asa a ramas de la nastere.Poate,cu incurajarile voastre sa reusesc sa revin si eu la greutatea din inainte de sarcina,46 kg.
Aime,te-am ,,vazut,, si pe tine.Spor la slabit! Am incercat si eu cu supa de varza dar are un gust groaznic,nu am putut s-o mananc.
Ralnied,felicitari pt. sarbatorirea unui 1 de la cununie....la multi inainte!!!
Noi suntem mult mai inaintati,in toamna facem 10 ani,de...daca m-am casatorit de mica!
Bafta fetelor la slabit si ne mai citim maine!Noapte buna!
Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002
ioana2004 spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Sunt si eu pe aici! Va supraveghez din umbra...
Ieri am vrut sa va salut si s-a bagat cumnatul peste mine. Azi aveam de gand sa va scriu mai mult... dar tocmai a venit (tot cumnatul) si mi-a spus sa ma ridic ca vrea el sa stea... Deci nu am cand sa barfesc prea mult cu voi...
Va spun doar ca azi eu si sotiorul implinim un an de la cununia civila... Deci sarbatorim... Deci am luat cheesburger (ca nu am vrut pizza!) si cola... Deci puteti sa ma luati la bataie!... Ma retrag in liniste deocamdata!
Pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
Draga mea Ralnied..
La Multi Ani!!!!!!!!pentru aniversarea voastra si sa va intelegeti bine de acum incolo...
Nu stiu daca ai spus daca cumva ai copii...si daca da...sa fiti fericiti...si daca nu sa va dea DD copii frumosi si sanatosi...
De azi tin post ca-i saptamina Mare....
Vreau sa-i fac sotului...mazare...si mie cred ca orez cu cuiperci....
E si maine o zi!

IOANA 2006(1an si 2 luni)
baicualina spune:
Felicitariralnied1

binenteles ca nu-i nici o problema!stai linistita ca nu
te bate nimeni!sa va fie de bine si sa fiti fericiti si sa va dea Dumnezeu si bb!ca banuiesc ca iti doresti...
mersic ca ai modificat in listuta!imi spunea cineva ca la inaltimea mea de 160cm trebuie sa am 50kg!dar eu nici inainte de a ramane insarcinata n-am avut 50!
cred ca o sa ma opresc pe la 54...55
oricum pana acolo mai e!dar nu mai e mult!vreo 2 kg!
problema se pune sa nu pun la loc!
si asa cum v-am zis fetelor sant cumintica!cei 2 litri de apa pe zi-ok
de maine vreau sa incep o tura de disociat de 2-2-2asa ca maine numai peste si miercuri gratar de pui!
apoi joi vreau sa fac supa de varza ca mie mi se pare delicioasa!n-am facut pana acum insa e aproape cum fac eu ciorba....aproape!asa ca imi inchipui ca e buna!rea nu are de ce sa fie!iar vineri salate!
in week-end voi fi cu branza!facuta de mine cu lamaie asa ca nu ma mai cantaresc pana luni dimineatza!si va spun atunci rezultatele!
sper sa fie vizibile!!!
va pupic si spor la treaba!si la slabit!
Alina
mamica de
Diana aproape 6luni
mitzuka spune:
Buna dimineata!
Sa o iau cu inceputul....
Nu am renuntat la slabit..
Ne-am mutat in alt apartament la inceputul lui februarie si abia acuma am net...dar e bine si asa...
Acum 2 sapt m-am apucat de regim si am slabit 3 kg...2 in prima sapt si 1 in cea de-a doaua...eu zic ca e bine...
Daca puteti sa rectificati in lista ..eu am inceput de la 88 kg...acum am 85
Si acum sa va spun ce tin eu....Tin disociat pe mese combinat cu regimul din 2 in 2 ore..pt ca nu pot manca acelasi aliment 1 zi sau 2 sau 3...Meniul meu e cam asa
ora 8 - o cana de ceai verde
ora 10 - 1 ou fiert
ora 12 - carne slaba fiarta sau gratar..mai rar cremvusti sau sunca de pasare
ora 14 - branza de vaca slaba sau un iaurt
ora 16 - legume..1 rosie, sau un ardei sau castravete
ora 18 - un fruct..mar sau portocala...
Din pacate nu prea am reusit sa beau apa..doar 3 4 pahare pe zi...cred ca daca as fi baut mai mult ar fi mers mai bine...Dar sunt multumita..Ceea ce ma bucura este ca se vede mai mult ca am slabit decat arata cantarul..adica chiar se vede..nu mai am asa burta si nu mai sunt chiar asa umflata la fata...
si mai ales ..nu am senzatia de foame deoarece manac din 2 in 2 ore...Sper sa reusesc sa tin pana la atingerea celor 70 kg propuse...acum am 85 deci mai 15...si...
va doresc o saptamana usoara si mult spor la slabit!
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru