Clubul sportivelor 2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Pai nu ma simt inca bine in pielea mea, mai dureaza 12 kg ca sa incep sa ma simt bine. Multumesc de aprecieri, asa e, am o familie minunata si un copil ca un soare.
Ar mai fi sali, mai stiu una in Zorilor care e micuta si discreta. Are sauna si masaj. Radical Power, pe str. Observatorului, in zona la intersectia cu str. Lunii.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Se pare ca eu inchid pravalia si eu o deschid luni dimineata.

Fetelor, la treaba ca slanina creste.

Programul meu din saptamana 6, la greutati se executa cate 3 exercitii, a cate 4 serii, a cate 8-10 repetari:
Luni-25 minute cardio si stretching
Marti-spate +bicepsi
Miercuri-extensii coapse+abdomen+25 minute cardio interval 1,5:1
Joi:stretching +20 minute cardio la puls 80%-adica in galop maxim
Vineri: piept +triceps +25 min cardio galop maxim
Sambata; flexii coapse +umeri+25 min cardio galop maxim
Duminica; repaus total- Yupiiii

Mama lui Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Allure, nu am disparut, dar mi-am uitat cardul de conectare vineri seara la birou asa ca...

Multumesc de oferta, dar acum 2 luni cand ne-am luat home cinema am aruncat video-ul la gunoi (la propriu), asa ca nu pot viziona caseta. Aparatul ne-a mancat in asa hal nervii. ca agata banda de vreo 2 ani, incat l-am aruncat. Multumesc inca o data, ma filantroapo!!! Eu fac WS o data la 2 zile. Alternez zilele cu bicicleta.

Si sport nu am mai prestat de vineri pt ca sambata dimineata m-am trezit cu spatele (cam dintre omoplati) si ceafa intepenite. Cred ca e de la faptul ca vineri seara am vizionat un film in pat stand pe burta si uitandu-ne pe laptop (ca doar avem home cinema in living...). In fine, ideea este ca inca ma mai doare crunt in ciuda masajului cu geluri si prostii, asa ca stau cumintica deocamdata. Mai bag niste bicicleta deseara, probabil.

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Buna fetelor,
In primul rand vreau sa va multumesc pentru raspunsuri energy79, Allure, Mona_B, andreeaatan.
In al doilea rand, m-am cam dezumflat si n-am mai facut nimic. Daca tot nu rezolv problema, parca nu-mi mai vine sa depun efort.
Asa ca zilele astea n-am facut nici Pilates, nici chestii de abdomen, nimic.
A, ieri am iesit in curte si am dat la cos vreo ora impreuna cu fi-mea. Asta se pune la activitati sportive?
Si eu cred ca ar fi bine sa merg la o sala sa ma urmareasca un antrenor, dar nu am timpul material s-o fac. In plus nu sunt sigura ca la piscina din satul meu exista si sala.

Mergi la inceput

Crini, dar ar fi super pentru tine sa faci vreo 10-15-20 macar lungimi de bazin zilnic. Chiar daca nu ma crezi, iti va rezolva cat de cat si abdomenul.
Nu te desumfla asa de repede.

Mama lui Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Nu-mi mai zice o data ca sa stii ca merg!
Ieri in timp ce-mi faceam baie ma uitam la burta mea cum se revarsa... Din picioare nu se vede asa rau, dar cand stau lungita nu-mi place deloc.
Si daca va spun ca dupa prima nastere eram mai slaba decat in liceu!

Mergi la inceput

Bravo, Crini! Baga viteza!

Mama lui Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Sal'tare, duamnelor!
Io fusei azi la deskiderea unei sali de aerobic+fitness, de fapt e cam mult spus asha, ca-s doo gagici, cite una pentru fiecare profil, shi au cite o ora in care fac exercitzii cu lumea intr-o sala far' aparate, numa cu nejte izoprene, io shtiam ca fitnessu e cu aparate, nah, in fine...m-am dus cu Juli, ca n-am mai avut timp s-o las cu cineva, shi Julia mea e o zgitie de fata care voia in bratze shi tzipa de fericire cin ma vedea pe burta sau pe spate, ca-i faceam "calutsuuu!!" M-am cam frustrat cin am vazut ca toata lumea putea face totzi pashii shi se sincroniza, shi io ma invirteam ca o curca beata fara sa pot prinde ritmu asha ca nush daca ma mai duc, dau shi bani, shi ma shi frustrez, mai bine fac acasa stepperu meu, ca e mai funny

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna fetelor!
continui postarile cu restul programului meu de fitness, pe scurt ca sunt intr-o mare criza de timp.
Summary: deci trenul inferior il antrenez cu: genuflexiuni, fandar pe cate un picior cu greutati medii si repetari maxim 20.
Gambele le antrenez o data pe saptamana tot laolalta cu picioarele si fesierii la un aparat special de la sala. 4 serii a cate 12-15 repetari.
pentru cvadricepsi mai fac extensii la banca, cate trei serii a cate 14-16 repetari.
pentru fesieri inca un exercitiu foarte bun e aplecatul in fata cu o pereche de gantere sau cu bara cu greutate mica spre medie (25 kg)si picioarele usor indoite din genunchi. Lucreaza fesierii fantastic bicepsii femurali si muschii lombari, cu conditia sa fie executata corect miscarea. pacat ca n-am cum sa va fac s-o vedeti.
Pentru trenul superior nu fac mare lucru, de doua ori saptamanal, imi antrenez umerii, bratele pectoralii si spatele insa nu lucrez asa intensiv ca la trenul inferior.
pentru brate folosesc tot gantere de maxim 5 kg fiecare, la biceps, triceps ( cate 1,5 kg)
spatele il antrenez tot la un aparat special
umerii cu greutati libere, gantere, ridicari de brate si fluturari laterale, cate 4 serii a cate maxim 10 repetari
pentru pectorali fac impns din culcat la banca de impins si flotari; lucreaza extraordinar.
abdomene fac dupa fiecare antrenament prefer ridicarile de picioare din stand in culcat, asa simt eu cel mai bine
in concluzie pot spune ca fac trei patru antrenament la sala si trei zile de alergat cate o ora zilnic. Dieta nu tin dar un consum minim de dulciuri si grasimi saturate. Evit sarea in exces, mai bine nesarat, zaharul rafinat, untul faina alba, smantana, maioneza carnea de porc mezelurile, conservele, tot ce tine de fast food. Dintre dulciuri prefer ciocolata amara. cam atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Va pup si mai apar eu pe-aici daca aveti intrebari!
Am uitat sa va spun ca dupa fiecare antrenament consum o bautura proteica din lapte degresat si praf de proteine. E singurul supliment pe care-l iau de obicei dup-amiaza sau inainte de culcare.

Mergi la inceput