Clubul sportivelor 2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Durerile s-au redus la jumate pentru ca au fost pacaliti neuronii sa gandeasca asta.
Gandeste-te serios la o metoda de recuperare cum ar fi sauna sau masaj, imediat dupa antrenament, sau macar dus fierbinte.

Va anunt in mod oficial ca am dat 7 kg jos de cand am inceput programul intensiv de sport, pe care vi l-am mai scris pe aici. 7 kg in aproape 5 saptamani, desi am facut pauza de accidentare-glezna 2 zile si enterocolita-5 zile.
Eu iau si suplimente, ca altfel nu as avea rezultatele astea, numai americane si numai fara substante interzise.
Adevarul este ca primele 10-15 kg se dau usor jos, pentru ca e stratul recent de grasime. Asa ca la copaci, avem straturi de grasime pe varsta. Cu cat grasimea e mai veche, cu atat organismul "tine" mai mult la ea, pentru ca o "considera" parte integranta. Memoria celulei sau asa ceva.

In ceea ce priveste suplimentele, trebuie sa fiti foarte atente, pentru ca sunt destinate persoanelor foarte extrem de sanatoase.
Orice incalcare a acestei reguli duce la dezastre in organism.
Eu acum imi pot alege suplimentele dupa ani de informare pe acest subiect.

Energy-foarte bine ca te simti bine in preajma antrenorului tau. E super asta. Tin minte ca am avut nevoie de saptamani intregi de acomodare cu colegii de sala (si ei cu mine) pentru ca eram singura fata din sala si ei ma tratau nediferentiat, daca nu cu dispret fin. Pana la urma mi-a placut, nu dispretul fin, compania lor. Si s-au mai relaxat si ei cand vedeau cum lucram, ca aveau la inceput senzatia ca ii incurc. Vremurile tineretii...

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Am uitat sa-ti raspund cu sauna ziecam de reprize de 5 minute, ca s-o iei de la cea mai mica repriza.

La sauna eu procedez asa: un dus cald inainte ca sa de deschida porii pielii, apoi o tura de sauna, cam 15 minute, nu cred ca e sanatos mai mult, apoi un dus rapid. Iti tragi sufletul sau daca ai un bazin in zona, niste ture de bazin (asa am facut eu). Apoi inca o tura de sauna, iarasi dus, iarasi bazin si gata, ca e destul.
Ia uite ce frumos explica oamenii astia aici: http://www.sauna.ro/ro/sfat.htm

Mama lui Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Neatza, mishcaretzele!
Io am sarit ieri sportu, c-am fost plecata toata ziua aproape cu plozii in orash, cu treburi, shi-am urcam shi coborit o gramada de trepte cu carutzu cu Juli in el- numa ca juli are fro 12 kile...- am zis ca-nnebunesc, aseara de-abia mai mergeam de dureri de genunki shi spate- partzile cele mai deteriorate la mine, din pacate...In fine, n-am intrat ca sa ma pling, deshi asha pare , ci ca sa intreb daca stepperu e bun numa 20-30 de minute zilnic, precizez ca io-s slaba, vreau sa lucrez numa mushkii, nu sa scap de grasime, shi daca fac cc cu stepperu asta zilnic, cam in cit timp pot vedea rezultate- fundu shi gambele formate frumos- ? Io mi-am dat timp pina-n iulie, ca atunci plec in Ro trei saptamini shi vreau sa ma fudulesc
Merci de eventualele raspunsuri shi va urez energie maxima!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Iren-vazui o poza cu tine si m-am crucit. Esta slaba, fato, stepperul e pentru grase ca mine sa slabeasca.
Acum, trecand peste glumele mele proaste, iti spun ca orice exercitiu fizie este bun pentru oricine. In locul tau as lucar un pic bratele, pieptul, spatele, si restul, cu greutati mici si un pic de stepper.

Mama lui Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Andreea tizo am vazut ca stepperu e bun la gambe shi fund- astea-s tzintele mele, abdomen shi spate, iar daca fac fro 10 minute cu greutatzile in ritmu stepperului, antrenez shi bratzele shi pieptu, dar ceea ce nu shtiu io e cit ar trebui sa fac pe zi, ca sa vad rezultate?

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

buna fetelor!
andreeaatan(pt ca esti din cluj ca si mine) imi poti recomanda ceva sali unde mergi sau pe unde ai fost si impresiile sunt pozitive despre acele locuri? as vrea si eu sa ma apuc...de ceva miscare. am avut cateva tentative pe vremea cat locuiam in bucuresti....dar am renuntat dataorita oboselii de dupa servici, distantelor mari...etc.
as vrea fitness...si nu aerobic.
vad ca esti experta!
merci mult !

roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by energy79
Eu am foarte mare incredere in antrenorul asta,e un profesionist!si sa stii ca mie mi se pare ca e f atent.intotdeauna intreaba pe toata lumea daca a avut vreo problema in urma antrenamentului,dureri de spate,vreo articulatie ceva si lucreaza separat cu cele care au avut dureri.are un grup separat pt persoane cu diferite probleme(habar nu aveam ca sunt asa multe!!!!!)si le modifica exercitiile in functie de problema fiecareia.mie mi se pare CEVA pt ca pana acum ceilalti antrenori/oare nu am vazut sa faca asta,cel putin aici,in Craiova!(asta pt ca el e si antrenor de aerobic)si nu,nu e de acord cu pastilele,cel putin pt mine,mi-a zis mai demult si acum nici nu as indrazni sa-l intreb de ele ca probabil m-ar da afara.si chestia e ca el imi stie potentialul,am mai lucrat cu el si in trecut si stie ce si cat pot.si,adevarul e ca ne stim bine,suntem cam de aceiasi varsta si ne mai permitem,asta ca raspuns pt allure care zicea ca ea ar schimba imediat antrenorul!

Daca e asa cum spui tu (ceea ce nu ai precizat inainte si nu aveam de unde sa stiu!) inseamna ca e bun in ceea ce face...Bravo lui! Tine de el, mai ales daca nu e altul mai bun in preajma!
Daca as fi fost in situatia ta si eu poate as fi procedat la fel.
Privite din perspectiva mea, lucrurile stau altfel. Nu vreau sa intru in amanunte ca nu folosesc nimanui...
Concesiile nu sint usor de facut, dar daca servesc unui scop nobil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Carolina, unde ai disparut? Te-ai speriat de oferta mea?
Stai calm ca nu trebuie sa ma iei in serios. Eram intr-un exces de filantropie...ma gindeam ca nu prea am mai facut nici o fapta buna recent si acum era momentul.

Te sfatuiesc sa incerci varianta de a exersa individual, fara video. Sincer sint ingrijorata fiindca daca te fortezi sa lucrezi la viteza aia, corpul nefiind adaptat inca, poti face vreo trasnaie si pe urma o sa ma simt vinovata.

Nu ne-ai spus la cite zile lucrezi.. Zilnic?? La 2 zile?

Mergi la inceput

Iren Andreea-poti incepe cu un pic de stepper, 15 minute pe zi. La fizinomia ta o sa se vada foarte rapid rezultatele.
Crezul meu este ca "rapid" nu este important (decat cu exceptii ultraspeciale) e mai bine sa fim constante si implicate.

Roxanicea-tot ce spun am incercat pe pielea mea. Un expert adevarat nu ar avea dupa nastere tonajul meu, cu sau fara scuza hormonilor facuti varza. Sunt o simpla amatoare cu oarecare cultura in domeniu.
Despre sali: ar fi cea de la Interservisan, au abonament de vreo 80 lei in care e inclusa si sauna, e Fistiq unde nu am fost niciodata, dar am auzit ca e scump si de fizte, asta nu inseamna ca nu e sala buna, au tae-bo si de toate, Energy Fitness Manastur, sper ca mai exista.

La toate aceste sali eu nu am fost. Dar stiu ca sunt bune. Daca te interseaza fitness-ul, ar trebuie sa le vezi si sa negociezi.

Mama lui Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

buna!
andreeaatan, merci mult de tot pt informatzii. de sala de la interservisan, stiu d ela sotul emu acre mergea si avea abonamnet acolo...numai ca e prea aglomerata....; nu prea-i aer si e cam incinsa atmosfera..;e si sala mixta...se cam uita barbatii la domnishoare si mai ales la posteriorul lor...comentarii...etc.
de fistiqu....asa-i; de fitze si de aratat la populatie echipamnete scumpe si chei de la masini pretzioase. sunt satula de faze dintr-astea...; am sa ma interesez de aia din manastur.
of, de ce oare nu ar fi si la noi sali cu piscina si cu masaj..si sauna? si mai multicele....ca sa nu se calce lumea pe picioare. ar fi ideal.dar pana atunci, incercam sa ne adaptam la ceea ce exista.
multam` mult pentru varinatele trimise. am sa ma interesez de ultima.
succes la sport si nu te mai amari cu kg in plus! conteaza ca ai un copil minunat, o familie asemenea si daca te simti ok in pielea ta , e perfect. nimik altceva nu ar trebui sa te interseze.

pupilici! we placut!

roxi

Mergi la inceput