Clubul sportivelor 2
Raspunsuri - Pagina 4
carolinah spune:
Allure, fata mea, ma omoara teaser-ul ala! Tu pana la urma ai reusit sa il faci, ca nu mai tin minte... Eu nici nu pot ridica spatele de pe saltea daca tin picioarele asa la 45 de grade....
Si ma mai omoara abdomenele alea pt abdominalii laterali, alea cand le face rapid dupa ce am facut nu stiu cate incet si ma tine deja de 3 exercitii cu capul ridicat de la saltea. Mama, Doamne, ma doare abdomenul de simt ca imi crapa. Ma rog, nu oi fi eu prea antrenata, dar chiar asa? Aseara gemeam in timp de faceam de m-a auzit fii-mea din dormitor (unde cica dormea) si imi zicea "linisteste-te, ca trece...
".
In fine, asta a fost prima data de cand fac advanced-ul cand am tinut neaparat sa fac totul de la cap la coada fara pauza si fara sa trisez deloc, dar nu mi-a reusit in totalitate. Dar nu ma las, ca imi place.
Azi, bicicleta... 30 min cu o carte buna in mana, abia astept, mai ales ca mi-a venit o noua comanda de carti.
Sporuri, va doresc.
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
alma spune:
Carolina, eu fac teaser-ul cu picioarele indoite, ca una din tipele de-acolo, altfel nu pot. Doar "teaser 1" il pot face asa cum e, restul cu picioarele indoite. Eu nici nu stiu care program il am (advanced body slimming), nu mi se pare ca ar fi facut in viteza. E oare cel pentru incepatori?
http://community.webshots.com/user/freediaro
carolinah spune:
Alma, si asta este tot advanced, dar constatase si Allure ca asta pe care il am eu (download de pe idieta) este mult mai rapid decat cel pe care il are ea, tot advanced body slimmimg. Ea spunea ca are 2 exercitii in plus si dureaza o ora, pe cand asta al meu dureaza 20 min. Fa si tu o socoteala, ce diferenta de viteza...
andreeaatan spune:
Crini-nu pot sa-ti zic ce sa faci pentru burtica pentru ca nu este corecta abordarea. Nu trebuie lucrat pentru o singura zona. Trebuie facut un program general de sport, care sa lucreze intregul corp. Grasimea nu se topeste uniform de pe o singura zona, ci din contra, dispare incet incet de pe toata suprafata corpului. Asa ca gandeste-te la un program pentru intreg corpul si fara sa-ti dai seama, burtica se va ameliora.
Daca atarna pielea tare si urat, nu cred ca se va mai trage vreodata. Numai prin abdominoplastie, care nu costa mult, vreo 2-3000 Euro, dar e operatie serioasa.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
boo lina spune:
energy sa-i dai un pupic antrenorului din partea mea
e exact genul pe care mi l-as dori si eu - ptr ca rezultatele nu se obtin cu un antrenor care te menajeaza.cu cat mai dur cu atat mai bine.
apropo de bicicleta- exista niste pantaloni speciali cu burete intre picioare. iar daca vrei sa pedalezi in picioare intereseaza-te de o sala care are ore de spin - la spin se pedeleaza in diverse pozitii astfel incat faci fesieri, picioare si abdomen beton. unde mai pui ca antrenamentul e si cardio...
carolinah spune:
quote:
Originally posted by boo lina
energy sa-i dai un pupic antrenorului din partea meae exact genul pe care mi l-as dori si eu - ptr ca rezultatele nu se obtin cu un antrenor care te menajeaza.cu cat mai dur cu atat mai bine.
Aici nu sunt de acord. Eu din cauza unui asemenea antrenor am ajuns la spital, pt ca nu a vrut sa inteleaga ca eu intr-adevar nu mai pot, nu ca mi-e lene. Asa ca vezi tu, era sa dau coltul din cauza unui idiot care nu a priceput ca eu eram grasa si neantrenata si m-a impins dincolo de limitele mele. Eram si tanara si proasta pe atunci, acum cred ca ii tranteam ceva in cap si plecam de acolo naibii inainte sa patesc ceva. Imi mai si daduse sa iau nu stiu ce pastile de m-a durut ficatul o luna dupa ce nu am mai luat.
Mona_B spune:
quote:Perfect de acord cu Andreea!Problema nu e simpla, nu poti fixa drept target abdomenul, mai multi factori concura la atingerea unui abdomen plat: antrenament al intregului corp, preponderent aerobic, dieta. Cat despre surplusul de piele, ti-au raspuns deja fetele. Regret daca te dezamagesc dar asa stau lucrurile.
Originally posted by andreeaatan
Crini-nu pot sa-ti zic ce sa faci pentru burtica pentru ca nu este corecta abordarea. Nu trebuie lucrat pentru o singura zona. Trebuie facut un program general de sport, care sa lucreze intregul corp. Grasimea nu se topeste uniform de pe o singura zona, ci din contra, dispare incet incet de pe toata suprafata corpului. Asa ca gandeste-te la un program pentru intreg corpul si fara sa-ti dai seama, burtica se va ameliora.
Daca atarna pielea tare si urat, nu cred ca se va mai trage vreodata. Numai prin abdominoplastie, care nu costa mult, vreo 2-3000 Euro, dar e operatie serioasa.
Mama lui Thomas

Mona
Allure spune:
quote:
Originally posted by carolinah
Allure, fata mea, ma omoara teaser-ul ala! Tu pana la urma ai reusit sa il faci, ca nu mai tin minte... Eu nici nu pot ridica spatele de pe saltea daca tin picioarele asa la 45 de grade....
Si ma mai omoara abdomenele alea pt abdominalii laterali, alea cand le face rapid dupa ce am facut nu stiu cate incet si ma tine deja de 3 exercitii cu capul ridicat de la saltea. Mama, Doamne, ma doare abdomenul de simt ca imi crapa. Ma rog, nu oi fi eu prea antrenata, dar chiar asa?
Carolina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
Teaser-ul am reusit intr-un final sa-l execut dar nu il includ in programul meu pentru ca eu am probleme cu spatele si nu vreau sa fortez nota. Nu e nici un bai daca nu-l faci. Rezuma-te la varianta pe care o arata Dagne si e suficient.
Daca te dor abdominalii dupa ce ai exersat, e bine. Dupa asta cunosti ca ei lucreaza. In scurta vreme te vei obisnui si durerile vor disparea. E chestiune de citeva zile, in cazul ca exersezi constant.
Te sfatuiesc totusi sa iti notezi pe o hirtie fiecare exercitiu, in ordine, si sa le executi in ritmul care i se pare corpului tau natural (ar fi cam la jumatete fata de cel de pe video). Nu e sanatos ca un incepator sa lucreze in asa ritm.
Mi-e mila de tine cind te vad asa hotarita si fara "obiectul muncii"...Eu as putea sa-ti fac o copie dupa caseta mea si sa ti-o trimit prin posta. Nu te costa nimic afara de transport care nu-sh cit poa sa fie. Dezavantajul e ca eu am caseta video, nu CD si calitatea nu e grozava, mai ales dupa atitea folosiri. Dar e gratis.
Ma gindesc ca de la tine ar putea copia-o si alte fete interesate dupa aceea.
Zic si io. Sper sa nu-mi aud vorbe ca vreau sa jecmanesc lumea de bani si de aia am intrat pe forum...

andreeaatan spune:
Allure, exploatatoareo!![]()
Energy79, acuma sunt si aspecte importante de luat in considerare: ai impus un termen de 3 luni pentru a ajunge la un fizic extra. Pentru asta trebe muncit f. mult. Si el ti-a promis ca te duce acolo, asa ca...
In schimb, ce i s-a intamplat lui Carolinah este oribil.
Trebuie, energie draga, sa fi f. atenta si sa nu iei pastile de exemplu. Intreaba-l ce e pastila, ma intrebi pe mine, cred ca si Mona B le stie, si apoi te decizi.
Daca poti, intra macar doua ture mici de 5 minute in sauna. O sa faca minuni. Eu nu pot,
pana nu-mi fac sauna in vila pe care o sa mi-o construiesc
, sper, cat de curand. 
Mama lui Thomas
energy79 spune:
quote:
Originally posted by andreeaatan
Allure, exploatatoareo!
Energy79, acuma sunt si aspecte importante de luat in considerare: ai impus un termen de 3 luni pentru a ajunge la un fizic extra. Pentru asta trebe muncit f. mult. Si el ti-a promis ca te duce acolo, asa ca...
In schimb, ce i s-a intamplat lui Carolinah este oribil.
Trebuie, energie draga, sa fi f. atenta si sa nu iei pastile de exemplu. Intreaba-l ce e pastila, ma intrebi pe mine, cred ca si Mona B le stie, si apoi te decizi.
Daca poti, intra macar doua ture mici de 5 minute in sauna. O sa faca minuni. Eu nu pot,pana nu-mi fac sauna in vila pe care o sa mi-o construiesc
, sper, cat de curand.
Mama lui Thomas
Eu am foarte mare incredere in antrenorul asta,e un profesionist!si sa stii ca mie mi se pare ca e f atent.intotdeauna intreaba pe toata lumea daca a avut vreo problema in urma antrenamentului,dureri de spate,vreo articulatie ceva si lucreaza separat cu cele care au avut dureri.are un grup separat pt persoane cu diferite probleme(habar nu aveam ca sunt asa multe!!!!!)si le modifica exercitiile in functie de problema fiecareia.mie mi se pare CEVA pt ca pana acum ceilalti antrenori/oare nu am vazut sa faca asta,cel putin aici,in Craiova!(asta pt ca el e si antrenor de aerobic)si nu,nu e de acord cu pastilele,cel putin pt mine,mi-a zis mai demult si acum nici nu as indrazni sa-l intreb de ele ca probabil m-ar da afara.si chestia e ca el imi stie potentialul,am mai lucrat cu el si in trecut si stie ce si cat pot.si,adevarul e ca ne stim bine,suntem cam de aceiasi varsta si ne mai permitem,asta ca raspuns pt allure care zicea ca ea ar schimba imediat antrenorul!
si stiti ce-mi mai place la el?
...de fapt e coada de femei pt un antrenament cu el...chiar daca el ar prefera barbati
azi am avut o febra teribila,mergeam prin casa ca robocop si ma gandeam sa nu ma mai duc la sala,dar pana la urma ma mobilizai si ma dusei.si bine facui ca acum,dupa antrenament,durerile s-au redus parca mai mult de jumatate!
a,si referitor la sauna,chiar azi ma gandeam sa imi fac abonament,cate 3 sedinte pe saptamana.sedinta e cate o ora,tu de ce zici sa intru in reprize de cate 5 min?asa se face
,ca eu nu stiam....si daca da,in pauzele dintre cele 5 min,ce fac?pupici!

Madutza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos