Clubul sportivelor 2
Raspunsuri - Pagina 3
andreeaatan spune:
Azi deja am scapat de enterocolita si ma apouc de proggramul pentru saptamana 5, trunchiat, daca incep numai joia.
Joi: antrenament in circuit, stretching
Vineri: 40 minute cardio
Sambata:circuit, 20 m inute cardio
Duminica: 60 minute cardio de relaxare (plimbari, etc)
Oircum cardio de relaxare fac zilnic cu carutul 2 ore, asa ca...
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
energy79 spune:
quote:
Originally posted by ciciep
Madutza, tu esti din Bucuresti? Poti sa-mi dai si mie datele de contact al eantrenorului, te rog? La ce sala lucreaza?
Mersic
Cici
nu Cici,nu sunt din Bucuresti ca te-as fi ajutat cu placere.sunt din Craiova!
pupici

Madutza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos
blanca000 spune:
Aseara am fost la prima mea ora de aerobic si azi....am o febra..dar vreau sa ma duc si azi .
Chin (asa dupa prima zi) dar merita...si trebuie sa ma oblig sa fac execitiile corect caci altfel degeaba.
Cand e bine sa alternez si aerobic si fitness-ul?
Nunta noastra
Nasi de cununie
IRENE11 spune:
buna seara la sportive!
m-am apucat si eu de plites...
ieri am facut 20 de min.
am descarcat alea 2 filmulete de pe net...
intrebere:cat trebuie sa practici pilates pana se vad primele rezultate?
Allure spune:
quote:
Originally posted by Mona_B
Posted by Allure:
"Pe scurt si pe limba noastra: noi intindem de muschii astia pina plesnesc iar dragutii de ei pun proteina in loc si formeaza fibra musculara inapoi...si tot asa, pina cind muschii nostri se "umfla" si noi devenim Arnold Schwartzenneger"
Ai dreptate partial, depinde cat de mari sunt greutatile cu care lucrezi plus nr.de repetari, masa musculara ca Arnold n-ai cum s-obtii in vecii vecilor, nici macar de culturista amatoare pentru ca tu nu ai nevoie de tipul ala de antrenament nici de intake-ul lor de proteine, adica 2.5gr pe kg corp.Obtii in schimb muschi frumos modelati cu oarecare efort, e adevarat, dar incomparabil mai mic decat al profesionistilor.
Cand ai obtinut masa musculara dorita, te antrenezi numa'pt.mentinerea tonusului, si la mine predomina in prezent antrenamentul cardio, adica favoritul meu, running!
Dupa parerea mea, cine vrea fesieri tzapeni tre'sa traga de fiare nu la greu, dar sa simta muschii lucrand. Nu exista "lifting" mai eficient!A nu se neglija aerobicul!
Afirmatia mea a fost la modul general si cu tenta de gluma. Normal ca o femeie nu poate construi niciodata atita masa musculara cita are Arnold...

Desi am vazut in concursurile de body building femei care aratau ca barbatii, aproape...
Foarte urit. Nici o femeie normala (zic eu) nu vrea asa ceva.
Eu am facut fesieri beton numai cu pilates si running. Rezultatele depind in mare masura si de zestrea genetica individuala.
Pentru Irene : rezultatele variaza de la persoana la persoana. La mine s-au simtit in 2 luni si s-au vazut in 6.
crini spune:
Am mai intrebat si in capitolul trecut dar nu mi-a raspuns nimeni, poate se indura careva de data asta sa ma-nvete. Ce sa fac pentru burtica? S-a lasat pielea si cand nu e umflata atarna. Aveti vreo idee?
energy79 spune:
quote:
Originally posted by crini
Am mai intrebat si in capitolul trecut dar nu mi-a raspuns nimeni, poate se indura careva de data asta sa ma-nvete. Ce sa fac pentru burtica? S-a lasat pielea si cand nu e umflata atarna. Aveti vreo idee?
Mami de fetita (1999)si baietel (2004)
Crini,imi pare sincer rau,dar nu prea ma pricep nici eu.cred ca daca ai folosi o crema firming si cu exercitii multe,adica abdomene,s-ar vedea ceva rezultate..pielea s-ar mai retrage putin,ar deveni mai ferma!si muschi s-ar mai intari.sau tu faci deja abdomene si deja te creia o pauzasti?
Azi a fost prima mea zi de fitness cu antrenorul de care v-am spus.dupa o ora de "incalzire" pe salteluta,ca numai incalzire nu a fost aia,nu ma mai tineam pe picioare dupa,am trecut la aparate.si dupa ce i-am repetat a 5-a oara ca eu vreau in special sa lucrez pt fesieri...mai ca s-a rastit la mine...crezi ca eu nu vad pt ce TREBUIE sa lucrezi???si cred ca s-a razbunat

,ca e f dur cu antrenamentele ...am lucrat picioare si fesieri azi si va spun fetelor ca imi venea sa urlu de durere si ii spuneam ca facui 4 serii,nu mai pot pe-a 5-a si el imi zicea...aaa,mai ai una deci!!

cand am iesit pe-acolo mi-era teama ca nu mai pot conduce,ca imi tremurau rau picioarele.cred ca maine nu ma mai ridic din pat.si la 14.00 trebuie sa ma duc din nou!!!
noapte buna!
pupici

Madutza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos
Allure spune:
quote:
Originally posted by crini
Mami de fetita (1999)si baietel (2004)
Am vrut sa-ti raspund raspund mai demult dar am uitat. Bine ca ai revenit cu intrebarea...
Problema e greu de lamurit fara date concrete. Din ce spui tu mi-e teama ca o rezolvare serioasa nu se poate decit chirurgical. Nu vreau sa te dezamagesc si s-ar putea sa ma insel. Subliniez: nu iti cunosc situatia...
Teoria este ca dupa o anumita virsta (din pacate inacceptabil de frageda!!! circa 27-30 ani, in unele cazuri 35, depinde de tipul de piele) pielea incepe sa isi piarda elasticitatea si nu mai revine la forma initiala dupa ce a fost intinsa peste limita plastica. N-ati observat ca femeile care nasc de tinere (majoritatea) isi revin perfect intr-un timp record?
Asa ca indiferent ca lucrezi muschii abdominali si ii dezvolti la perfectiune, pielea tot asa va ramine...ea nu se retrage o data cu hipertrofierea muschilor.
Daca problema nu e grava, sint unele tratamente cu laser care invigoreaza tonusul pielii (reda elasticitatea), promoveaza productia de colagen si sigur te-ar ajuta. Dezavantajul e ca-s scumpe si ai nevoie de multiple tratamente pina la un rezultat satisfacator.
Pentru cazurile avansate singura varianta este "tummy tuck".
Cremele sint frectie la picior de lemn. Colagenul o data distrus, nu se reface cu creme.
Allure spune:
quote:
Originally posted by energy79
Azi a fost prima mea zi de fitness cu antrenorul de care v-am spus.dupa o ora de "incalzire" pe salteluta,ca numai incalzire nu a fost aia,nu ma mai tineam pe picioare dupa,am trecut la aparate.si dupa ce i-am repetat a 5-a oara ca eu vreau in special sa lucrez pt fesieri...mai ca s-a rastit la mine...crezi ca eu nu vad pt ce TREBUIE sa lucrezi???si cred ca s-a razbunat,ca e f dur cu antrenamentele ...am lucrat picioare si fesieri azi si va spun fetelor ca imi venea sa urlu de durere si ii spuneam ca facui 4 serii,nu mai pot pe-a 5-a si el imi zicea...aaa,mai ai una deci!!
Foarte urit din partea lui! Cred ca trebuia sa-i amintesti frumos ca TU il platesti pe el si nu el pe tine. Mai ales ca tu esti o lady...
Il schimbam imediat pe marlan...
Allure spune:
[/quote]
crezi tu ca pot?eu nu stiu ce sa zic?dar de ce trebuie sa pot?eu vreau muschi,de ce imi trebuie rezistenta cardiovasculara???
[/quote]
Dupa parerea mea (si nu numai) cardiovascular fitness este de "n" ori mai important decit muschii skeletali. Daca "motorul" nu merge corespunzator, masina moare!
Extras din revista Eva:
" Exercitiul aerobic:
Reduce riscul aparitiei bolilor coronariene. Daca ai probleme circulatorii sau cardiace, exerciiile de acest gen contribuie la prevenirea unui eventual infarct.
Reduce riscul hipertensiunii arteriale si, in general, mentine un nivel normal al tensiunii.
Imbunatateste proportia de grasimi din sange si echilibreaza nivelul colesterolului.
Reduce riscul unui eventual atac vascular - deoarece, imbunatatindu-se proportia de grasimi, acestea nu se mai depun pe peretii arterelor (fapt care constituie una dintre principalele premise ale atacului vascular).
Reduce riscul aparitiei unor boli maligne - intre care cancerul mamar, cancerul de colon, de prostata si cel de endometru.
De asemenea, exercitiul aerobic reduce substantial riscul aparitiei diabetului de tip II (denumit si diabetul "de maturitate", apare la persoanele care au trecut de 40 de ani si caracterizat prin faptul ca organismul produce insulina, dar "nu stie" sa o intrebuinteze). Exercitiul aerobic te ajuta sa-ti tii greutatea sub control, minimalizand astfel riscul supraponderalitatii sau obezitatii - care constituie un factor favorabil al aparitiei celor doua tipuri de diabet.
Reduce riscul aparitiilor bolilor virale, prin intarirea sistemului imunitar. Persoanele care practica exercitii aerobice cu regularitate sunt mai putin expuse racelii si gripei - un aspect important in anotimpul rece."
Aveti aici http://www.eva.ro/dietafitness/articol374.html tot articolul.