Clubul nurorilor (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

V-am spus ca au inceput sa vina cadourile? Daca nu, va spun acuma... Azi am primit deja de la a 3-a persoana...
Soacra nu vine ca....se simte rau....si "nu vrea sa ne strice petrecerea". Asta e. Eu nu ma supar Iubi e de acord cu ea. Decat sa ne strice nunta, ca i se face rau....
Hia ca va pup ca am ceva treaba. Vorbim mai tarziu.

15+
Mai am 3 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea voi sa fiti fericiti ca aveti toate motivele. Ce cadouri ati primit? Sa le stapaniti/folositi sanatosi, se vede ca toata lumea va iubeste

Lavinia sa treaca durerile, ca astea sunt cele mai cumplite, si pe mine ma mai chinuie cateodata, dar nu asa tare incat sa ma determine sa merg la stomatolog (din pacate:)

Cami las daca ti-a dat soacra parfumul inapoi macar te folosesti tu de el, nu mai dai banii pt ea:) Azi noapte a dormit acasa? Grea viata va mai face

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Flavia,a dormit acasa si a plans Mihaita aproape toata noaptea,nu stiu ce-a avut ca se speria mititelu' in somn si scorpia nici nu s-a ridicat sa-l ia in brate din patut,am patrulat toata noaptea dintr-o camera in alta!La un moment-dat chiar l-am lasat sa planga mai mult,sa vad,se ridica si ea sa incerce sa-l linisteasca?Da' de unde,statea nemiscata,se prefacea ca doarme,imposibil,la cat a tipat sa nu-l fi auzit,doar patul ei era lipit de patut...la nesimtirea ce zace in ea...era prea mare deranju'!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Andreea, decat sa va strice nunta, mai bine ca nu vine.Hai, nu mai fi asa suparata!
Mai ai 3 zile, ce repede trece timpul. O sa-ti fac o galerie...

Lavinia, uite niste si , ca sa mai uiti de durerea de masele, fir'ar ele sa fie de rautati.

Cami, soacra ta ar trebui tocata maruntel si pusa sare pe rana, ca tare rea mai e(nu ca a mea ar fi altfel)

Flavia, tie si sarei, care e o scumpete de fetita

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

cherry, flavia multumesc de incurajari !! mie asa de frica sa merg al dentist sa imi scoata maseaua!!!
camelia, nu pot intelege cum pot fi unele soacre atat de al draq, doamne ca si strain sa fii cand auzi ca plange un copil in patut primul instinct pe care il ai este sa il linisteti,sa il ieie in brate!!
uite de la mine pt soacra ta:
iar pt tine : si m ulta rabdare!

lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Doamne, nici nu-mi vine sa cred ca o femeie care e mama poate lasa un bebe sa planga fara sa incerce sa-l aline... Cand era sotul tau mic chema vecinii sa-l legene?

Andreea, voi faceti nunta cu cadouri? Sau asa e obiceiul la voi? La noi din cate am vazut eu, doar nashii dau un servici de masa sau tacamuri sau ceva de genu'. Sa le stapaniti sanatosi oricum. Apoi, eu zic ca tot raul spre bine: lasa sa va distrati voi la nunta si ea sa stea acasa bosumflata. Ghici cine iese in castig?

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Andreea mai e bine daca voi sunteti bine.

Lavinia pup eu fata, poate mai trece maseluta (sau mai bune iei un Ketorol).

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Lavinia, si eu am oroare de stomatologi, am tot evitat sa ma duc la ei, dar pana la urma nu am avut incotro. Acum ma duc sa-mi pun o coronita, ca nu -a mai putut face nimic pentru acea masea. Daca nu vrei sa patesti ca mine, eu zic sa te duci. Si, ca sa-ti faci curaj, ia o vodka inainte

Cami, cine a crescut copiii soacrei tale? Sigur ea i-a facut si i-a crescut, ca mie nu prea imi vine a crede, dupa cum se poarta cu proprii nepoti, nu pot sa mi-o imaginez a fi mama. Este o mare nesimtita, as
si da-o-ncolo de socrela acra

Andreea, tu ce mai zici? pe tine si pe bb

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mersi fetelor

Cami nu-mi vine sa cred cat poate fi de afurisita. Da ce ma mir, cand nici copiii nu si i-a crescut

Fetelor, imi permit sa va mai arat o data, cine vrea galerie pt nunta Andreei, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69578" target="_blank">aici :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

marinar multumesc de . am sa trec pe al farmacie cand plec la lucru!! faza e ca nu am doare o masea anume ci toate din partea dreapta inclusiv dintii!!!!!

lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput