Clubul nurorilor (16)
Raspunsuri - Pagina 6
marinar spune:
Alinutza, Nadia- bine ati venit! Uite asa se mai lungeste listuta rosie...
Andreea, ma bucur pt voi. Cred ca e o fericire imensa. Abea astept si eu un bb in burtik. mey, nu-mi vine sa cred: voi mai aveti 3 zile pana la nunta si socrela spune ca nu vine? De ce? Al tau ce spune? Femeia asta mai are copii? INCREDIBIL Mai sti cand ti-am spus ca mai bine nu-i spuneai data nuntii si nu mai venea sa va faca zile fripte?! Uite ca i-ai spus si tot degeaba. Mai da-ne amanunte
nurori cu soacre rosii sau albastre
marinar
diadaniela spune:
Si inca ceva.... SOACRA NU VINE LA NUNTA!!!!!!!!!!
hai ca m-ai dat pe spate! Cum asa?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
fannna2003 spune:
alinutza nadia bine ati venit!...hai ca se mai ingroasa si randul soacrelor bune...inca putin si cele rele devin minoritare
AMR 3 zile pana la nuntaAdriana suntem alaturi de voi...sambata .
Sa va traiasca micutul dansator!!!
...dar ce scuza are soacra mare de nu vine la nunta?!?!?
impreuna spune:
Moama ce s-au inmultit soacrele rosii:)
Andreea va bucurati ca nu vine la nunta sau nu? Va da planurile peste cap?
Oricum, e ziua voastra speciala si va fi frumoasa, cea mai frumoasa indiferent cine va veni sau nu
SunSmile sa sti ca si eu astept marele meci, abia astept sa vad ce face Steaua, nu mi-am programat nimic altceva pt joi seara:)
Andora las ca ce-a fost mai greu a trecut. Oricum esti o nora model, la cata grija ai avut de socrella cat a fost in spital
Azi voi fi prin zona, ca ieri a fost ziua mea de umblat prin oras, azi merge socrul ca facem cu schimbul:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Alinutza, Nadia,va zic si eu ,bine ati venit!
Mai fetele ,da' ce microbiste sunteti! Eu habar am cu cine joaca Steaua si de ce joaca.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Alynutza spune:
Ce fac fetele? Mai intru si eu printre picaturi sa vad ce mai ziceti.
pe toate pentru primirea calduroasa si sper sa se faca toate soacrele bune (asa-s eu, mai optimista de felul meu).
Andreea, ce urat din partea ei ca nu vrea sa vina la nunta propriului copil... Insa poate e mai bine pentru voi, poate o sa fii tu mai linistita asa. Oricum trebuie sa te linistesti, ca nu-i face bine la bb agitatia. Sunt convinsa ca veti avea o nunta de vis si abia astept sa ne povestesti. Ma bucur ca e bine bb, nu conteaza ca n-ati vazut ce e, important e ca-i sanatos si vioi, sa va traiasca!
Chiar fetelor, ce le luati la soacre de 8 martie? Eu anul trecut i-am luat doar flori (ca inca nu era soacra in devenire). La alea rele eu propun sa le luati ... banii din portmoneu/cont
diadaniela spune:
un buchet de flori.
Dana
cherry22 spune:
Neata, fetele!
Andreea, ma bucur ca bb e bine. Cred ca e asa agitat pentru ca stie ca mami si tati se vor casatori in curand si se bucura si el alaturi de voi.
Soacra nu vine la nunta??????????? Dar de ce, ma rog, ce a deranjat-o pe scorpie? Tu te bucuri? Ce zice iubi?
Nadia, bine ai venit in club si sa-ti traiasca soacra, sa te bucuri de ea cat mai mult! Mai sunt si soacre bune pe pamant, pentru toate
Fetelor, aveti dreptate, nu ar trebui sa bag in seama tot ce zice scorpia, dar nu pot sa nu ma enervez, caci chiar sare calul si prea se baga unde nu-i fierbe oala.
Cadou pentru soacra? Un mare NIMIC, nu merita nici sa ma uit la ea, dar sa-i mai fac si cadou. Si pe 4 e si ziua ei, sa fie la ea acolo, ca nu stiu daca voi merge sa o felicit, chiar nu merita.
Voi ce cadou le faceti? Cele cu soaccre rele, dati-mi idei!
va pup
lavinai spune:
buna dimineata!!!!!
Woowwww andreea m-a socat faza cu soacra!!! sa nu vina la nunta??? acum in ultimele zile spune/??? al tau viitor sotz ce spune?????
eu am avut o noapte alba , nui am putut dormi de durere de masele si dinti !!!!!
nadia si alinutza bine ati venit printre noi!! ma bucur ca mai avem nurori cu soacre rosu bolduit!!!! sa va traiasca!!!
lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
camelia72 spune:
Bine ati venit in clubul nostru,Nadia si Alinutza,sa va traiasca soacrele si sa-si mentina naravul!
Andreea,las-o in pace pe scorpie,cred ca-i mai bine ca nu vine...da' ce s-a suparat ca nu ati luat-o cu limuzina ca pe o printzesa?Daca ii face placere sa vina la nunta lui fi-su,poate veni si pe jos,oricum venea ca un simplu mesean ca nu v-a ajutat cu nimic,cred ca de zgarcita face pe suparata,ca soacra mare trebuie sa contribuie si ea ceva mai mult...!Sa fie sanatos bb si voi sa fiti fericiti,mai e f. putzin si vine ziua cea mare...va urez de acum CASA DE PIATRA,SA FITI FERICITI FOR EVER SI SA VA IUBITI TOATA VIATA!
Cadouri pt. soacre?A mea nu merita nimic si nici nu va vedea ceva,anul trecut i-am luat un parfum iar cand s-a suparat mi l-a dat inapoi...bunul simt si manierele lipsesc cu desavarsire,nesimtzirea sa traiasca!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!