Clubul nurorilor (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

lavinai imi pare tare rau pentru tine. E naspa de tot sa te doara dintii. Eu pentru toate durerile de dinti iau ibuprofen si cand am fost operata am luat algocalmin fiola. Numai de la ala imi trecea. Durerea asa se simte, pentru ca, din pacate pentru noi, se propaga.
Sanatate!

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

alynutza mersi mult! am programare saptamana viitoare la stomatolog, dc nu trece pana atunci ma duc ami repede1!

lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fetelor, in timp ce scriam pe forum mi s-a ars toata mancarea!!!!!
simt ca innebunesc azi!!!

lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Lavinia, imi pare rau ca ti s-a ars mancarea. Am patit-o si eu aseara, am pus niste cartofi la fiert si am uitat de ei si...s-au facut piure
Uite niste , sa mai uiti de belele
Si curaj la dentist!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Of, of, necazurile astea se tin lant. Lavinia ca sa mai treaca nitzel si durerea si supararea pentru mancare.

Fetele cu soacre bune, voi ce le luati de martisor? Ca taceti chitic...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Lavinia propune-i sotiorului sa te scoata in oras la o :)
Apropo de stomatolog, eu aveam unul f bun in Tm, aici ii simt din plin lipsa. Toate plombele puse de el, de cand eram prin liceu, au rezistat eroic pana acum, pe cand ce mi-am pus aici mi-a tot picat dupa cateva saptamani Daca apuc sa vin sa stau mai mult pe la ei mei, ma duc sa ma "repare":)

Pai eu habar n-am ce sa iau de martisor, de aia va intrebam pe voi:) Da poate imi vin idei...

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Andreea, voi faceti nunta cu cadouri? Sau asa e obiceiul la voi? La noi din cate am vazut eu, doar nashii dau un servici de masa sau tacamuri sau ceva de genu'. Sa le stapaniti sanatosi oricum. Apoi, eu zic ca tot raul spre bine: lasa sa va distrati voi la nunta si ea sa stea acasa bosumflata. Ghici cine iese in castig?

Noi am dat invitatii si la persoane care banuiam ca nu o sa vina la nunta, dar...am dat ca trebuia sa dam. Nu poti sa intri intr-un birou si sa dai la 2 persoane iar la a treia nu. Si uite asa, persoanele care nu vin la nunta, sau o parte dintre ele ne cumpara cadouri. Cica "isi fac datoria".... Asa se spune pe aici. Sau sunt persoane care ar fi vrut sa vina la nunta, dar nu mai pot din diverse motive, tot asa, ne fac cadouri. Sau altii la nunta ne dau si bani si cadouri, in functie de cat de apropiati suntem.

15+
Mai am 3 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Nadia si Alynutza bine ati venit! Si ce ma bucur ca aveti soacre bune!
Nadia cred ca soacrele noastre sunt neamuri!
Dupa ce-mi trimisese trandafirul...

Anul trecut am primit, cu o zi inainte de ziua mea un cos superb cu flori, de la soacra-mea si cu un bilet semnat de ea: "Love, Mum. xoxoxo", desi eu nu-i spun "mama", ci Jean. Am sunat-o sa-i multumesc si ea era tare nemultumita cu floraria, ca ea le-a spus sa aduca florile in 14, nu in 13. Sotul mi-e plecat de joi noaptea in San Francisco, (bussiness trip) si desi am vb. cu el zilnic, si soacra-mea m-a sunat in fiecare zi, sa se asigure ca sint ok, ca am de toate si mi-a spus, zilnic ca daca am nevoie de ceva, s-o sun; si daca mi-e urat sa stau singura, sa merg la ea. I-am spus ca sunt ok, ca nu mi-e urat, dar apreciez oferta.
De ziua ei, in 9 Martie, o duc la "Lord of the Dance", doar noi doua. Si i-am spus ca vreau sa merg sa vad "La Traviata" la inceputul lui Mai si s-a oferit ea sa vina cu mine, ca pe-al meu sot, no way il duc la opera... ar fi ca si cum m-ar duce el pe mine la un meci de football.

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Rusinica si voua!
Tocmai pe pagina 2!

Nadia ,banuiesc ca soacra-ta nu-i romanca.fazele astea cu cosuri de flori nu prea tin de meleagurile noastre.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Nadia cred ca te-am mai intrebat si eu o data daca e romanca soacra-ta sau nu:)

In seara asta a facut socru pe dadaca, se pare ca s-a descurcat si repetam figura, cel mai probabil maine:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput