Euforia-lifestyle TV
Raspunsuri - Pagina 3
katty spune:
E cineva de la Astral pe forum? Ce trebuie facut ca sa bage Euforia in pachetul de baza? Cred ca am fi fff multe care il dorim!!! Dupa tot ce ati scris aici despre Euforia, am inceput sa salivam
!!!
Catalina & Andrei (3ani si 6 luni)
"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)
aime spune:
Hai, mey...telenovele ![]()
Sa speram ca n-o sa ne sufoce 
Si mie imi plac emisiunile despre bucataria anumitor tari
, la cea din Ro mi-a placut cum a facut tipul papanasii. Aratau BEST...si cred ca erau si buni...n-am mai facut de un car de ani....se impune o portie ![]()
aime
roxanaz spune:
daaa, si mie imi plac emisiunile cu retete, calatoriile (pe care eu le vad la 8.30 seara), casa pentru 2....si cam atat. imi place ca-s emisiunile in reluare ca asa apuc sa le vad si eu....dar nu imi place ca or sa fie telenovele! sper intr-adevar sa nu ne sufoce, vorba lui aime.
ati vazut vreuna dintre voi emisiunea de pilates de dimineatza? cum e?
Roxana
furni spune:
Si mie imi place f.mult, dar pana termin eu treburile zilei (servici, casa, lectii, baie, sot etc) si ajung in sfarsit in pat, ma anunta ca "si fluturii dorm noaptea". Sambata dim. apuc sa vad cate ceva (ma trezesc si nu spun la nimeni... sa nu ma dati de gol
).
Va pup.
OanaNG spune:
Emisiunea mea preferata e, ca la mai toata lumea din posturile de pana acum, "Casa pentru 2". Imi doresc foarte tare sa ma si eu bugetul si, de ce nu, curajul sa fac combinatiile alora.
SE BAGA TELENOVELE????
Si eu care eram super incantata ca exista in sfarsit un post TV pentru femei fara asa ceva....
aime spune:
quote:
Originally posted by furni
Si mie imi place f.mult, dar pana termin eu treburile zilei (servici, casa, lectii, baie, sot etc) si ajung in sfarsit in pat, ma anunta ca "si fluturii dorm noaptea". Sambata dim. apuc sa vad cate ceva (ma trezesc si nu spun la nimeni... sa nu ma dati de gol).
quote:
ati vazut vreuna dintre voi emisiunea de pilates de dimineatza? cum e?
misto, ptr cine potae sa faca toate alea...eu recunosc ca nu
daniela_daneza spune:
Oana, cred ca e seara dupa 19.30, nu stiu ora exacta.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Eseea spune:
Oana, emisiunea "Vacanta ideala" e la 12,30, 16,30 si 20,30.
Si mie imi place postul, unele emisiuni imi plac f mult![]()
nushulica spune:
imi place la nebunie acest post cand am timp ma uit numai pe euforia imi place in mod deosebit "casa pt 2"si "stil accesibil" si mai era o emisiune despre organizari nunti care imi placea dar nu am mai vazut-o![]()
Nusha Campeanu