Euforia-lifestyle TV

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Si eu sunt o mare admiratoare a acestiu post de teliviziune.Emisiunile mele preferate sunt cele despre cosmetice, stil accesibil si retetele culinare.Cu toate ca atunci cand au prezentat bucataria romaneasca au ales gulas unguresc si colac sarbesc.
Iar eu nu inteleg motto-ul lor:"Nopatea chiar si fluturii dorm."?Eu stiu ca sunt foarte multi fluturi de noapte.
Daca vor baga telenovele cred ca vor pierde din fani.
ppk
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

De or crede toti ca femeile sunt moarte dupa telenovelite...

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Pentru cei abonati la Astral, am sunat eu acum (si eu vreau sa prind Euforia) mi-au spus ca in baza solicitarilor (de la abonati) vor lua o decizie, dar trebuie sa sune cat mai multi sa ceara postul...ce ma enerveaza!

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by Amaya

Pentru cei abonati la Astral, am sunat eu acum (si eu vreau sa prind Euforia) mi-au spus ca in baza solicitarilor (de la abonati) vor lua o decizie, dar trebuie sa sune cat mai multi sa ceara postul...ce ma enerveaza!

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Oare nu putem trimite link-ul acesta catre ei?
Eventual sa semneze mai multi!!!

Catalina & Andrei (3ani si 6 luni)

"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elle23 spune:

De luni de la 3 dupa masa si in reluare de 10 seara pana la 11 banuiesc vor da "Oprah Show", in sfarsit o sa vedem si noi ce vad americancele

Mergi la inceput