Euforia-lifestyle TV

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca N spune:

si eu urmaresc Euforia TV, in special emisiunile cu si despre nunti, cosmetice, vacante (cand au un buget si trebuie sa aleaga din 3 locatii) si Gusta si savureaza...retetele rapide...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

si eu o urmaresc,imi plac cam toate emisiunile insa ce ma enerveaza raue ca au prea multe reluari...in decursul a trei zile dau aceiasi emisiune si de 3-4 ori!!iar asta ma scoate din minti!!

Madutza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Si mie imi place postul,urmaresc in special "Casa pt 2 " (l-am disperat pe sotul meu care vine in fiecare seara exact la ora la care se difuzeaza emisiunea si negociez fiecare minut de emisiune ca nu am rabdare sa astept pina la reluarea de a doua zi)si retetele culinare.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Si eu sunt fan EuforiaTV...sper disperarea sotzului..dar la fel ma enerveaza ca se repeta prea des emisiunile

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

mie imi place "casa pentru 2" si cea in care 2 prietene isi organizeaza una celeilalte nunta
le cam repeta dar cum ma uit mai rar,numai bine

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Retetele rapide imi plac f. mult !

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

sunt fanuil nr.1 al acestui post. Televizorul e deschis tot timpul pe acest post. Imi plac TOATE emisiunile.
Dar din 27 febr vor incepe telenovelele

Felicia + Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Imi mai place si emisiunea cu destinatiile de vacanta .

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Daniela la ce ora este emisiunea cu destinatiile de vacanta? As vrea sa o vad si eu.
Eu pana acum am prins doar cea cu "Casa pentru 2" unde le tot arunca mobilele la proaspetii casatoriti. Si am mai vazut una nu stiu cum se numeste in care trebuie ca intr-o ora sa alerge sa cumpere o costumatie completa pentru o tipa cu tot cu accesorii si sa se incadreze si intr-o anumita suma de bani.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Si eu sunt fan Euforia. Imi plac aproape toate emisiunile. Mi se pare un post la care te poti relaxa. Din pacate am vazut ieri ca o sa bage si ceva telenovela. Asta nu-mi place
Imi place emisiunea cu destinatii de vacanta. Cu aceasta ocazie calatoresc si eu prin intermediul TV-ului. Imi place si emisiunea culinara, desi am fost cam dezamagita de episoadele in care au prezentat bucataria romaneasca.
Imi place si Casa pentru 2, de fapt imi plac cam toate ...

Padi

poze

Mergi la inceput