Slabim mincind din 3 in 3 ore (5 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Mai fetelor, unde s-o fi dus mesajul meu?Sunt sigura ca l-am trimis
Pe scurt:
Simomic, multam de urari, esti tare dulce; eu nu mai sper sa devin o .
Mihaela, te intrebam de ce nu optezi pentru camin sau gradinita cu program prelungit.Eu vreau sa-l dau pe Edi din toamna, dupa ce mai mergem la control la Bucuresti.
Nora, succes la examene si sper sa iti aduca martisorul numai bucurii (nepolitice).
Allain, te Edi pentru urari.
Va pe obrajori pe toate si va ofer un ghiocel .O zi .

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Carmen, multumesc...Si tie la fel !

Dar ...raportul? Unde e, ca eu nu-l vad ?

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moniland

O zi de Martisor minunata va doresc.

Raportul meu: 58,7 kg. dimensiuni: 96 - 68 - 97. Sunt multumita, deocamdata.

Nora, tu dai examene pentru tine sau ai examene cu elevii, studentii? Oricum iti doresc numai reusite.

Monica

Monica, felicitari Deocamdata locul I in top 3 e al tau ! Ma bucur pentru victoria ta !

Azi am dat examene pentru mine, modulul start pentru permisul european de calculator, ECDL. M-am inhamat la 4 examene! Sper sa fi reusit sa iau macar jumate, raspuns peste 10 zile...Oricum, vreau sa vad ce stiu fara sa ma pregatesc special...daca nu iau vreunul, pot sa-l dau iar. A fost mai mult un autotest...dar conteaza la C.V. pe care vreau sa-l fac si mai si...

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karin10

La multi ani de 1 Martie....si o primavara cat mai grabnica!!!!!!!!
La raport ramin neschimbate dimensiunile pentru ca sunt exact in aceasi situatie si eu Nora - de rusi vorbesc - iar la kilograme am cu 0.5 kg mai putin.
Carmen scuze de confuzie, la multi ani pentru pitic atunci si daca ma gindesc bine s-ar potrivi nuami bine cu pitica mea si ai vazut si tu ce harnicuta e ca doarme cu aspiratorul in mina.Asa ca te las sa cugeti.

varga

KARIN, felicitari si tie , locul II in top 3, alaturi de Monica !
Eu zic ca dupa ce pleaca Tom sa luam iar dimensiunile, sa dam raportul corect, ok ?
Mai e un loc in top 3...cine si-l adjudeca ?

Carmen, la multi ani si din partea mea piticului tau ! Sa ti-l vad mare si cu , inclusiv carnet, ca al meu
Te astept cu raportul.

Fetele care aveti semnul de intrebare la dimensiuni, vedeti ca ati dat numai jumate de raport, astept si cealalta jumatate.

Nora

Mergi la inceput

Daca a mai dat cineva raport si nu l-am vazut, sa-mi semnaleze. Acum plec la o mica petrecere, de martisor.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Buna fetelor , si eu va urez azi ,tot ce va doriti voi sa se implineasca,succese si bucurii pe toate planurile!Fetelor ,am slabit in 3 zile mai bine de 2 kg si nu prin dieta,mai mult de stres.Am schimbat locul de munca,si stiti voi cum e ,ultimul venit e cel mai oropsit!Deci la raport cintarul este sub 60kg,dar sa vedem daca se mentine,voi lasa doar 60kg,iar dimensiunile 88-74-93.Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Stiti cand eram copii de 1 Martie spuneam cam asa :

Pe carari de Primavara,
1 Martie coboara,
Si in zborul lui usor
Va aduce-un martisor!

Sa dea Domnul sa vina Primavara iar voua va doresc s-o aveti plina doar de soare, zambete si mai ales iubire.

Fetelor daca observati vreun fenomen ciudat pe cerul din orasul vostru e posibil sa fiu eu atat sunt de umflata ca ma si mir ca mai sunt pe sol. Dupa ce ca sunt cu musafirii, am mancat putina fasole si ma simt ca , fasolea nu e tocmai mamcarea mea preferata dar am fost la mama si cum sa refuzi. Am mancat-ofara paine doar cu putina carnita fiarta si muratura, nu mai mananc veci.

Gusta draga unele dau bani ptr. un bust mare, noi care-l avem deja il vrem mai mic, asta e o sa reusim noi cumva.

Mihaela e bun sportul pe care ti l-ai ales, si eu abia astept sa ma simt mai bine sa calaresc din nou....bicicleta.
Eu sunt mai cumsacade si nu te pedepsesc ptr. kg in plus.
Sa stii ca si la noi in oras mamele s-au confruntat cu problema gradinitei cu program prelungit dar din toamna s-a facut o grupa care sta la program prelungit,ceilalti sunt la program normal din motive mai ales financiare,in orasul nostru ai foarte putine oprtunitati asa incat lumea e destul de saracuta. Ma intelegeti, nu?
Si eu zic ca e un job destul de bun si daca ai sanse poate gasesti si o solutie.

RAPORT: din motive lesne de inteles raman la aceleasi kg si dimensiuni.
Nora multa bafta, cred ca te-ai saturat de examene pana peste cap.

Va! SIMOMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Am uitat meniul de azi a fost cam asa:D - 1 cafea,pia la ora 14 am mai mincat 1 mar si 5 praline de ciocolata,la 15.30 prinzul-spanac cu 1 ou,n-am mai fost in stare sa-mi fac si o salata;S - 1 mar mare,mare!Cam haotic,dar se pare ca doar in weekend voi minca si eu mai normal,probabil ca atunci voi avea timp!Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adif spune:

scuze de intarziere la raport, am absentat zilele astea pt ca am avut probleme de sanatate cu baietelul, dar sunt fericita ca a trecut, e bine acum.
am in plus cam 2oog

felicitari Monica si Karin
Mihaela, stai linistita, nu esti singura, sunt cu tine....in top rusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by nora2005

Sa-ti fie de bine ! Lasa ca-l dai tu jos ! Pina atunci, pentru mobilizare
Nu-i asa ca data viitoare te cateri in celalalt top ?

Nora

'Neata!

Multumesc mult Nora, le merit din plin.Dimensiunile sunt aceleasi de sapt trecuta.

Uite asa fetelor cum va povestesc la mine in oras nu exista nici macar o grupa cu program prelungit.Copii merg doar cateva ore la gradi, iar in rest au grija bunicii sau alte rude...deocamdata nu ma mai gandesc la ce voi face cu fata, dupa ce voi primi (daca voi primi) un raspuns favorabil, atunci imi voi stoarce creerii si voi gasi o solutie buna...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Nora, sunt sigura ca am strecurat intr-un mesaj ca saptamana asta la raport stationez (cred ca din obisnuinta, am dat acest raport luni).Deci poti sa-mi treci o .
Sper sa nu intru iar intr-o perioada de stagnare.Ieri m-a sotul, asa ca de martisor.Cica sa nu uit ca trebuie sa ma tin de dieta si .
Stau ascunsa deocamdata, dar vreau sa ma vedeti, asa ca cer lamuriri pe PM cum sa pun pozici .
Meniu:
D:cafea
P:o bucatica pizza (cinste de la coleg)
C:mancare de fasole cu muraturi si poate o feliuta de paine prajita

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput