Slabim mincind din 3 in 3 ore (5 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 15
nora2005 spune:
Buna dimineata !
Ufff...ce vreme...si eu trebuie sa ma duc sa dau 4 examene...sunt nebuna, ce mai, m-am autodeclarat...![]()
Ce zi de martisor !
La multi ani, fetelor !
Incerc sa dau raportul, dar nu e relevant, pentru ca de ieri il am pe Tom in vizita. La kg stau pe loc, insa cm par a fi mai multi...sunt umflata, stiti si voi cum e...asa ca stationez si acolo.
Asta e. Dar ma iau eu serios de treba, dupa ce termin cu nebunia si furia examenelor 
Voi, cum stati ?
Nora 
mihaela amalia spune:
Neataaa
, si o primavara asa cum va doriti...
Tare n-as da eu raportul azi
...+1kg
, iar dimensiunile cam tot pe acolo...
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Moniland spune:
O zi de Martisor minunata va doresc.
Raportul meu: 58,7 kg. dimensiuni: 96 - 68 - 97. Sunt multumita, deocamdata.
Nora, tu dai examene pentru tine sau ai examene cu elevii, studentii? Oricum iti doresc numai reusite.
Monica
Eftimie C. spune:
Mai fetelor, unde s-o fi dus mesajul meu?Sunt sigura ca l-am trimis 
Pe scurt:
Simomic, multam de urari, esti tare dulce; eu nu mai sper sa devin o
.
Mihaela, te intrebam de ce nu optezi pentru camin sau gradinita cu program prelungit.Eu vreau sa-l dau pe Edi din toamna, dupa ce mai mergem la control la Bucuresti.
Nora, succes la examene si sper sa iti aduca martisorul numai bucurii (nepolitice
).
Allain, te
Edi pentru urari.
Va
pe obrajori pe toate si va ofer un ghiocel
.O zi
.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mihaela amalia spune:
Carmen era suuuuupppeeerrr daca exista asa ceva la mine in oras, dar din pacate sunt doar 2 gradinite cu program 8-12 si copiii sunt primiti doar daca au peste 3 ani
.Asa ca daca voi avea norocul sa prind acel post, trebuie sa gasesc urgent o solutie...
si bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
karin10 spune:
La multi ani de 1 Martie....si o primavara cat mai grabnica!!!!!!

!!
La raport ramin neschimbate dimensiunile pentru ca sunt exact in aceasi situatie si eu Nora - de rusi vorbesc - iar la kilograme am cu 0.5 kg mai putin
.
Carmen scuze de confuzie, la multi ani pentru pitic atunci si daca ma gindesc bine s-ar potrivi nuami bine cu pitica mea
si ai vazut si tu ce harnicuta e ca doarme cu aspiratorul in mina.Asa ca te las sa cugeti.
varga
gusta spune:
Multumesc fetele frumoasele pentru primirea in grupul vostru.Si cu ocazie de 1 Martie va doresc o primavara frumoasa cu multe impliniri si cu tot ce va doriti.
Am sa scriu ce mi s-a cerut.Am 1,64cm 72kg si pentru inceput am zis sa imi aleg o tinta mica 67kg.Dimensiunile sunt 100-84-94,ca sa intelegeti deschis usa cu sani si dupa apar si eu
.Am 24 de ani acusi fac 25 in iunie si o fetita de 9 luni Mara.
Va pup dulce si sper sa fiu mai activa,nu stiu daca de aceeasi parere este si domnisoara mea.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
Eftimie C. spune:
Karin, n-ar fi rau sa ne inrudim.Si asa nu cunosc pe nimeni in acea zona a tarii si as avea un motiv serios sa o vizitez.
Gusta, esti de mult plecata din tara?
Mihaela, cum sa nu existe gradinita cu program prelungit?Si mamicile unde-si duc copii?Soacra sta departe de tine?Se pare ca e singura ta solutie.Discuta si cu sotul si cu ea si vedeti cum faceti.E pacat sa pierzi un asemenea post.
Fetelor, eu azi pap mancare de fasole si iaurt, cred ca si putina paine prajita...De luni mi-am propus sa ma apuc serios de dieta; altfel risc sa raportez numai cresteri
.
Bye!
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
gusta spune:
Sunt plecata de aproape 2 ani Carmen.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by mihaela amalia
Neataaa, si o primavara asa cum va doriti...
Tare n-as da eu raportul azi
...+1kg
![]()
, iar dimensiunile cam tot pe acolo...
www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaelasi bb
Site Amalia
Sa-ti fie de bine ! Lasa ca-l dai tu jos ! Pina atunci, pentru mobilizare

Nu-i asa ca data viitoare te cateri in celalalt top ?
Nora