Slabim mincind din 3 in 3 ore (5 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by allain

Buna fetelor , si eu va urez azi ,tot ce va doriti voi sa se implineasca,succese si bucurii pe toate planurile!Fetelor ,am slabit in 3 zile mai bine de 2 kg si nu prin dieta,mai mult de stres.Am schimbat locul de munca,si stiti voi cum e ,ultimul venit e cel mai oropsit!Deci la raport cintarul este sub 60kg,dar sa vedem daca se mentine,voi lasa doar 60kg,iar dimensiunile 88-74-93.Va pup si numai bine!

Allain, felicitari...duble pentru cele 2 kg pierdute. S-ar putea sa fie doar apa, daca la cm esti aproape la fel...Oricum, e foarte bine pentru moral. Sper sa te acomodezi la noua slujba. Tu esti medic, parca, nu ? Si unde te-ai angajat ?

Fetele care nu ati dat raportul, e joi !!!
Cele care ati raportat cm si nu aveti cm, aveti un semn de intrebare la dimensiuni.
Eu azi maninc asa: fructe, primele doua mese (obisnuita mea salata de fructe), mincare de varza, simpla si peste pe seara.
De ieri am inceput si 30 de abdomene pe zi, mai intra cineva in hora ?

O zi buna !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Fetelor, o sa deschid un nou volum, 6 ! Va astept acolo. Nu mai stiu sa fac legatura (link) intre volume. Daca stie cineva, sa-mi explice si mie pe PM, ok?

Nora

Mergi la inceput