FIV - 61

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

daniela76: bine ai venit si sa nu-ti fie frica de laparo. Eu am facut-o in ian. 2006, poti citi la subiectul "Laparoscopie"

alice: la Giulesti o inseminare costa 2 milioane de lei (desi pe chitanta mea au scris 1,5 milioane). Iar instilatiile nu costa nimic, mergi cu trimitere de la medicul de familie si cu adeverinta de salariat. Dai si tu ceva (neoficial) asistentelor care iti fac instilatiile...

Moniland: nu stiu ce sa-ti raspund, depinde de starea actuala cred, daca acum sunt functionale si permeabile.

Va pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Lachi de unde stii tu mamica de reusite?
Stiti cumva fetelor, ceva procente de reusita (nr FIV rap la nr de reusita in luna) la clinicile care fac FIV?

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Avalon marti o sa merg la doctor si atunci o sa incep tratamentul,cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Gina multa bafta.
Andicu ce vrei sa faci acum ?
Keep in touch

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Buna fetelor ,

Va urez tuturor celor care sunteti acum in focurile FIV muluta multa bafta si o sa pentru voi toate .Sa auzim numai vesti bune.
Gina de marti incepi si tu? Sa fie intr-un ceas bun!
Kla ,Iliuta
Este cineva care merge la MedNewLife in aceasta perioada? Va rog sa imi spuneti si mie ce parere aveti despre aceasta clinica.
Va pup pe toate.

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Buna , Tabitha iti multumesc pentru incurajari, crede-ma citesc orice subiect de pe DC , sunt la curent cu aproape toate problemele legate de infertilitate, vrea sa stiu cat mai multe sa pot cere mai departe medicilor la care ma duc, sa nu mai fiu dusa de nas ca pana acum. Aseara am facut a treia instilatie si m-a durut de am zis ca mor...l-am intrebat pe doc. de ce trebuie sa doara cind pompeaza serul si mi-a spus ca atunci avem dovada ca se desfunda trompele si au succes instilatiile....cred ca are dreptate sau cel putin asa sper.... va pup pe toate!!!!

danielal

Mergi la inceput

daniela: din cate am inteles primele 2 nu te-au durut, in schimb a treia da. Diagnosticul care a fost? Permeabilitate 1 sau 2? Nu inteleg de ce te-a durut la a treia iar la primele nu...

Mergi la inceput

Tabitha: nu mi-a spus nimic de permeabilitate, cred ca abia ieri a impins mai tare solutia nici nu stiu exact, oricum m-a durut dupa ce am plecat de la el, pe drumul spre casa, maine il voi intreba exact ce inseamna asta si ce permeabiliate am...

danielal

Mergi la inceput

daniela: eu am facut instilatiile in spital, e drept am facut numai 2, pentru ca in ziua in care am facut-o pe a treia am facut IAD si nu am avut voie sa fac si instilatii. Nu m-a durut la nici una din cele 2 instilatii, nu am simtit nimic cand a impins solutia. Iar pe fisa de spital a scris dupa fiecare instilatie permeabilitate 1. Majoritatea fetelor care am facut instilatii am avut permeabilitate 1 si nu am avut dureri, dar au fost si fete care au avut dureri. Poate nu au stat ele foarte relaxate. Unele aveau ceva dureri surde dupa instilatii, insa in max. 1 ora le trecea. Eu am facut instilatiile dupa operatia de laparo. M-as bucura ca la tine sa nu fie nevoie de operatie.

Mergi la inceput

multumesc mult pentru sfaturi, eu le fac la cab particular al doc. am mari emotii: sotul meu a urmat in tratament cu menogon 2 luni de zile si acum trebuie sa-si refaca spermograma , daca numarul si mobilitatea nu au crescut, singura noastra sansa ar fi FIV , vreau sa te intreb in conditiile astea mai are rost sa fac laparoscopia?

multumesc si multe

danielal

Mergi la inceput