FIV - 61
Raspunsuri - Pagina 9

Tabitha spune:
daniela: la FIV nu prea conteaza trompele, insa o laparoscopie iti poate spune cate ceva si despre endometrioza, din cate stiu e singura cale de a depista aceasta boala. Unii spun de ex. ca e mai bine sa nu ai trompe sau sa le ai infundate daca faci FIV, caci asa nu risti sarcina extrauterina. Iti urez sa i se fi imbunatatit spermograma sotului. o pentru voi de Dragobete

daniela76 spune:
doctorul mi-a spus ca abia dupa 3 saptamani de la ultima injectie poate sotul meu sa repete spermograma, parca nu mai am rabdare sa astept atat, dar cum am asteptat 6 ani, cateva zile nu mai conteaza...Tabitha, stiu ca ai facut IAD, imi poti spune te rog cam cat costa si daca la Giulesti exista banca de sperma sau trebuie sa-mi caut eu donator?
Multumesc
danielal

Tabitha spune:
Daniela: la Giulesti IAD este 2 milioane (sau 1,5, daca ma iau dupa cat au scris astia pe chitanta), au banca de sperma, dr. se uita la sotul tau si alege un donator care sa-i semene, dar am inteles ca poti veni si tu cu donatorul tau, daca ai asa ceva.
Orice alte intrebari ai, nu ezita sa le pui, si daca pot si stiu iti raspund cu placere.

andicu spune:
Buna fetelor.
Luli, eu ma cam indrept inpre Szeged . Sa vad daca imi raspund la email si cam cand ma programeaza.
Mai greu e ca trebuie sa anuntam si parintii ca ne-am razgandit in privinta Bucurestiului...si ma enervez numai cand ma gandesc la cate explicatii avem de dat!
Gina, succes cu tratamentul!
Pis, ce mai faci? cand ne dai vestea?
Andreea.Pozele mele

Moniland spune:
andicu, te-ai intors? Oricum se pare ca nu prea poti sta departe de noi. Eu ma bucur. Mulumesc.
Tabitha multumesc de raspuns
Alinuk
Monica

Moniland spune:
andicu, te-ai intors? Oricum se pare ca nu prea poti sta departe de noi. Eu ma bucur. Mulumesc.
Tabitha multumesc de raspuns
Alinuk
Monica

Edyna spune:
Fetelor, va multumesc tare mult pentru sustinete. Imi pare tare rau ca vin doar cu intrebari, dar nu prea am mare experienta ca sa o pot impartasi.
Azi am fost la medic sa fac bhcg. Testul a iesit 4,5, nu imi mai amintesc unitatile alea, din cite am mai vazut pe aici pe forum, inteleg ca valoarea e mica. Doctorul in schimb sustine ca e o valoare foarte buna pentru ziua asta. Sint in ziua a 16 de la ET si in ziua 29 de ciclu (in mod normal ieri mi-ar fi venit CM, dar slava domnului, mai asteapta..). Mi-a zis sa vin si luni ca sa vedem evolutia, pina atunci sa stau linistita in pat (asta pentru ca am avut o criza noaptea trecuta, de am crezut ca mor). Voi ce credeti de valoarea asta? Chiar nu inseamna nimic valoarea asta, decit privita in evolutie?
Avalon, draga, sint intru totul de acord cu tine privitor la cele doua forumuri, descurajeaza, cit am plins eu dupa ce am citit primele pagini.... dupa aia am inteles ca sunt prostuta.
Va cuprind pe toate,

andicu spune:
Moni, nu m-am intors , maine vin acasa, dr ai dreptate, nu pot sa stau departe de voi!
Edyna, eu nu stiu prea multe, dar am retinut ca pana in 1 e sigur negativ; eu zic sa stai cuminte si sa repeti beta hcg luni, ai sa te lamuresti cu siguranta.Daca si dr ti-a zis ca e de bine , inseamna ca asa e! Pana atunci iti tin pumnii sa fie cu !!
Eu azi termin tratamentul ptr Chlamydie!!!!! cred ca o sa repet analiza la 10 zile, ca am vazut ca unei fete de la Aspirante i-a zis dr sa repete la 10 zile.
si we placut tuturor!
Andreea.Pozele mele