M-am indragostit intr-un moment nepotrivit
Raspunsuri - Pagina 4

carla2005 spune:
Nu exista moment nepotrivit pentru a te indragosti...parerea mea! Ideea e sa nu te arunci cu capul inainte! Vezi bine ce vrei! Am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare...doar maica-mea m-a sustinut! Parerea mea este ca nimic nu se petrece intamplator, poate e un semn sa iti arate ca nu trebuie sa faci asa ! Eu abia la 4 ani dupa ce era sa fac greseala vietii mele am gasit un om cu care nu am avut nici o ezitare sa merg la biserica si oriunde in lumea asta....! Cunosc persoane insa care tot de dragul pregatirilor nu au anulat nunta si la 3 saptamani dupa casatorie au divortat! Nu iti garanteaza nimeni ca cel de care esti indragostita acum va fi barbatul vietii tale si asta e o responsabilitate pe care trebuie sa ti-o asumi!

smaranditza spune:
Draga Simo, ti-ai dat tu singura raspuns la intrebare, dar au confirmat si celelalte fete. Ceea ce fac eu este numai sa subscriu parerilor, si sa spun raspicat: NU TE MARITA INCA!!!Nu e prea tarziu sa dai inapoi. Raul si suferinta pe care le-ai provoca acum sunt incoparabil, nespus de mici in comparatie cu ceea ce ar urma. Tu ai spus clar ca nu este el ceea ce iti doresti, nici pe departe. Atunci, lasa-l! Nu face asta doar pt. ca esti indragostita de celalalt, ci in primul rand pentru ca nu-l iubesti cu adevarat!! Daca il iubeai, inima iti era plina de el, de fiinta lui, si nu ai fi avut loc pentru altii.
Cred ca ar fi bine sa ii spui ca nu vrei sa te mai casatoresti cu el, asa cum ne-ai spus noua: "Nu stiu ce a fost in mintea mea, am fost vrajita, nu am vazut ca el nu este ce imi doresc de fapt, nici pe departe!".
Iti doresc succes si luciditate, dar mai ales curaj de a face ce este mai intelept, de care sa nu iti para rau niciodata!

smaranditza spune:
A, si inca ceva: chiar daca acest barbat de care te-ai indragostit nu va fi barbatul vietii tale, nu dispera! "Balta e plina de peste", cum se spunea mai sus.Important e ca acum sa gandesti intelept si limpede, si sa nu intri in casatorie fara a-l iubi pe cel ce iti va fi sot. Chiar zilele acestea am aflat de o colega pe care sotul nu a prea iubit-o si respectat-o inca inainte de casatorie, iar acum sfarsesc in divort. Ea a crezut ca dragostea va veni cu timpul...dar a venit ura si dispretul..
Nu uita, inainte de a te casatori cu...(oricine ar fi el...)gandeste-te bine daca il iubesti cu adevarat, daca nu iubesti rezultatul si proiectia imaginatiei tale despre el, despre cum ar fi el...nu despre cum este de fapt.
Nu te gandi ca ve zice unul sau altul, nici chiar la bani nu te gandi, ci numai la TINE si fericirea ta.
Inca o data: SUCCES. Iti sunt alaturi, si ma rog pentru tine.

ilona77 spune:
simona am citit si eu ce ti-au scris fetele si baietii de pe forum si sunt de acord cu ce au spus: nu te casatori daca nu esti sigura de sentimentele tale pt viitorul sot, nu lua in seama gura lumii, nu te uita la bani. tot ce conteaza este viata ta si fericirea ta. oricum, cand ai de ales, mereu vei trai cu o incertitudine in suflet si cand iti va fi greu sau nu vei fi multumita de alegerea facuta te vei intreba : "dar daca faceam aia si nu asta?"; poate vei face alegerea corecta, poate nu, iar daca viitorul nu iti va placea, sigur te vei condamna si vei considera ca meriti ceea ce ti se intampla pt ca nu ai stiut sa alegi. asa am patit si eu, m-am maritat pt ca asa au spus ai mei si pt ca asa e traditia, dar numai eu stiam ce durere port in suflet si mai ales ca o viata voi sta cu un om pe care nu il iubesc. tot mai des ma bate ideea unui divort, dar nu pot din cauza fetitei, ea il iubeste pe tatal sau mult de tot si simt ca as trada-o daca o iau de langa el.
nu stiu daca esti indragostita de noul barbat, cred ca ai doar impresia, e ceva nou pt tine si poate ca el iti ofera, pt inceput, ceea ce nu mai primisei de mult: admiratie, intelegere, o privire cum crezi ca cel cu care esti nu iti mai poate oferi. analizeaza-ti bine sentimentele fata de ei, dar mai ales fii sincera cu tine. asculta-ti inima si fa ceea ce e bine pt tine, nu pt altii. iubeste-te pe tine mai mult decat pe cei din jur.
bafta multa si fii tare.

neliana spune:
STAI.STOP. Gandeste de 1000 de ori innainte de afi prea tarziu.Inca poti sa mai amani nunta.Nu te marita din dorinta de a te marita si a face un copil.eu Asa am facut si uite acum am un copil dar nu iubesc omul de langa mine plus de asta iubesc un alt barbat pe care nu o sa incetez sa il iubesc nici chiar dupa moarte.Nu o sa putem fi niciodata o inima si un cuplu dar ne iubim.
Acum pt mine e prea tarziu dar pentru tine Mai este timp.
Decizia iti apartine.
www.oana.xro.ro
neliana anghel

dyadya spune:
Hop si eu cu un dus mai rece decat cele precedente! Mi se pare usor lipsit de fair-play fata de actualul tau prieten ca tu sa mergi in continuare cu nunta desi cam stii ca nu el e alesul, ba mai mult, ti s-au aprins becurile dupa altul. Adica, ia pune-te tu in locul prietenului si spune-ti sincer cat de bine ti-ar pica sa afli, la un mom dat, dupa ce te-ai casatorit, ca sotul tau de fapt nu te considera jumatatea lui si ca viseaza la alta! Cum te-ai simti?!
Asa ca pe langa a fi cinsita fata de tine, trebuie sa mai fii cinstita si fata de el. Alesul, ne-alesul, omul nu merita sa se trezeasca insurat cu o femeie care nu-l considera The One! Are si el visele lui, asa cum le ai si tu pe ale tale. Poate ca el nu-si doreste sa se lase tarat intr-o casatorie de dragul aparentelor si pt a nu dezamagi pe toata lumea.
Iar scuze ca asta cu restaurantul sau cu pregatirile....astea sunt paie de care te agati pt ca inca ti-e teama sa te ridici si sa spui: nu mai fac acest pas. Iti trebuie curaj, intr-adevar, dar decat sa te huleasca toti DUPA, mai bine te vorbesc acum putin!
Dar...un mare dar...inainte sa dai drumul bolovanului pe partie, stai putin si analizeaza toata situatia. Chiar este omul de langa tine nepotrivit, sau tu treci prin clasia criza pre-nuptiala in care cauti nod in papura pt ca de fapt ti-e teama de...necunoscut? De ideea de a te lega pe viata? Vezi sa nu strici totul din cauza unei crize firesti prin care trece tot omul cand se pregateste sa-si puna pirostriile!
Diverse pentru nunta

craciunitza spune:
Si zici ca tipul asta nou simte la fel ca tine? Si zici ca stie ca te mariti si ca nu vei fi a lui? Asta nu e barbat, e papa-lapte!
Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Felix
Otilia

addinel spune:
simona, problema ta m-a pus pe ganduri. ma gandesc asa: de la inceputul inceputului, din momentul in care te-ai hotarat sa te mariti, ai stiut ca te mariti doar pentru ca vrei o familie si o viata linistita? sau dupa ce l-ai cunoscut pe tipul de la petrecere? adica ce sunt eu curioasa: cand ai stabilit nunta, ai luat in calcul un eventual viitor divort?
intreb toate astea pentru ca acum ceva ani o prietena de-a mea, cu o seara inaintea nuntii mi-a spus ca se marita pentru ca prietenul ei isi doreste foarte mult asta, dar ca el nu este pentru ea acel unic barbat cu care sa vrea sa-si petreaca toata viata; ca daca va intalni candva adevarata dragoste (era sceptica atunci ca exista ceva mai bun decat prietenul ei) va divorta si isi va vedea de viata.
de-asta te-am intrebat ce te-am intrebat: daca situatia este aceeasi cu cea a prietenei mele nu te marita! ea a cheltuit mult la divort; timp, bani, stres, etc. daca in schimb ideea asta ti-a venit dupa petrecerea cu pricina, gandeste-te de doua ori inainte. s-ar putea sa treaca valul si sa ti-l doresti iar pe posibilul viitorul tau sot. nu te marita acum, dar nici nu o rupe cu el. asteapta sa se linisteasca apele si ia apoi o decizie.
nunta mea