M-am indragostit intr-un moment nepotrivit

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Incearca sa amani daca poti casatoria, dar nu rupe total relatia cu actualul logodnic. S-ar putea sa fii indragostita de o iluzie. Daca 6 luni nu ti-au fost de ajuns sa-ti cunosti logodnicul, cum crezi ca il poti cunoaste pe acesta doar dupa cateva priviri schimbate?
Daca fugi dupa doi "iepuri" s-ar pute sa nu prinzi nici unul.

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popescusimo spune:

Fetelor am vesti noi.
Am stat si am analizat situatia si iata cum stau treburile

rufus si numai_eu ati avut dreptate in totalitate. am lasat timpul sa treaca si mi-am dat seama ca il iubesc pe cel cu care am ales sa ma marit si as fi facut o mare greseala daca as fi anulat casatoria.
celalalt a fost, asa cum ati spus doar un foc de paie. Fiind speriata de gandul casatoriei, am lasat indoiala sa-mi intre in suflet. Acum totul este bine, ne intelegem minunta, ne-am apucat de pregatiri si sunt alaturi de el cu tot sufletul si stiu ca si el este.
Nu exista nici o indoiala. Cu el vreau sa-mi petrec restul vietii.
Va multumesc pentru sfaturi si ca ati fost alaturi de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Simo, speram sa fie decizia ta definitiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by popescusimo

Fetelor am vesti noi.
Am stat si am analizat situatia si iata cum stau treburile

mi-am dat seama ca il iubesc pe cel cu care am ales sa ma marit si as fi facut o mare greseala daca as fi anulat casatoria.
Acum totul este bine, ne intelegem minunta, ne-am apucat de pregatiri si sunt alaturi de el cu tot sufletul si stiu ca si el este.
Nu exista nici o indoiala. Cu el vreau sa-mi petrec restul vietii.

Am citit tot ce s-a scris, dar am evitat sfaturi de genul "anuleaza" ! Pt k pana la "anuleaza" s-au facut niste planuri, iar decizia de a te casatori nu cred k o iei atat de usor.
In sufletul meu am simtit k va fi exact invers fata de majoritatea sfaturilor. Pt k stiam k atunci cand ai zis "Da", intr-adevar iti doreai sa-i fii sotie.
Acum, nu pot decat sa te felicit pentru gandirea limpede si sa iti urez... spor la pregatiri ! Iar gandurile "alea" nu le impartasi niciodata sotului tau; s-ar putea sa aibe apoi indoieli si cu siguranta l-ar durea.
P.S.: Stiam eu k nu vei rupe randurile Mireselor 2006!

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

quote:
Originally posted by bebb

Si la mine e la fel.....am stabilit data nuntii in iulie, pe 23. Sufar enorm cand vad ca pe zi ce trece ne indepartam tot mai mult. Eu mi-am cumparat si rochie, am dat avansul la restaurant, am facut invitatiile......offfffffffffff
Azi ne-am despartit pt ca nu mai suportam situatia , tensiunea dintre noi, nu mai suportam ca de fiecare data sa tipe, sa fie nervos, sa ma faca sa plang, sa ma jigneascva. Cum e posibil ca un om care isi pune in cap sa se casatoreasca sa fie asa, sa se poarte ca si cum nu si-ar mai dori. Enormal sa tipe meru la mine, sa fie nervos si preocupat mereu de altceva decat de rel noastra. Nici macar de nunta nu s-a interesat. Dar totusi sustine ca el ma iubeste, si ca asta isi doreste, sa ne casatorim. Eu asa nu mai pot, nu mai sunt om in ultima vreme, plang mereu, si ,desi e greu, am hotarat sa ne despartim. Il iubesc, dar nu asa vad eu o rel.

i-ai spus ca tu nu mai continui in ritmul asta??
la voi e o alta problema..de ce aceasta schimbare la viitorul sot???
in ritmul asta nu o sa ajungeti decat la divort...scuza-ma dar as mai dorii niste explicatii...de ce se poarta asa cu tine???

simona iti doresc sa iei cea mai buna hotarare ptr tine(voi), dar sa fii sigura de decizie...casnicia nu-i o gluma...va doresc numai bine, intelegere si

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput