M-am indragostit intr-un moment nepotrivit

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Simo, dragostea nu te intreaba...momentul nu e nici prost nici bun, doar ca s-a intamplat...

Subscriu la opiniile lui Marius, Rufus si Adrienne...ia o gura de aer si acorda-ti timp sa-ti intelegi corect sentimentele. Sunt sigura ca esti confuza. Ideea e sa nu te lasi prada disperarii si confuziei... incearca sa descoperi exact ce simti...eu in locul tau as petrece un pic de timp si cu cel de care crezi ca esti sau chiar esti indragostita, n-as putea sa stau deoparte..si vezi daca sentimentul e real.

Bafta!

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by popescusimo

Multumesc tuturor celor ce mi-au scris. Am 29 de ani, dar nu cred ca sunt pregatita sa fac acest pas, alaturi de aceasta persoana. Imi pare rau ca a trebuit sa ajungem pana aici iar acum sa apara aceasta indoiala, ca nu este el, cel, alaturi de care vreau sa imi petrec restul vietii. Voi stopa pregatirile, pentru inceput, si imi voi lua putin timp sa pun ordine in sentimentele mele. Ceva s-a rupt, dar daca acum s-a rupt, ma intreb cum va fi mai incolo. Aveti dreptate. Trebuie sa analizez bine situatia. In momentul in care voi intra in biserica pentru a primi binecuvantarea si pentru a rosti juramantul, trebuie sa o fac cu tot sufletul.
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine. Ma ajutati enorm de mult.

Nu face acest pas!!!
Dupa va fi prea tarziu pt regrete. Casatoria nu e un joc, azi da, maine ba. Decat divort in primul an (mai mult nu cred ca o sa rezisti!, pt ca nu ai pt ce lupta) mai bine o ruptura acum. Bine ca ti-ai dat seama inainte de casatorie.

Fii tare.

puiutzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Simo, eu am trecut prin ceva destul de asemanator vara trecuta. Cu jumatate de an inainte, hotarasem, impreuna cu prietenul meu de atunci sa ne casatorim in august. Buun, toate bune si frumoase, ne-am mutat impreuna, am rezervat restaurantul (cum ziceai si tu), ne-am apucat de pregatiri...DAR, au inceput sa apara problemele. Stii, e foarte adevarat ca pana cand doi oameni nu locuiesc impreuna, nu ar trebui sa se puna problema de nunta...si asa a fost...astfel, eu observam cu o luciditate care nu mi-a folosit la nimic, cat de diferiti suntem si cum nu tragem amandoi la aceeasi carutza... in fine, povestea ar fi mult mai lunga, dar pe scurt: cu 2 luni inainte de nunta moare dragul meu bunic, intre timp si el era foarte confuz, se purta cu mine destul de nasol, eu IMI DADEAM SEAMA ca mai devreme sau mai tarziu relatia se va finaliza, DAR in dobitocenia si idotenia mea nici nu concepeam sa anulez nunta!! Eu nu sunt o persoana prea religioasa, dar iti pot spune ca in perioada aia am simtit interventia divina: pana la urma el a hotarat sa ne despartim, la 2 sapt (!) dupa moartea bunicului meu, mi-am plans atunci si sufletul dar, undeva in adancul sufletului meu, am simtit o eliberare...si mi-am "acordat" o saptamana de plans zdravan, dupa ca re mi-am sters lacrimile si am hotarat sa iau viata de la capat...si Dumenzeu mi-a zambit din nou, facandu-ma sa-l intalnesc pe EL, cel care ma completeaza, ma intelege si care trage la aceeasi caruta cu mine si pe care-l iubesc nespus ...si cu care ma voi casatori anul asta de 1 iulie!!
Pot sa-ti spun ca pe mine parintii m-au sustinut, poate si pt ca ei isi dadusera seama mai demult cu cine aveam de-a face si ma vazusera plangand de atatea ori din cauza lui, dar nu au vrut sa-mi impuna nimic...
Imi cer scuze pt mesajul atat de lung, asa scriu eu cand imi "vars amarul"...Simo, daca vezi semnele, NU LE IGNORA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Dragostea are un anumit curs, la inceput e foarte intensa iar in timp se domoleste iar sfatul meu e sa te gandesti bine la ce simti fata de cel cu care ar trebui sa te mariti...daca sunteti de cativa ani impreuna e normal sa il iubesti dar altfel nu ca la inceput...ce simti pentru celalalt poate fi ceva cu totul trecator, in plus nici nu il cunosti si nu ai de unde sa stii cum ar fi el daca ati avea cu adevarat o relatie impreuna!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Simona
cred ca subiectul trebuia sa fie ceva de genul...."ma marit intr-un moment nepotrivit...."
Daca ai cea mai mica indoiala niciodata n-o sa mearga casnicia,mai tarziu o sa vreti sa divortati,vor fi copii,vor fi niste ani pierduti.....
Asteapta sa-ti gasesti jumatatea adevarata!
......parerea mea!!!!!

Elena-V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Simo, e clar ca nu-i momentul sa te casatoresti. Casatoria e un pas major, nu trebuie sa-l faci daca tu nu simti ca esti sigura de asta 100%. Nu conteaza ce zice lumea, ca e rezervata sala la restaurant, ceea ce conteaza cu adevarat este viata voastra, pentru ca decizia ta nu te afecteaza numai pe tine, ci si pe actualul tau prieten.
Trebuie sa te gandesti bine inainte sa iei o decizie, sa incerci sa-ti limpezesti sentimentele.
Parerea mea este ca nu-l iubesti pe acest al doilea tip, e doar o infatuare, poate esti atrasa fizic de el, e imposibil sa iubesti un om daca nu-l cunosti deloc (tu ai spus ca doar v-ati privit la o petrecere si el nu indrazneste sa-ti ceara o intalnire pentru ca stie ca te vei casatori), insa e clar ca ceva scartie bine de tot in relatia ta din moment ce in inima ta a mai fost loc pentru altcineva.
Repet, nu te casatori doar pentru ca-i rezervat restaurantul, asta nu-i un motiv suficient de serios pentru a trai o viata intreaga langa un om.

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

E clar ca nu viitorul tau sot este omul langa care vrei sa traiesti de acum incolo si atunci....nu te marita....lasa restaurantul, lasa rochie, lasa tot....nu asta e important
dar esti sigura ca celalalt este cel potrivit pt tine? un om cu care care nu ai avut o relatie, nu stii cum e, nu stii aproape nimic despre el....
adica ok, nu te mariti din diverse motive, nu simti ca el este jumatatea ta, nu te mai atrage sau nu te-a atras niciodata, dar nu sari fara sa te gandesti foarte bine....s-ar putea sa suferi mai mult...
orice decizie vei lua, sper sa fie cea mai buna pt tine, nu pt cei din jur....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebb spune:

Si la mine e la fel.....am stabilit data nuntii in iulie, pe 23. Sufar enorm cand vad ca pe zi ce trece ne indepartam tot mai mult. Eu mi-am cumparat si rochie, am dat avansul la restaurant, am facut invitatiile......offfffffffffff
Azi ne-am despartit pt ca nu mai suportam situatia , tensiunea dintre noi, nu mai suportam ca de fiecare data sa tipe, sa fie nervos, sa ma faca sa plang, sa ma jigneascva. Cum e posibil ca un om care isi pune in cap sa se casatoreasca sa fie asa, sa se poarte ca si cum nu si-ar mai dori. Enormal sa tipe meru la mine, sa fie nervos si preocupat mereu de altceva decat de rel noastra. Nici macar de nunta nu s-a interesat. Dar totusi sustine ca el ma iubeste, si ca asta isi doreste, sa ne casatorim. Eu asa nu mai pot, nu mai sunt om in ultima vreme, plang mereu, si ,desi e greu, am hotarat sa ne despartim. Il iubesc, dar nu asa vad eu o rel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Simo, nu te casatori daca nu esti 100% sigura.
Dar mie mi-a atras atentia faptul ca tu spui ca pe cel de care esti indragostita nu-l cunosti. Eu cred ca daca nu cunosti pe cineva, nu poate fi vorba de dragoste, poate de pasiune.
Ia o pauza, inainte de a te avanta intr-o noua relatie, incearca sa il cunosti mai bine si pe respectivul si apoi sa te hotarasti pe care dinre el il vrei.
Parerea mea.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Draga Simo, nu te-ai indragoostit intr-un moment nepotrivit, ci dimpotrriva, intr-unul foarte bun !!!

Daca ai fi apucat sa te mariti deja,sa ai unul sau mai multi copii, atunci ar fi fost total nepotrivit momentul.
Acuma, e nemaipomenit pt. ca poti sa iesi din relatie fara prea multe "sechele"... cui pe cui se scoate si in scurt timp vei fi iarasi fericita..

Daca ai avea un copilas insa ar fi mult mai greu...ti-ar sfisia inima sa trebuiasca sa-l desparti de tatal lui (chiar daca ar fi fost un sot nu prea bun....), sa vezi suferinta lui, a fiintei pe care o iubesti mai mult decit orice si care nu intelege de ce mami si tati nu mai locuiesc impreuna, de ce pe unul il poate vedea doar mai rar...

Ti s-a intimplat acum, multumeste-i lui Dumnezeu ca ti-a luminat mintea si sufletul ajutindu-te sa intelegi ca sotul "programat" nu e marea ta iubire...pentru ca pina la urma asta conteaza , nu ?

Daca l-ai iubi cu TOATA inima, nu tet-ai uita nici macar piezis la alt barbat...

Incearca sa-i explici ca nu esti inca pregatita pt. pasul cel mare...ca mai ai nevoie de timp , sa cunosti viata mai bine, inainte de a face un legamint de casatorie.

Tipul dupa care suspini acum poate sa fie (sau nu) viitorul tau sot.Asta nu are prea mare importanta acum.Daca te va dezamagi, atunci, vorba romaneasca " altul mai gras, ca pe asta l-am ras "
Are balta peste

Ce e important este ca tu sa intelegi ca daca te-ai casatori acum (cu logodnicul) ai face o greseala MAJORA cu consecinte grave (cel putin un divort, daca nu si durerea copiilor).

Noroc si intelepciune ! Aprilie

Viata e scurta.Daca n-o putem face lunga,atunci macar s-o facem lata.

Mergi la inceput