M-am indragostit intr-un moment nepotrivit
Raspunsuri - Pagina 2

RIARA spune:
Eu nu cred ca-i tirziu sa renunti...tirziu va fi atunci cinde veti avea si copii...Fericirea ta conteaza si ai dreptul sa hotaresti ce vrei sa faci cu viata ta.Iei un om in casatorie cu juramintul sa-l iubesti,sa-l cinstesti,sa-i fi alaturi pina la moarte...nu de dragul casatoriei,unei familii,sau sa fii in rind cu lumea...Crezi ca il poti cinsti si iubi pe actalul prieten?Crede-ma ,ca-ti zice o patita.Tot de dragul casatoriei,de dragul unui copil m-am maritat...si ne-am despartit cind eram gravida in sapte luni...Succes
Fiti fericiti; prietenii dispar cand sunteti nefericiti. - Euripide

Tink spune:
Simo scuze ca sunt indiscreta, dar cati ani ai? Nu de alta, dar eu cred ca tu nu esti pregatita sa te casatoresti! Spun asta ca si mie mi-a fost teama de casatorie cand am rezervat restaurantu', dar....eu il iubeam si ma simteam iubita. Si eram curtata de unul super galant, devreme acasa, etc. Dar el nu a avut loc in inima mea pentru ca...era ocupata! Bag seama ca inima ta nu e suficient de plina cat sa nu mai fie loc si de...
Iti doresc sa ai puterea sa iei decizia care-ti va face cel mai bine!

popescusimo spune:
Multumesc tuturor celor ce mi-au scris. Am 29 de ani, dar nu cred ca sunt pregatita sa fac acest pas, alaturi de aceasta persoana. Imi pare rau ca a trebuit sa ajungem pana aici iar acum sa apara aceasta indoiala, ca nu este el, cel, alaturi de care vreau sa imi petrec restul vietii. Voi stopa pregatirile, pentru inceput, si imi voi lua putin timp sa pun ordine in sentimentele mele. Ceva s-a rupt, dar daca acum s-a rupt, ma intreb cum va fi mai incolo. Aveti dreptate. Trebuie sa analizez bine situatia. In momentul in care voi intra in biserica pentru a primi binecuvantarea si pentru a rosti juramantul, trebuie sa o fac cu tot sufletul.
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine. Ma ajutati enorm de mult.

teodora35 spune:
deci nu face acest pas daca nu te simti pregatita nu are rost atit timp cit tu nu esti sigura de sentimentele pe care le ai,nu are rost sa faci pasul iar mai tirziu sa suferi.oricum iti doresc mult succes in decizia pe care ai luat-o si care sper sa fie cea mai buna din toate punctele de vedere
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

ina78 spune:
Draga mea Simo... te rog din suflet citeste mesjele de la "Va rog ajutati-ma...eu inger sau demon ... sau invers"... o sa te regasesti acolo, asa cum m-am regasit eu in mesjele tale. Diferenta dintre noi este ca eu am ignorat sentimentele de la inceput, am incercat sa nul vad pe celalalt... de fapt asa a fost si conjunctura, iar acum... sint casatorita si ma gindesc cu groaza ca ar putea urma un divort. Desi sotul meu ... nu are tare multe defecte, din contra cred ca mai mult eu gresesc... dar nu ma pot abtine sa nu ma intilnesc cu celalalt, sa nu vorbesc... Si crede-ma e inzecit mai greu... daca stiam zau ca n-as mai fi facut pasul. Daca vrei sa mai vorbim sa vedem cit de similare sint povestile...

helga spune:
Draga Simo,
Ar fi cea mai mare greseala sa te casatoresti daca nu esti 100 la suta sigura ca asta iti doresti.
Pe de alta parte eu vad acest barbat care a aparut in viata ta ca o incercare pentru a vedea cit de puternica este dragostea ta pentru omul pe care l-ai ales sa-ti fie alaturi. Si daca deja esti sigura ca nu mai vrei sa te mariti cu el atunci nu o face.
Bafta!

adrienne12 spune:
draga mea, nu te uita la bani, la restaurant si la ce zice lumea sau cit il superi pe tata.... divortul e de 10 ori mai scump si mai dureros si strici viata a doi oameni eventual si a copiilor daca apar. Casnicia e cel mai greu lucuru de pe pamint daca nu-l iubesti pe cel de linga tine. Ti se va parea o inchisoare. De ce vrei sa-ti bati cuie in talpa? Chiar daca nu vei ramine cu acest tip care ti-a sucit mintile fii fericita macar ca te-a salvat de la o casnicie anosta. Gindeste-te ca daca nu era el, aparea altul DUPA ce te vei casatorit. Si atunci drama. Asa e cum se poate mai bine. Fii onesta, ai curajul sa spui nu caci te vei felicita toata viata.

Rufus spune:
Uite ce zic eu: in afara de ce ti-au spus fetele (adica sa nu te mariti), poate nu strici de tot relatia cu logodnicul tau. Zici si tu ca nu esti pregatita, ca ai unele indoieli, poate tine.
Am eu asa, o vaga banuiala, ca este posibil sa te intorci la el, dupa ce te convingi cum sta treaba. S-au mai vazut cazuri...
poze multe cu noi

Bee spune:
NU te marita! Eu am avut de luat aceeasi decizie in urma cu doi ani. Mai aveam o luna pana la nunta, rochie cumparata, verighete, invitatii trimise, tot. Si m-am razgandit. Decat un divort, mai bine asa. N-am rupt de tot relatia cu logodnicul meu, dar in 8 luni de convietuire s-a dus totul. Clar nu era omul potrivit pentru mine.
Daca ai dubii de pe acum in privinta casniciei, clar nu ai ce sa te mariti. Persoana de care te-ai indragostit nu e neaparat relevanta in acest caz. Bafta

numai_eu spune:
Cum ti-au spus si ceilalti, cred ca ar fi bine sa nu te casatoresti acum. Si eu am fost la un moment dat in situatia ta, nu m-am indragostit de un alt barbat, dar aveam indoieli in privinta pasului pe care urma sa-l fac. Am continuat pregatirile si m-am maritat, pe de o parte ca sa nu-i supar si dezamagesc pe ceilalti, iar pe de alta cu speranta ca lucrurile se vor imbunatati dupa casatorie. Din pacate nu a fost asa, situatia s-a tot inrautatit, accenutata si de distanta fizica dintre noi si pana la urma l-am inselat. Nici macar nu m-am indragostit de celalalt, nici nu stiu prea bine de ce am facut-o, cred ca a fost pe undeva si nevoia de comparatie. Si totusi dupa ce l-am inselat sunt sigura ca-l iubesc mult mai mult decat inainte.
Ca si Rufus, te sfatuiesc sa nu rupi de tot relatia cu logodnicul tau, mai acorda-ti o perioada in care sa-ti limpezesti gandurile. Acum esti sub influenta sentimentelor generate de celalalt, dar poate o sa descoperi in curand ca a fost doar un foc de paie. Eu cred ca as fi total sincera cu logodnicul si i-as spune de sentimentele pentru celalalt, dar asta poate genera suferinte inutile.
Bafta!