Mamici de ianuarie-februarie 2006 (140)
Raspunsuri - Pagina 14
maraki spune:
Canda asa tin si eu apa in termos,tot ca si Ralu il oparesc si asa se sterilizeaza.Apa se mentine fierbinte, pun dimineata la 10 pt. toata ziua si mai pun seara la 23.00 pt. noapte. Sa va traiasca Filipelul dulcelu

Cuscra tu ai masurat-o pe Emma sau dr? Mi se pare mult pt. 2 sapt.Angelo in prima luna luase 4 cm...Spor la cumparaturi
ati facut achizitie buna cu patutul, pt. deplasari este super bun,aici costa 40 euro.Pupicei Emmei
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
utocatalina spune:
Canda nasterea a decurs relativ usor...pacat cu conditiile alea din spital, dar vorba ta, bine ca a-ti ajuns cu bine acasa...Giova felicitari pentru molifta, si sa ne vegheze Dumnezeu pasii..auzi am o mirare: gaurica asta in afara faptului ca o vezi, te doare, jeneaza ?
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
Giova spune:
Deci:
Maraki are dreptate Irina, del mai mic, ii intrece pe grasunii grupei. felicitari!!! E un scumpic.
Angi frumos pustiul!!! Mie mi se pare ca seamana cu gemenii lui Tatiana. Tu pe unde stai? Sa iesim cu ei prin parc cand e vreme frumosa.
Irina nu mai zic nimic. e beton in trenning si adidasi.scaunul tau de masina e cu baza, nu? aia se lasa in masina si iei numai scaunelul. Culorile sunt diferite de al meu.
ce fain, al tau rade cand se trezeste. al meu urla!!!
Tanti frumusel foc Andrei. e putin creol, nu?
Astery, sa va traiasca Razvanel. e dulcic foc!!! si marco are pleoapele asa rosii. nu stiu de ce.
sper ca n-am uitat pe nimeni.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
utocatalina spune:
Maraki la mine Bia a luat in prima luna 7 cm...de la 49 la 56...acum nu stiu cit are, dar s-a lungit mult ca i-am luat niste costumase acum 2 sapt. si deja o string intre picioare! Mama mi-a zis ca poate luat si 6 sau 7 cm intr-o luna..adica in prima luna, ca dupa ia mai putin!![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
Giova spune:
Cata nu ma doare, nu ma jeneaza. dar nu e estetic. I-am zis la dr. ca nu asa o aveam eu inainte. lasa sa mi-o faca cum era. Parca imi vine sa
sa vedem cum e, daca ma doare ceva. Dr. nu mi-a zis nimic de asta. Nu m-a durut nici cand si-a varat degetele inauntru sa verifice uterul.
Angi imediat citesc povestea nasterii. sunt curioasa cum ti s-a parut maternitatea Bega. Cred ca groasznica. in ce salon ai stat?
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
irinadum spune:
Giova si al meu are pe o pleoapa uns emn mic rosu si pediatra zice ca se trage de regula tot ce e la ochi ca sunt de la nastere si... mi_amai explicat ea o gramada da concluzia e ca se trag in timp.
Denisa buna achizitie . Si de cantarit de ce nu ai cantarit_o ? Poate a luat tot asa mult ca in lungime. Vad ca tu si Cata sunteti campioane in luat in lungime. Al meu o sa fie ...un pitic?
. Pai de ce nu se lungeste si el ca fetele voastre , ai? Vreti voi sa fiti mai inalte decat baietii nostri?![]()
Irina
nicoleta raducu spune:
Sal,fete frumoase..si bebei minunati........
Raportam si noi:azi-noapte am fost mai cumintele....
A dormit si mami putin....Am fost cam cacacioase...Nu in neregula..dar..destul de mult si cu scremete....
In rest..afara nu iesim inca...ca cik e epidemie de gripa..si tanti doctora mi-a zis
ca mai bine o scot in balcon...
Cu kilele nu stiu cum stam..nu am mai cintarit-o de o saptamina...
Fetelor..intrebare:ati auzit de lapte praf LACTANE???PROBIOTIC???E nemtesc..si cik e super....
Am tot incercat sa vad pe net..dar..nimic..decit in germana....
De azi ii dau si eu Bonnisan...Sa vedem daca are vreun efect...Am tot evitat sa-i dau...
Gio..bafta cu interventia...FII BARBATA....
Ursulica...pe preotul de la Comana il cheama Marian?Avem un bun prieten preot acolo..
Ce-ar fi sa fie el...preotul tau simpatic?
Moni,Rali,Anda,Cristina,March,Mira,Alina,Mirela....

Janina,Cata,Maraki...

si restul fetelor...si pe bebici...
Am uitat sa va zic:aseara am iesit pina la farmacie..sa fac si eu citiva pasi...
Si mi-am pus blugii mei minune cu talie joasa....
CE SA VEZI?sUNT O PARADITAAAAAAA....Faceam trei pasi..si pauza..ca babele...
M-am intors si am luat masina...DE necrezut....Asta e...
Dariuca mea sa fie sanatoasa......ca imi revin eu...
Ma duc sa vad ce face minunea....
VA pup....
Nicole si Daria
maraki spune:
Giova felicitari pt. molifta, sa va ajute Dumnezeu sa fiti sanatosi si totul sa mearga bine
Catalina o sa aveti un super botez
Spui ca ati fixat data, desi este destul timp pana atunci
Ce sa mai zic eu ca am fixat data si e tocmai in august?
Si mie mi se pare de multe ori ca bebeii seamana intre ei
Vecinii tai s-au luat eeeee....
Ar fi fost misto sa vin in Ro dar cred ca abea la anul viitor ajung
cat priveste cresterea in lungime....imi fac mea culpa ![]()

Monica ai dreptate, toti bebelusii sant perfecti!!! Nu spun asta ca sant ai nostrii,chiar sant scumpi, dulci si frumosi foc!!!
Giova tu si Irina mi-ati deschis ochii sa cumpar incaltaminte pt. Angelo, ma gandeam ca e prea mic dar am vazut la bebeii vostri
Ce burtici active mai avem? Cine mai naste?
Monica
nicoleta raducu spune:
Pe mine m-a luat o stare tare blegoasa..Ascult Love Story..si as trage o partida
lacrimogena..de numa...Nu stiu ce m-a apucat....
Am uitat sa va zic..simbata am si examen..ca am intrat in sesiune...
Irina,Denisa,Canda...

..pe voi va uitasem...
Si pe cine am mai omis...
Nicole si Daria
maraki spune:
Nicole de ce nu puteai sa mergi? te strangeau blugii? Eu am iesit dupa o sapt. de stat in casa si am avut doua zile febra musculara
Vrem poze cu beba
Monica