Mamici de ianuarie-februarie 2006 (140)
Raspunsuri - Pagina 15
nicoleta raducu spune:
Moni..nu puteam merge din cauza operatiei...
Ma jeneaza inca..Iar talia mea venea chiar pe operatie...
De intrat in ei..am intrat..Ca deja sunt silfida....
O sa pun si eu poze...Promit...Nu chiar acum..ca nu le-am descarcat...
Sunt pe contul comun de pe yahoo citeva...
Nicole si Daria
Giova spune:
Nico
.
Angi ce bine ai descris. eu am fost in salonul 20 si era super cald. nu degeaba i-am dat moasei, si-a facut datoria, m-a bagat intr-un salon bun. Eu am nascut in sala nr.2. dsi cand m-am dus eu nasteau ca pe banda, una chiar in sala de travaliu, de m-am scarbit ce-am vazut. din cauza ca a fost super aglomerat, nu mi-au mai facut peridurala. cand m-au urcat dupa 10 min. pe masa aveam 10 dilatatie. poate a fost mai bine asa.
In ce priveste asistentele de la nou nascuti... n-am cuvinte. pe mine au urlat ca de ce i-am facut o poza copilului, acolo la ele.probsbil se gandeau ca le pozez pe ele cum se uitau la telenovele si bebeii plangeau de numa. off, doamne!! m-ai facut sa-mi revina amintiri urate.
Nu am vrut sa nasc in Alba Iulia, ca am zis ca aici sunt conditii mai bune, dar mai bine nasteam acolo, ca era mult mai bine, mai curat, imi dadeau de toate, nu trebuia sa car de acasa.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Giova spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69704" target="_blank">CAP. 141
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Denisam spune:
Giova- sa-ti fie de bine molifta.
Cuscra-si eu am ceva botosei pt Emma, si o sa ii iau si de aici speiali din piele si otopedici cand mai creste putin, si pantofiori si altele din ro- ca incaltamintea din piele pt bebei e ieftina in ro-culmea
Cu crescutul are sigur 58 cm, ca exact cum a masurat-o medicul la 3 sapt asa am masurat-0 si eu la 5 sapt, am sistemul acela din lemn si am pus-o cum trebuie ca doar era si mama cu mine si ea se pricepe
ai grija ce incaltari cumperi mai ales cand incep sa mearga ca sunt sensibili si au nevoie de incaltaminte buna si comodaca sa se formeze cum treb mersul, nu conteaza cat costa si nu treb cumparat cu mai mult de 3 luni in avans ca le creste repede piciorul.Pupicei lui Angelo de la Emma
!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Canda am gresit...uite ca am citit in superbebe...cica trebuie sa pape 180/kgc/zi...Giova aiurea rau cu gaurica aia..dar las ca rezolvi tu pina la urma...cind mergi sa te coasa?
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta