Bebelusi de mai-iunie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 3
ioanailincam spune:
.
Salutare, popor! Vad ca e mare pustietate pe aici, nici eu nu stau mult. AM intrat numai sa va spun ca AM LUAT IN SFARSIT SPORT

Bineinteles ca a fost cu peripetii, am fost intai in Selgros, avea vreo 3 modele Graco, il pun pe barbat sa dea unul jos de pe raft sa ne uitam mai bine si ce credeti? Avea o roata rupta!!! Imi dau seama ca probabil era hartanit de toata lumea, dar am zis ca asta e predestinare. In Metro avea vreo 2 modele, unul scump (vreo 10 milioane, deci iesea din discutie) si unul ieftin, dar din ala nu mai aveam. Bineinteles ca toata ziua nu am facut nimic, asa eram de stresata din cauza carutului. Asa ca pe seara am zis sa mai facem o incercare la Cora, desi eram rupti de oboseala. Si ca de obicei nr. 3 afost cu noroc, am gasit unul de la Bertoni. De fapt e mai mult carut, in sensul ca se lasa de tot pe spate, dar eu sunt multumita pentru ca Ana de regula doarme afara si nu as fi vrut sa o chinui. Vasazica ce nu am reusit cu Babycare, care nu avea pozitia perfect orizontala, am reusit cu sportul
. A, si are si maner reversibil
SI aceasta a fost povestea cautarii sportului sau cum sa faci o psihoza
. Dar macar m-am linistit, maine luam dracovenia de Babycare si o ducem la birou sa o urcam in pod.
Totusi ideea principala era ca nu am facut nimic toata ziua, de mnancare nu prea e, dezordine si balamuc cat cuprinde, iar maine e luni
. De fapt asta ma supara cel mai mult, asa as mai fi stat acasa, Ana e mortala. Face 10 fete pe minut, se stramba, se scalambaie, scoate limba, face motoreta, chitaie, ce mai, o maimuta dulce. Iar maine iar o va d doar o ora. Asa m-am saturat
.
Hai ca va pup, ma duc sa fac si eu un dus, mai strang neste rufe si ma bag la culcus ca tremura carnea pe mine de oboseala. O saptamana buna sa aveti!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
Mai, fetelor, nu stiu ce e cu mine (vorba vine, ca doar asta e starea mea naturala
), dar am o logoree ceva de speriat. Adica as sta si as povesti aici cu voi pana in zori, dar vad ca e moarta treaba-n papusoi si imi mai piere cheful. Iar messenger-ul mi-e frica sa-l deschid ca mi-e ca dau peste alte logorite si chiar ca nu mai culc. Asa ca dat fiind ca m-am despaduchiat, ma duc si eu la patuc sa ma pregatesc cum se cuvine pentru lupta cea mare de maine. Noapte buna!
PS Ruxel, frumoase fete! Dar vino mai des pe la noi, nu numai ca sa ne aduci vesti triste. Bai, cand am vazut-o pe fetita AndreeiC cu biberonul in gura mi-au dat lacrimile, mi-am dat seama ca nu va suge niciodata la sanul mamei, iar mama nu va cunoaste niciodata bucuria de a-si tine pruncul la san, chiar daca nu ar fi avut lapte sau daca ar fi stat cu bubosenii pe sani pana la 6 saptamani. Hai ca deja va intristez si nu asta era scopul revenirii mele...
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
patriciaRO spune:
Noi tocmai ne-am intors de la Party. Si dimineata am fost la bazin cu Alex si a fost super fain... Era asa de incantat de apa, mama, mama! Mi-a placut in schimb ca aveau loc de familie, adica intrai in cabina si te schimbai impreuna cu sotul. In cabina avand si cadita de spalat copilul si suport de schimbat, feon si dus... Super misto! Nu-mi venea sa cred ca mai exista astfel de conditii. Apoi undeva in sala mare cu bazine, un topogan fain cu apa calda ca te puteai da cu copilul si multe alte facilitati pentru ei. Asa tot sa te duci la bazin...
Ma duc sa-mi fac un dus si la nani ca sunt tare franta. Alex azi a dormit dupa bazin, cateva ore bune, afara, ca atunci cand am ajuns la tipul asta el deja dormea si l-am lasat afara, sa doarma. Moama ce ar mai dormit nu alta! Una peste alta s-a dus si wekendul asta!
Beatrice, mami de
Alex pifos
nelia spune:
Androix, acum s-a mai linistit vremea pe aici, e frigut (-6 grade), dar nu mai bate vintul. Insa pe jos e o gheata de nu poti sa mergi, eu am fost la gimnastica cu Agata si apoi la cumparaturi si am zis ca nu mai ajungem acasa. Iti dai seama, cu carutul incarcat si cu Agata de mina!
Nu mai e valabila oferta de la vechiul loc de munca, pentru ca nu-l puteau astepta mai mult de doua saptamini... Nu stiu inca cum va fi, el termina de zugravit cit poate din casa, miine seara va ajunge acasa (sper ca totul va fi bine pe drum!), marti mergem la testul de cetatenie si, am inteles, ca e si ceremonia in aceeasi zi, asa ca, pina seara, vom fi cetateni canadieni! Si apoi, la paharul de vin pe care il vom bea, (eu, ca el conduce) vom hotari daca se intoarce sau ramine. Daca se intoarce, va veni in weekend dupa lucruri, iar noi vom pleca luni cu autobuzul. Nu voi mai avea cum sa vorbesc cu voi vreo doua saptamini, dar voi recupera eu. Daca nu, raminem deocamdata aici, incercam sa intram pe somaj amindoi (ca se pare ca si eu am facut cu ziarul orele necesare unui ajutor de somaj, mai mic ce-i drept, dar important pentru noi) si isi cauta alt job. Nu stim cind si unde il va gasi si daca mai avem curaj sa mai facem inca o data o asemenea miscare! Oricum, in nici unul din cazuri nu ne va fi prea usor, cel putin la inceput! Va tin la curent!
Cornelia,
de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
robotzica cucului spune:
Reusesc sa scriu si eu un pic, ca am adormit puiul. Cu cititul sunt la zi deja!
Nelia, succes la testul de cetatenie si la luarea hotararii celei mai bune. Nu o sa fie prea usor, cum delicat zici. Noi avem de doi ani si ceva joburi amandoi, si inca simt o muscatura in stomac cand ma gandesc cum e sa cauti. Nu stiu ce meserie are sotul tau, ca poate am interconecta network-ul nostru cu al vostru si am depista ceva interesant. Noi suntem ingineri si zona Kitchener-Waterloo in care locuim e destul de efervescenta dpdv industrial (deocamdata). Despre domenii mai ne-tehnice nu imi dau cu parerea, ca nu stiu.
Va invidiez pe cele care reusiti sa va intalniti. Am vazut cam toate pozele "de grup". Sunt grozavi copilasii. Gabitza, si Maria mea doarme in carut tot ca Andrei, cu mainile in sus. Daca incerc sa o asez mai comod (dupa parerea mea, nu a ei) se trezeste nevricoasa imediat!
Saptamana asta am fost la doctorul de familie, la check-up-ul regulamentar de la 9 luni. Suntem cam pirpirie, doar 8.1 kg - desi spatele meu sufera si asa - si 74 cm. A luat doar 800 g de la 6 luni incoace, dar cica e foarte bine, e in grafic. Hm. Sper. As fi vrut-o mai voinicuta, ca noi nu suntem usurei deloc.
Si ca tot venii vorba de doctorul de familie: al nostru e in Kitchener, la cam 50 km distanta de casa, ca mai aproape nu am putut gasi unul care sa accepte pacienti noi. Mare criza de doctori de familie. Iar asta ne-a acceptat cu "pile": tatal lui e seful sotului meu. Ei, si cum spuneam, cat pe ce sa ne prinda furtuna de zapada pe drum. Planificasem sa cuplez vizita la doctor cu ceva cumparaciuni, dar riscam sa ne apuce viscolul de coada, asa ca am salvat banii!
Alta noutate e ca am cautat si am gasit o babysitter acceptabila. O Michelle care mai are doi copii in grija, in casa ei. Am dus-o pe Maria deja de cateva ori bune, cate o ora, stand si eu prin preajma. Primele doua dati a urlat raaau la intrarea in casa. Acum nu mai protesteaza. O fascineaza ceilalti doi copii (un baietel de 10 luni si o fetita de 3 ani), dar din cand in cand tot check-uieste sa vada ca sunt si eu la indemana! Si ma mozoleste cu foc dupa perioadele scurte, de stat mai la distanta. Sunt foarte, foarte stresata ca trebuie sa o dau din mana, dar se pare ca trebuie sa ma intorc la servici inainte de a implini ea 1 an.
De fapt, vazand nenorocirea abatuta asupra AndreeiC, m-am hotarat sa nu ma mai plang de nimic, atat timp cat suntem sanatosi sau reparabili. Nu stiu cat ma tine hotararea! Am avut exact aceeasi reactie ca Ioana cand am vazut fetita supravietuitoare cu biberonul in gurita. Sper ca nu ma luati la bataie daca va spun ca uneori mi-e tare greu sa-l inteleg pe Dumnezeu...
Noapte buna! Sau aproape Buna dimineata in Ro!
Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib
loreen spune:
Buna dimineata...
LA MULTI ANI Cristina...sa te faci mare, sa te faci frumoasa si sa fi sanatoasa...(zi lu mami al tau ca noi o asteptam pe la noi)...
Azi de dimineatza m-a mancat undeva si am studiat copilul in gura ca tiganii caii si am constatat ca fii-mea are 4 dinti...de trei stiam insa vad ca au aparut in formatie completa...Sa vezi scartaituri din dinti de acum inainte...
Ieri i-am dat brocoli...acuma ca io fi fost foame sau nu,cert este ca manact cu spor desi io l-as fi aruncat...mie nu-mi place conopida asa ca nici astia care miros identic...dar ce conteza ce-mi place mie...
In rest suntem pe felie...tot ce stie ea face...o da cu "taie" toata ziua pana ma scoate din circuit...aseara i s-a adresat luii tac-su direct si i-a spus "tata"...deci am intrat in legalitate...nu mai poate contesta realitatea...
Nelia bafta multa la examen...sa fiti fericiti ca cetateni canadieni,sa va impliniti...si sa luati decizia cea mai buna pentru voi...
...
Ruxel mai mama sa nu-mi dau seama care-i mama care-i fata...bine va sta la amandoua...
Gabitza,Androix,Adina....bravo mai la voi ca ati reusit sa va adunati laolalta...si frumosi smecherasi aveti...pe Andrei si Ema i-am mai vazut prin poze da pe Filipu' nu ...si s-a schimbat tare mult...sa mai repetati figura...
Elisor tin pumnii...sa dea Dumnezeu sa fie bine...
Androix,Gusta...bafta la doctor si sa veniti cu vesti bune mai fetele...
Ioana sa stapaniti caruciorul sanatoase...ai dreptate cu statul acasa...vai bine-i...mai ales cand nu ai nimic de pierdut...desi sunt constienta ca o sa-mi iasa pe nas statul acasa macar am petrecut timpul frumos cu copilasii,decat sa-i ascult aluia toate aberatiile si sa-i suport mitocaniile...
Robotzica
...
Am fost si noi ieri in parc,evidamo',ciutanimea a fost de zile mari,verva pe capu lor...ce mai ca in zilele bune...A aparut si Sergiu(Ada_74) si sa dau pe spate cand l-am vazut s-a facut un flacau in toata regula...ii dai anu' lejer...si a venit si Timeea penrtu prima oara...o domnisorica finuta tare...iar cei trei muschetari ALex,Stefanu' si Delia erau in grafic...fiecare cu cel durea...dar toti la un loc...sa speram ca vom mai prinde zile frumoase sa ne adunam la un loc,daca nu prin case pe unde putem ca-s tare dragalasi impreuna...
Cand termin mancarea va pun si pozele sa-i vedeti...
Gata ma duc sa ma apuc de treaba...adica sa fac manacare...
La petit I
si La petit II 
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
mikka spune:
Neatza si Multi ani Cristinei!
Vad ca v-ati intalnit pe bisericutze (parohii). Si noi am ajuns in Hewrastrau dar pe la 3, ca atunci a catadicsit sa se trezeasca maimutzik. Da' era o nebunie de oameni, n-am fost prea incantata. Si nici coana, de altfel, ca dupa o ora a inceput miorlaiala ca-i e somn, si ea afara nu mai doarme, ca are alte treburi de facut. Sorry ca am ratat intalnirea. Da' m-am minunat ce copii dragalasi avem... sa ne traiasca si sa fie sanatosi!
Loreen, am facut tortul cu merele taiate foarte subtire (2-3mm) si a iesit superok. Nu l-am mai pus nici eu in baie de abur, si s-a facut in 3 ore.
Tzumpiloi, nu merg la Culcer, doar am urmat recomandarile ei de la iesirea din maternitate. De altfel mie imi placea de ea, dar am ramas cu o impresie cam aiurea dupa ce mi-a spus ca bebeul meu nu stie sa suga... Da' de fapt eu nu aveam lapte suficient, dupa ce tragea de 2 ori se termina. Nici cu pompa nu scoteam mai mult de 50-60 ml pe zi. Si cum i-am dat biberonul, a stiut sa suga din prima fractiune de secunda... Ma rog. Cu Tanaseasca ma inteleg ok, dar nici nu am avut mari probleme, Doamne fereste! Are niste fixuri, cu abdomenul evazat sau nu, cu eco la fontanela, imi tot da Vigantol si Calciu, dar in rest e ok, raspunde la telefon de fiecare data si nici nu accepta cadouri sau bani.
Mai fetelor, voi ce biscuiti le dati copiilor? Ca eu am incercat cu populari, da' nu-i plac deloc, si ii dau Petit Beurre. Numai ca i-as schimba pe unii mai naturali. Nici aia facuti in casa n-au iesit buni si nu i-au placut.
Diseara mergem la controlul de 9 luni, deci daca aveti vreo curiozitate de intrebat, pls shoot!
&Ioana
andutzy spune:
FETELOR, DRAGOS A FACUT ACUM 10 MINUTE PRIMUL KK SI PRIMUL PISHU LA OLITA! SUnt atat de fericita ca am vrut sa va zic si voua! Speram ca vor exista si bisuri!!![]()
![]()
Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos
Androix spune:
Helo
Sunt varza si plina de nervi pe de-asupra
Medica mea care-mi da trimitere la exudat faringian are azi program de la 14:00, exudatul se recolteaza numai dimineata (n-o sa inteleg de ce?) si rezultatul vine in 4 zile??? Frate, il trimite mai intai in america si porma inapoi in romania??? M-as duce si fara trimitere dar costa 360.000
acu pe saracia asta... Imi vine sa urlu la luna...
Mai intru mai incolo.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
loreen spune:
Gata am terminat treaba,ar mai fi de calcat da nu au intrat zilele in sac si ce pot lasa pe maine,e bine venit...
Androix trebuie sa mergi si nespalata pe dinti la exudat...l-am facut si eu odata...si tot asa dimineata ca cica peste nopate nu stiu ce mama naibii se intampla si se vede mai bine...dar ca timp a durat doar 2 zile...
Andutzy felicitari si la ...mai multe...
Florentina ce v-a iesit la copro...?
Mikka sa inteleg ca-i tot cu crema de zahar ars facut?! Si atunci rozeala aia ce-i,si portocalele cum sunt puse?!Hai nu fi ...zi-mi si mie ca ma bate un gand ...
Cred ca imbrac plodu si o tai afara cu riscul ca ma urla...poate am noroc cine stie...
La petit I
si La petit II 
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"