Bebelusi de mai-iunie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Suntem tare bucuroase ca am reusit sa participam si noi la intalnire ptr. prima data si concluzia este ca toti bebeii si mamicile lor sunt supeeeer.Delia este toata o smecherie,are niste ochi mari si curiosi,nu se sfieste de nimeni si nimic in jur,Stefan este un baietzel tare dulce si finutz, Sergiu ne-a inebunit cu ochii lui albastrii si Alex o fetitza frumusica cu multa personalitate.Am auzit-o si noi pe Delia spunand "taie",e scumpa foc.Timeea a fost mai retzinuta de data asta probabil a facut studiul si data viitoare ne intram si noi in ritm dar cred ca deja a prins gustul plimbarilor ptr. ca azinoapte pe la ora 1,00 ea spunea de zor"pa".
Dupa ce ne-am intors am tras un somnic ,am papat si am plecat intr-o alta plimbarica in vizita la finutzul nostru care are 2,7 anisori situatia s-a schimbat putzin ptr. ca mami a trebuit sa stea drept scut in jurul Timeei ca sa nu ia vreo jucarie in cap,palma sau tras de par. Finutzu este un dulce dar avea impresia ca Timeea este o jucarie.Acum am realizat cat de important este ca bebeii nostrii sa intre in contact cu alti copii .
Dar si Maria (Cornelia) este o domnishorica tare inteligenta si frumoasa si chiar am avut o discutie cu ea foarte interesanta: Timeea avea pe obrajor o bubitza si Maria mi-a aratat-o intrebandu-ma ce are acolo iar eu i-am raspuns ca este o bubitza si trebuie sa o dau cu ceva acolo sa-i treaca la care ea mi-a raspuns foarte sincer de ce nu am dat-o pana acum ca sa-i treacaReplicile copilasilor sunt extraordinar de sincere, ma topesc dupa ei.

Am vazut si intalnirea bebeilor din Buc, la fel sunt niste scumpi, Ema tare indrazneatza si lui Filip nu-i parea rau deloc , Andreiutzu adora natura. Bianca(Ruxel) tragea cu ochiul la socru mai mult.Asta imi aminteste de o faza haioasa, avem o prietena in Canada si are un baietzel si i-am trimis niste poze cu sora-mea si cu fetiza cea mare si maica-sa il intreba daca ii place de fetitza si el foarte serios a spus ca mai mult ii place de mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Bre, da' am imbatranit pina s-a deschis forumul azi...

Anduzy, sunteti merseriasi! La mai multe!

Loreen, am facut kestia aia roz, si am facut si inca unul cu zahar ars.

Tortul gen diplomat e cam asa:
6 oua, 40 gr gelatina (preferabil incolora, ai vazut de ce ), 3 linguri faina, 300 ml lapte, 600 gr zahar, 1 kg smantana sau frisca, fructe (portocale, kiwi, ananas, gref, stafide), rom, vanilie.
1. Se separa ouale: albusurile se bat spuma cu 8 linguri de zahar pana se obtine o bezea. Se da la rece.
2. Galbenusurile se amesteca intr-o cratita cu 12 linguri zahar faina si laptele. Se pune pe foc si se amesteca pina se ingroasa. Se da la rece.
4. Cand compozitia de la 3 s-a racit cat sa poti pune mana, se adauga gelatina putin caldutza (nu se fierbe).
5. Se adauga romul, vanilia, bezeaua si jumatate din frisca. Se amesteca f bine si f repede.
6. Se decupeaza un rotund de staniol care se pune pe fundul unei oale de 3 kg, se asaza rondele de portocala pe margine si pe fund.
7. Se toarna o parte din compozitie, se asaza un strat de fructe, apoi iarasi compozitie pana la terminare. Se da la frigider min 3 ore.
8. Se Dezlipeste cu un cutit de pe margine, se rastoarna pe un platou si se orneaza cu restul de frisca. (Eu n-am mai pus frisca deasupra, ca mi s-a parut mai sexy cu portocalele la vedere. Am pus toata frisca inauntru)
Compozitia o sa arate foarte dubios inainte s-o torni in cratita, e foarte lichida. Se va intari, no problem. Eventual poti pune primul rand de fructe, apoi dai la frigider 5 min, si tot asa, ca sa nu se lase toate fructele la fund. Da' tre' sa te misti repede, ca se intareste in oala in care ai preparat-o. Spor!

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Am deschis de multe ori pagina DC zilele astea, dar nu am avut nici un chef sa scriu.

Dupa cum v-au scris fetele, noi ne-am intalnit duminica. A fost foarte frumos, copiii tare dulci si speram sa repetam si in viitor figura. Numai sa vina primavara, ca am inteles ca ne fenteaza si de data asta.

Ca noutate, la noi: Stefan urca scara! Sunt impresionata, dar chiar ca s-a dus linistea mea si trebuie neaparat sa inchidem scara si jos (sus avem portita).

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mama, ma tot chinui sa intru sa va cetesc, dar nici o sperantza, de dimineatza m-am plictisit, o fi prea incarcat dc sau e la mine ceva neregulat

Mikka n-am apucat sa-tzi mai scriu de bluzitza, tu vezi o marime cit mai mare , ca pe urma itzi dau detalii cu privire la adresa. Doamne scriu in dodii, asta din cauza ca mi-a iesit ceva in nas, am nasul cit o cartofa, iar ploada mea m-a procopsit cu doua capuri zdravene de...

andutzy felicitari si atentzie sa nu pierzi vreun kk, ca eu de doua luni cind a facut prima data, am prins doar unul pe zi, celalalt...

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Hotarata treaba, forumul merge ca ochiul mortului!

Felcitari pentru Dragos-Andutzy si pentru Stefan-Cornelia care urca scara.

Thomas a mai inventat si el ceva, se ridica in picioare de scaunul de masa, constructie total instabila de ma mir cum de nu a facut buf. Mi-a stat inima in loc cand l-am vazut, dar n-am tipat ca ...era jale.

Ieri si azi pana acum am fost intr-o stare super faina- mi-am petrecut vremea mai ales in baie. Intoxicatie alimentara de la cicolata de casa, mey, ca daca mai puneti retete pe aici, va manac. Mi-am luat ciocolata de casa de la alimentara si am inceput sa fac fenomene SF in burta.
Ieri am vost varza, azi mi-am mai revenit.

Faine poze. Dar lasa ca la vara am si eu poze de pus. Cu Adina si poate Anky si cu Olga, sac.

Nelia-incurcate sunt drumurile vietii si poate tu o stii cel mai bine. Daca ramai optimista, sentimentul asta te va ajuta. Pupici pentru Tudora de la Thomas.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Mai am citit ca maine va avea loc inmormantarea Andreei la o biserica foarte aproape de blocul meu mi s-a facut pielea de gaina, as fi mers si eu dar n-am ce face cu copilul, of Doamne ce tragedie.
Am umblat si noi zilele astea prin parc mai toata ziua, in Tineretului.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mai fete ce-i cu linistea asta pe-aici?!

Cum va spuneam mi-am facut curaj si am iesit afara...si culmea tupeului drosofila a stat cuminte si a mai si dormit...cred ca a pocnit-o astenia de primavara ca altfel nu-mi explic...

Stati asa ca revin ca asta rupe casa-n doua...

P.S. Am pus pozele din parc la semnatura...

La petit I si La petit II ,In tara piticilor
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Andutzy, felicitari pentru rezultate...

Mai mie imi iesira peri albi de cat am incercat pe DC azi. De azi-dimineata incontinuu si abia acum am reusit sa intru. Asa ceva...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pai nu vezi Loreen ca merge in reluare forumul?
Ma uit acum la pozele voastre de ieri, super faine.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput