Bebelusi de mai-iunie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola fetelor, netul de cartier a picat cu totul asa ca sunt pe la vecini sa dau mesaje. astazi socializam. ma duce sotul in oras la balet. pupici. vorbim cat de curand reapare netul prin cartier.

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost in parc, intalnit cu bebelusii, pus poze, comentarii diseara.
Vedeti poze aici.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Buna sunt Diana
Deabia v-am descoperit, am un baietel de 9luni.
Sper sa ne cunoastem.

bardasu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

BUna si de la noi.

Frumoase pozele de la intalneala.

Androix sa te faci repede bine ca iti simtim lipsa pe chat.

Noi am fost la gradina zoologica si acuma ne odihnim un pic.

Va pupacesc.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Asaa...am reusit sa ajung in sfirsit pe acasa. A fost o zi super frumoasa in Bucuresti, cu soare mult si cald. Mi-ar fi parut rau sa nu ne fi intilnit azi. Altadata poate o sa fie o chestie mai putin spontana si reusesc mai multe fete sa ajunga cu bebicii in parc sa ne vedem.

Andrei a urlat acasa toata dimineata asa ca a ajuns in parc gata obosit si adormit. Si a stat ca frumoasa din padurea adormita pina am plecat din parc. Asa ca fetele si baietii nu ne-au vazut ochisorii de data asta. A dormit fara nici o jena de zgomote si risete si tipete de Ema Ema e ca o papusica, cochetica si dragalasa. Face ce vrea ea din mami si tati Filip e un cuminte, care a papat tot si n-a comentat deloc.

As fi vrut sa vad si reactia lui Andrei in prezenta altor bebelusi, dar a ramas pentru data viitoare. S-a trezit exact dupa ce ne-am despartit de bebelusi, a fost matzait si mimoza, n-a prea vrut sa stea nici la poze.

Sper ca a venit definitiv primavara si ne vom vedea mai des prin parc.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Buna seara!

Am descarcat si eu pozele de azi, din Herastrau.Noi ne-am simtit tare bine. In total am stat 3 ore si jumatate cu papadia in parc. Asa ceva nu s-a mai intamplat de mult timp. Data viitoare sper sa veniti mai multe. FETEEEE, va rog. Iar a fost Ema cu doi cavaleri. CARE AU DORMIT DE NUMA'! :)) Nu i-am vazut ochii lui Andrei, iar Filip a adormit in timp ce ma straduiam sa o adorm eu pe Ema.:)) Au crescut baietii, nu gluma. Ultima data cand i-am vazut incapeau numa' bine in carucioare,iar acum lui Andrei ii atarnau picioarele p-afara. Si dormea mititelul cu mainile in sus, intr-o pozitie care pt mine ar fi fost tare incomoda. Da' dormea dus, nu gluma! ;) Andreea cu Filip au aparut mai tarziu, iar papadia mea s-a arata foarte interesata de suzeta baiatului. S-a fatait ea pe langa el, scheme, figuri, tipete daca o lua Mihai de langa baiat, smult suzeta, luat de mana, iar Filip desinteresaaaat!!!:) Apoi a plecat Gabitza, a plecat si sotul meu si am ramas cu Andreea. Papadia nu se dadea adormita, iar daca o puneam in carut urla si se arcuia. Am martori!:) Asa ca am impins caruciorul cu o mana, in alta copilul rasfatat si pana la urma ne-am asezat p o banca. Filip a adormit urgent. Copil cuminte, ce mai! Ema s-a ales cu un biscuit de la Andreea pe care mi l-a servit cu forta, impingandu-mi-l in gura pana l-am mancat pe tot. Apoi s-a ales si cu o jucarie de-a baiatului, ca deh, dormea. A aruncat=o in noroi, dar a primit alta. Rasfat,nu gluma. La final aprimit de tot jucaria.Multumim pt claunul Sandel, Filip!

Noapte blanda, mamici si pitici!

pozele de azi: http://community.webshots.com/user/emadina2005

ratusca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Si noi am fost azi afara aproape toata ziua. A fost suuuuper.
Pe seara, am plasat bebelusha la bunici si am fugit la "La mama" si am mancat. A fost super fain.

Uitati aici un link cu postarea sotului AndreeiC si cateva poze cu fetitza. Este o dulce
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69393&whichpage=22" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69393&whichpage=22

Ruxel

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut fetele
Mai haideti ca am ras de numa cand v-am citit rezumatele zilei de azi. Ramane sa completez ca eu am mai ramas prin parc, in asteptarea Andreei si a lui Eric care nu ne-au mai prins, si in timp ce ne plimbam m-am intalnit cu alte doua mamici de pe DC foste aspirante, cu care ma intalneam cand inca visam la doua II pe test. A fost chiar amuzant sa ne intalnim cu bebicii si sa vedem pentru ce am suspinat atat.
Am vazut si pozele si sunt tare haiosi toti piticii. Multumim mult ca ne-ati pozat si ii mai multumim lui Andrei ca ne-a lasat cale libera la unica domnisoara prezenta. Nu v-ati prins dar dezinteresul era doar simulat.
In schimb cand am plecat din parc am hotarat pe loc sa trec pe la mama, am mai stat si pe acolo vreo ora si cand am ajuns acasa in final a inceput sa-mi fie din ce in ce mai rau. Am inceput sa iau ospamox pana ajung maine la medic, desi cred ca e degeaba ca ospamox am luat data trecuta si am intrerupt ca proasta prea devreme. Dar decat nimic pana maine macar asta.
Micutul Houdini, a invatat cum sa nu se mai arunce in cap din premergator, se duce langa canapea si iese din premergator direct pe canapea. Inca nu i-a iesit figura pana la capat, ii ramane un picior blocat, dar sunt increzatoare ca in maxim doua zile il gasesc victorios pe canapea.
A inceput si el sa tuseasca sec mai mult decat pana acum asa ca maine avem program incarcat de mers la doctor. Intai eu si apoi eu cu el.
In noaptea asta imi apare si consortul acasa, trag sperante ca maine nu serveste munca, altfel sunt in rahat...
Sa aveti o noapte linistita eu plec la nani devreme, daca va ciatuiti sa ultimul stinge lumina, adik salveaza ciatul si-mi da si mie

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Buna fetelor, ce mai faceti aveti o verva la scris ceva de speriat. Imi pare rau ca nu am putut mere sui noi in parc. Am avut musafiri si in plus masina noastra nu mere si nici scaunel de masina nu avem si cum stam tocmai in Berceni chiar nu stiu cum am fi reusit sa ajungem. bebe Serban face din ce in ce mai des pasi singurel, dar si show de noapte. Adica se trezeste pe la 2 si are spectacol live pana la 4-5; rade canta danseaza bate cu ciocanelul ala cu fluierici in pereti etc. va pup si vorbim maine.
Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Am pus si noi cateva poze de la plimbarea de azi:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ruxivisan/album?.dir=/7c91
A fost frumos mai ales ca Bianca s-a intalnit cu viitorul "ginere" propus de Alex.

Ruxel

Bianca

Mergi la inceput