Bebelusi de mai-iunie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Poze de ieri aici: iar am uitat cum se prescuteaza linku'
http://community.webshots.com/album/547865490JrmfKK
Va pup, sa fiti cuminti, gata inkid pisiu si fug la munte, si o sa mananc PAPANASIIIIIIII

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Olga si Dana, bun venit in gashka!
nefertari, si noi am avut probleme (ce-i drept, din cauza amestecului socrelei si cumnatzelului meu), insa numai discutand am reusit sa le rezolvam. Insa am "discutat" din septembrie pana acum, la inceputul lui februarie, timp in care am simtit ca nu se mai termina cosmarul. Parerea mea (daca imi permiti) este sa ii spui ce ai pe suflet. Spune-i tot ce nu iti convine, nu tine in tine, ca mai rau iti face. Eu pana nu l-am luat la scarmanat si pe socru-meu nu m-am lasat. M-am racorit, si gata.
Gusta, multa sanatate Marei, sa treceti cu bine peste spitalizare! Fii tare, ca tu esti baza.
De pisik mai stie cineva ceva?
Stefania, ai terminat cu examenele? Ce face Bumbu?

Noi ne-am hotarat sa mergem la munte de pe 3 pana pe 5 martie (la Moeciu de Sus), dar sambata, pe 4, venim in Brasov. Loreen[/red], Eli[/red], punem de-o-ntalneala?

Sa aveti o zi insorita (la propriu si la figurat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata, fetili! Intru repede ca trebe sa vina un client si nu am nici un chef.
Loreen - merci ca m-ai lamurit cu noua mamica, nu stiu cum de imi scapase. Cat despre nea' Caisa de aseara si eu zic ca e cam zarghit, pai o sa vorbesc cu sefa de-acuma sa-mi iau pauza tot la 2 ore ca sa-mi prepar o salata de semnite hidratate si alte fructe. Culmea e ca am aceeasi grupa de sange cu el si cand am auzit ce mananca am zis pas. Pentru cine mai doreste, se pare ca-l mai invita o data saptmana viitoare.
Cat despre carut, femeia este foarte multumita, de 2 zile o duce pa Ana in parc, desi nu e chiar la coltul blocului, abia astept sa-l probez si eu in week-end. Ma bucur mai ales ca are pozitia landou pentru ca Ana doarme afara si sta si ea comod in felul asta.
Dana - bine ai venit!
Altfel, avem si noi azi 8 luni (multumim de urari). Nu vreau sa incep si eu ca Elisor, DAR Mogaldea nici in ziua de azi nu se intoarce de pe burta pe spate (desi noaptea tare i-ar fi utila aceasta miscare) si nu se ridica singura in picioare in patut. Sincer, incep sa-mi pun intrebari. Stiu ca parca mai zicea cineva ca asa a patit la primul copil, dar ca era mai grasut, or Ana nu e deloc grasana (ba chiar, ca sa mai adaugam una pe lista de suparari, nu cred ca a luat nik in greutate luna asta). De asemenea, incep sa ma intreb daca nu ar fi fost mai bine daca am fi incurajat-o pe Elisor sa mearga la dr atunci cand se plangea de Bianca in loc sa-i spunem ca totul va fi bine (eu inca nu stiu care e problema cu care se confrunta). In rest e bine, voiasa, chitaitoare, face bravo, dar nu si pa. Cu parere de rau, cam astea erau gandurile mele la ora 4 dimineata cand am alaptat-o pe Ana si care m-au tinut treaza vreo ora.
In aceste conditii, vreau sa o chem pe pedi val vartej zilele astea si sa se uite atent la ea, ca daca e vorba ca sunt ceva nereguli vreau sa stiu din timp si sa ne apucam de recuperari.
Gusta - bine ca nu s-au adeverit cele mai negre presimtiri si bien ca exista o rezolvare.
Gata, va pup si nu va suparati pe mine daca vi se pare ca aberez.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Gusta-totul va fi bine, te asigur.

LA MULTI ANI pentru Alex,Stefan,Ana Ilinca si Daria Maria!

Bine ai venit, Dana-Alexia.

Sa va zic ce am patit ieri, am fost la niste vecini cu Thomas si razand glumind, vecinu' ma prinde de mana. Si incepe Thomas sa urle la el si sa planga in hohote. In secunda 2 incepe sa urle si sa planga copilul vecinilor, care are 4 luni. Au facut concert. Noroc ca Thomas s-a potolit rapid cand a inteles ca mami nu pateste nimic.

I-am luat si eu mango si mi l-a scuipat intre ochi.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Salut din nou. Nu v-am urmarit din umbra deabia acum v-am descoperit, o prietena m-a luminat si bine a facut.

Nu am avut timp sa scriu dar promit ca nu o sa se mai intample. Am citit putin si vreau sa fiu si eu alaturi de Gusta si Nefertari, cred ca d-zeu iti da putere sa treci peste absolut orice.

Nici nu mai stiu daca mi-am descris baietelul, are 9 luni e nascut pe 04.05.2005, la ora 10.30, 3.600 si 57cm. Noi ne confruntam cu o mica problema, care pentru mine e foarte mare...am postat si un nou subiect pe dc, are acnee mititelul, nici acum nu ia trecut are puncte negre pe obrajiori si pe barbie si ca niste puncte albe sub piele...nu stiu ca sa ma mai fac. Dc dermatolog ne-a zis sa dam cu zinerit si tot dam de la 5luni si nici o ameliorare. Am mers si la un med pediatru si ne-a dat o alta crema din gama abc de la sensiblue pe care nu am gasit-o, i-am dat sotului misiune sa scotoceasca tot galatiul.

De 5zile luam tratam pt rosu in gat, sumetrolim 1lingurita la 12h dar de doua zile tuseste mai des si parca mai accentuat...iar treb sunat
In rest voi ce mai gatiti strunfilor, cam ce regim orar aveti?
Va pup, diseara ies in oras cu mamicile de pe DC din galati.

Diana si bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ia te uita ce capitol frumos, ne-am imbogatit cu trei mamici cu bebelusi! Bravo!

Dana-Alexia, bine ai venit in grupul nostru! Te trec si pe tine pe listuta.

Apropo de listuta, sint asa multe mamici care nu ne-au mai scris de mult. Cind o sa am vreme o sa pun niste semnul intrebarii in dreptul lor, poate ajung sa ne citeasca si sa ne mai dea un semn de viata.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete! Si multumim de urari!

uram si noi [s[ lui Stefan (alina_a), Daria (Mickyyy) si Ana Ilinca (ioanailincam)...

am facut ceva poze la 9 luni asa ca uitati aici:

9 LUNI-ALEX

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Azi i-am dat si restul de mango peste care i-am trantit si niste pepene galben tot in premiera si a halit...nu urla entuziasmul pe fata ei insa io mi-am atins scopul si anume ...a mancat ...nici nu ma mir ca iar suntem in prag de vizit ala dr si pentru ea este vaalbila chestia cu ingrasat bebelusul in ajuns...dar este mucoasa in draci si asta ma scoate din minti ca iar a luat-o de la sor-sa iar lui aia mare imi vine sa-i dau numai in gura ca nu ma asculta deloc...Iar ma chinuit o saptamana si mai vreau sa si plec sa ma sinucid cu doi copii la munte...
De fapt ce ma enerveaza cel mai tare este ca nu voi fi acasa sa o doftoricesc cum se cuvine ca de maine si pana sambata cand pleaca mama o sa stea cu mamaia,cum ii spune Bianca femei...si va da-ti seama ca una sunt eu si alta femeia...da ma rog oi vedea...chestia buna din tot balamucul asta e ca ma aleg cu niste suvite nou noute sambata...

Ioana de ce ti se pare ca aberezi...daca ai indoieli cu Ana ce mai stai ia copilu si fuga cu el la doctor macar sa te linsitesti...

Andreea burtile tale azi cum sunt?!Asa am patit si eu cu Bianca ...urla aia ca din gura de sarpe mai ales cand ma vedea ca ma vopsesc pe par de fapt altcineva...abia o puteam potoli...

Cuscra drum bun...distractie placuta ...si haleste mancat-ia-s vreo doi papanasio si pentru mine

La petit I si La petit II ,In tara piticilor
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete! Si multumim de urari!

uram si noi [s[ lui Stefan (alina_a), Daria (Mickyyy) si Ana Ilinca (ioanailincam)...

am facut ceva poze la 9 luni asa ca uitati aici:

9 LUNI-ALEX

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si...

LA MULTI ANI pentru Alex,Stefan,Ana Ilinca si Daria Maria!

Mikka multzumesc din suflet, sa stii ca daca o mai fi si urmatorul , te anunt din timp.

andreeaatan si Isabella a facut la fel dar acum vreo doua luni. Am fost in vizita la o prietena iar la plecare ne-am dat pupici, sa vezi ce a inceput sa urleee...

Revin ca plinge mitzulica lui mama.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput