Bebelusi de mai-iunie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 14
gusta spune:
Neata si de la noi.
Cu problemele mele am uitat sa zic si eu bun venit noilor mamici .
Nefertari eu sincer nu stiu ce sa zic ca am auzit destula lume care au asa probleme de comunicare in momentul in care apare un copil.Si la noi nu e prea pe roze dar la mine e frumos ca eu cand ma enervez incep sa vorbesc romanesc ma racoresc el se uita la mine ca la masini straine si mai imi trece.La fel cum au zis si fetele incearca o discutie sincera cu el si poate iesa ceva.Si mie mi se recomandase o imbracaminte mai sexy dar in conditiile in care cu noi locuieste si juniorul sincer cred ca nu ar fi frumos sa umblu prea dezbracata prin casa .
Androix distractie la munte.
Loreen si Mara a dormit in pat cu noi dar nu m-a sutat pe mine l-a sutat pe tati si ce m-am mai bucurat
.
Hai ca chiar daca am atatea pe cap si sunt suparata dar tot am chef de glume ca asa imi e natia nu am ce sa fac.A inflorit si zambiluta l-am sunat pe tati l-am anuntat si mi-a zis frumos ca poate sa infloreasca ca pe el nu-l mai intereseaza daca a fost prost si nu mi-a cumparat flori deja inflorite acuma nu ii mai trebuie nimic.
Si am sa vin si cu dovada ca zambiluta mi-a inflorit
.
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
gabitzam spune:
Lasa ca ii vine rindul si zambilutei
Acum ati fost amandoi amarati, dar va reveniti si va vine cheful de viatza.
Doamne ajuta sa fie totul bine si sa va para ca a fost un vis urit care a trecut.
De 1 si 8 martie o sa vina cu cite un buchet gata inflorit.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
andreeaatan spune:
Trecura burtile-trecura, sa ma ia cucu daca mai vorbesc cu voi daca mai puneti ciocolati, inghetati si torturi pe aici. La culinar cu voi!![]()
Chestiile sexi in problemele conjugale-poate ca e mai bine sa functioneze. Eu cand imi vad omu' mai stresat, mai agitat, il iau la o portie de mangaiala, nu neaparat finalizata
, dar cata tandrete gasesc disponibila. Bine-nteles sa faca bine ca si reciproca sa fie valabila, ca daca nu scot tunurile. Casatoria nu e un meci, care da mai tare si care-l invinge pe celalalt. Au si ei problemele lor, avem si noi, ar fi bine sa fie treburi rezolvate. Am avut si noi destule discutii dupa nasterea lui Thomas, dar s-au rezolvat in timp util.
Acum discutam pe subiectul parintii lui si cam atat.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
patriciaRO spune:
Bai asa ceva nu s-a mai intamplat de mult cu DC. Merge extrem de greu. Pagina se incarca dupa ce apas de cateva ori pe buton si apooi mai sta vre-un minut, doua... Mesajul meu cel de dinainte a fost trimis de doua ori... Nu se poate! HM!![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
gabitzam spune:
Dau banii pe jucarii scumpe, fi-miu nici nu se uita la ele si in final il fericesc cu un linguroi de lemn. Ia priviti aici ce linistit e si am putut si eu sa-mi spal vasele si sa-i prepar prinzul. Mai sint si alte pozici noi pe acolo.
(25.05.05)
nefertari spune:
O sa incep cu mutumiri ca tare frumos mi-ati scris voi toate si VA IUBESC !!!!! ( sa stiti ca n-am spus nici unei fete ca o iubesc
) 

Sincera sa fiu tare m-am emotionat pt ca demult n-am mai avut cu cineva o discutie asa " ca intre fete" .Va multumesc inca o data ca ati avut rabdare cu mine si v-ati facut timp printre toate problemele voastre care sunt mult mai mari decat ale mele .Deja ma simt optimista azi !!!
Stiti ce mi-ar placea ? Ca mesajul meu sa incheie capitolul asta ,iar urmatorul "volum" sa fie mai bun , mai vesel .
gusta - sa fiti sanatoase si voioase ! Cred ca ce a fost mai greu a trecut - stiti diagnosticul , exista leac - TOATE PANZELE SUS ! Va pupam si sa auzim numai de bine !!!
Pupam si la Elisor ! Vreau vesti buneeeee !!!!
Bun venit pentru noile mamici - dadym , omustata ( care si-a ras pe sub mustati de noi de cateva luni incoace
) si dana_alexia . Asteptam povestile voastre !
OlgaTarziu - spor la mutat! Pe cand petrecerea de casa noua ??
Si asa ca o concluzie - nu voi nominaliza pe nimeni si sper ca fiecare sa gaseasca un raspuns in ceaa ce voi scrie :
E adevarat ca problemele noastre nu sunt foarte grave - nu ne-am jignit niciodata si nici nu ne vorbim urat - el din principiu ; eu din experienta si autoeducatie (pt ca inainte eram foarte sloboda la gura ) .Am invatat ca un cuvant aruncat la nervi poate provoca mari cutremure si rani care se vindeca greu .
Doar copiilor li se adreseaza mai dur - ca ton si ca vocabular.
E adevarat ca sursa tuturor problemelor se afla in lipsa de timp petrecut impreuna - el este ingrozitor de ocupat - pe deasupra a inceput si a doua facultate. Stiu ca vor urma vremuri si mai grele - daca va mai aduceti aminte cat am fost insarcinata lucra aproape non-stop - peste 2 luni va reveni la acest ritm .
Plecatul in doi nu intra in discutie - nu avem cu cine lasa odoarele .
Cred ca cel mai mult ma debusoleaza chestia cu pasiunea - inainte de a naste aveam sa dam si la altii iar acum in afara de pus cat mai repede capul jos pe perna n-a mai ramas alta .Nu-mi lipseste initiativa ,nici deschiderea catre nou insa am devenit atat de obositi ca nu ne mai arde de nimic si daca incerc ceva dupa ce s-a linistit toata puitza, ma lovesc de acelasi raspuns - OBOSIT !!
Nu ma simt bine "in pielea mea" pt ca dupa nastere n-am reusit sa dau jos nici un kg si am retineri sa apar in fata lui in cine stie ce tinute extravagante care stiu sigur ca nu ma avantajeza , cum ar fi o fusta scurta de ex. Nu spun ca voi ramane asa dar deocamdata nu a venit timpul - astept sa treaca criza hormonala - iar asta necesita rabdare.
Nici eu nu sunt pentru tinute sexy pentru strada , mai ales ca nu sunt stilul meu - m-as simti ca o gaina plouata , as fi de rasul lumii .
Nu sunt pentru despartirea temporara - aici vorbeste experienta - asa se rezolva doar partial problemele - se va ajunge la obisnuinta si chiar mai rau - drumuri diferite.
Despre "salteaua barbatului " - as inversa putin -" BARBATUL SALTEA "
si cred ca nu e nevoie de continuare ![]()
![]()
N-am vrut sa bag pe nimeni la idei - am picat asa pe capul vostru cu supararea mea .Dar poate ca fetelor care n-au avut curaj sa-si descarce sufletul ,le-a prins bine . Pe mine sa fiti sigure ca m-a ajutat !
O sa perseverez in rabdare ! Sper ca pana gasesc cea mai buna cale sa nu ajung 
Pupam mamici si copilasi !
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
dana-alexia spune:
Multumesc ca m-ati primit in grupul vostru.
La multi ani si din partea mea pentru ALEX, STEFAN, ANA ILINCA SI DARIA MARIA
DANA & ALEXIA
(8 LUNI)
gabitzam spune:
Fetelor carora v-a venit mai demult ciclul, primele dati a venit la intervale neregulate? Da semn ca ar veni acum a doua oare, desi au trecut doar 20 de zile.
(25.05.05)
dana-alexia spune:
Fetelor mi se intampla ceva ciudat de cand am nascut vorbesc mai mereu pe dos(in loc sa spun deschide usa spun geamul sau in loc de picor spun mana
)si am devanit mai emotiva,ma supar repede si ma inervez la fel de repede.

Aveti idee ce poate fi?

DANA & ALEXIA
nefertari spune:
Apropo de zambilute ! Am pus 3 bulbi la "dospit" - cica ar fi zambile mov - astept cu nerabdare sa vad ce-o iesi .
Despre ciclu - La mine a venit ceas - fix la 30 de zile .
ioanailincam - Asa cum am spus cred ca fata mea a batut recordul la puturosenie ! De intors se intoarce insa rar, cand are ea chef .Mai nou , daca aterizeaza pe burta incepe sa se enerveze si bate din picioare pana o intoarcem .Nu merge de-a busilea , nu se ridica in picioare , nu-si tine biberonul singura .
Cred ca n-ar fi rau , pentru linistea ta, sa mergeti la un control de rutina
Jucaria preferata a purcelusei mele este un zurgalau pe care si-l indeasa in gura de ma apuca frica sa nu-l inghita . Si am observat ca interesul pentru o jucarie este invers proportional cu pretul !
Poate imi dati o idee - nu mai pot pune poze in albumul de yahoo - cica imi trebuie nu stiu ce program . Nu pot instala nimic pe calc. din cauza setarilor alea tampite . Ce ma fac ???
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya