Bebelusi de mai-iunie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Buna seara,

Adina, vreau si eu nr tau de tel....poate reusim si noi sa ajungem. Incercam!

Subscriu si eu la ce a zis Lucas ref la Polizu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutare
Am umblat capie toata ziulica si sunt varza de oboseala, nu mai zic bietul meu prunc ce l-am carat dupa mine...
Bun venit prospaturilor!
Gusta, iti tin pumnii sa fie bine, ma rog pentru Maruta sa nu aiba nimic serios. Atat cat poti incearca sa te tii tare, micuta are nevoie de tine intreaga si coerenta. Nu trebuie sa-i transmiti si ei starea ta.
Nefertari, mai imi pare rau ca ai asa o atmosfera nasoala acasa. Hai sa va spun ceva, ca ziceai ca nu vrei sa scrii ca sa nu ne impovarezi. Ei bine, mie mi-ai dat de gandit cu ce ai scris tu si cu ce au rapsuns fetele la problema ta. Asa ca nu ne impovarezi ci uite, cel putin in cazul meu ai aprins un beculet.
Nu cred ca as mai putea sa vin cu ceva nou fata de ce te-au sfatuit fetele. As mai adauga sa nu mai stai tacuta zile in sir si sa te macini, ci sa spui pe loc ce nu-ti convine. Stiu... Si sotul meu a surzit complet odata cu nasterea copilului. Are fix doua raspunsuri: "Nu te-am auzit." sau "Am uitat." Nu stiu daca asta e metoda castigatoare, insa ma incapatanez sa repet in prostie aceleasi si aceleasi lucruri. Probabil in final se va intampla ceva: ori ii intra in cap, ori infund eu vreun balamuc. Dar cum eu sunt tauroaica grea de nerfi, cred ca mai degraba prima varianta.

Am inceput sa citesc si eu odiseea. Abia primele 2 capitole.
Cuscra, tipa experienta pe mine! Iti datorez scuze, ma gasisem io sa iti zic de sarcini asteptate mult, pierderea lor iminenta. Te rog sa ma ierti

Gata trebe neaparat sa merg la culcare ca mi-s varza, si maineeeeeee ma duc la munteeeeeeeeee Incerc s-o conving si pe mami de Ericozaur sa ne insoteasca, asa ca schimb DC pe YM.
Noapte buna!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna seara.

Multumesc din suflet ca ati fost aproape de noi.Asa cum v-a anuntat Laura am fost la spital.I-au facut investigati si un ecograf.Si multe alte analiza.
Se pare ca e un chist petrificat care o sa-l avem sub control inca o saptamana si daca nu da inapoi o sa-l scoata.Mi-au trecut un pic pasaricile de la cap ca am gasit un medic cu inima si mi-a explicat si mie pe engleza sa pot intelege.Ei pun in calcul ca s-ar fi lovit si a facut un chist.Problema ridicata de mine ca de ce se mareste le-a dat si lor bataie de cap.Am vazut si eu chistul la ecograf .Inca nu stiu cu siguranta ce il poate mari.
Joi aflam rezultatele de la analiza si vom, sti mai multe.Doamne asa de mult imi doresc sa fie bine si sa revin la viata mea normala ca acuma numai normala nu e.Si cu spitalul am explicat ca nu o las singura si tot acelasi raspuns l-am primit o sa am dreptul la mai multe vizite dar sa raman cu ea nu.Dar sper sa dea inapoi si sa nu avem nevoie de asta.Si chiar daca o sa avem mami o sa fie acolo de cate ori are voie si o sa fiu tare pentru puiul meu.Va multumesc ca existati si ca imi sunteti aproape .Ce bine e ca am avut cu cine vorbi si ca m-ati ascultat.

Dac va spun la ce ma dus pe mine gandul ca ar fi o sa ziceti ca sunt nebuna.Am crezut ca are cancer si chiar am intrebat si numai nebuna nu m-au facut dar uite asa sunt eu prapastioasa si credeti-ma ca aici singur printre straini si cand ii mai vezi ca se uita la copil si dau din cap te sperii si mai tare si nu stii ce sa crezi.

Acum ma duc sa ma intind cu Mara si maine sper sa mai vorbim.Va pup tare de tot.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Gusta, e foarte bine ca doctorii o investigheaza pe Mara cu atentie. Imi pare tare rau ca treceti prin asta, dar tu esti tare si nu te lasi coplesita. Doamne ajuta!

Bun venit, fetelor noi, Olga si dadym (al carei mesaj nici eu nu l-am gasit).

Spor la mutat, Olga Tarziu, si tinem pumnii ca Tonisa doarma mai bine noaptea in noua casa (coincidenta sau nu, gugustiuca noastra si=a lungit reprizele de somn de cand ne-am mutat).

Nefertari, ar fi buna o vacanta in doi, dar nu stiu daca e posbila. Stii ce as face eu? I-as propune, cat mai ghidus, sa mergem sa cumparam impreuna ceva in care i-ar place sa ma vada imbracata. Asta se poate rezolva intr-o seara, ii arati si ca iei in serios dorintele lui, si poate te "aude" si el mai bine pe urma. Oricum, nu va faultati prea dur, sa nu ramana urme. Cat despre gelozie, parerea mea e ca nu foloseste la nimic: fondata sau nu, nu face decat sa tensioneze relatia. Intamplarea face ca am o mama foarte geloasa, care periodic il terorizeaza pe tata cu banuieli. Eu si sora mea zicem ca in mod nefondat, dar si daca ar avea dreptate, zau ca am inclina sa il compatimim pe tata!

Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Marilena ma bucur ca te-ai mai linistit. O sa fie bine ai sa vezi. Noi ne gandim la tine si la puiul tau si de la atatea ganduri pozitive nu are cum sa nu fie bine, tu fa in continuare ce te-am invatat si daca ai de unde fa rast de un cristal de quartz si pune-l in preajma fetei (aplifica energia pozitiva).
Elisor sper ca puiuta ta e si ea bine.
Olga cea noua hai sa-ti spun ceva nostim: Serban al meu e nascut tot pe 28 august, 3,400 kg, 54 cm scor apgar 9. EI ce zici? Nu ca e nostim?
Noi stam afara ca meduzele la soare si nu mai vrem neam sa ne culcam inainte de 23.00. Radem, tipam vorbim si facem cate 2-3 pasi singurei. Si mai nou avem o pasiune cartea tehnica de la telefonul lui mami. Maama ce buna e pt dinti.
Cred ca ma duc si eu la nani. Va pupacesc pe toate.
Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Gusta, draga de tine! Mi-a stat si mie inima cand am citit ce ai postat mai devreme, plus ca ati plecat la spital, Doamne numai la prostii ma gandeam. Sa dea Dumnezeu sa se termine totul cu bine! Pupici Marutei!

Elisor !!! Ce face Bianca?

Nefertari, stiam eu de ce iti ofer o floare . Ma regasesc aproape in totalitate in ce ai scris. Iar chestia cu povara sper ca este doar o interpretare de a ta. In rest aceleasi probleme, inclusiv minciuna. Relatia noastra s-a transformat radical in timpul sarcinii cu Stefan si s-a deteriorat destul de mult in ultimele luni. Gandind la rece, stiu ca nu exista doar un vinovat. Imi dau seama si ca este coplesit de responsabilitatea unei familii. Si dupa nasterea Mariei am avut ceva probleme, dar acum ne "resimtim" si mai tare. Ce am facut pt. remedierea situatiei? Nu cine stie ce . Am incercat si varianta vacantei in doi. Nu a fost chiar ce ne-am imaginat (adica in primele zile ne-am certat ca chiorii, ca eram in sfarsit singuri ). A mai aparut o "solutie" fortata de imprejurari: despartirea pt. un timp. Eu sunt de doua sapt. singura si imi e un dor nebun de el, iar el imi trimite sms-uri cu declaratii de dragoste . Vine poimaine si chiar sunt curioasa daca despartirea a ajutat. Noi am trecut prin foarte multe impreuna si stiu ca vom gasi o solutie. Si ne iubim, iar asta e cel mai important lucru.

Nu stiu daca iti foloseste la ceva experienta mea, dar vroiam sa stii ca nu esti singura si ca probabil situatia nu e chiar asa de neagra cum o vezi tu acum.

Corni, sa stii ca de la serviciu mi se tragea tristetea , plus ce am insirat mai sus.

Bun venit Olga si dadym!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana-alexia spune:

Vreau sa o inscriu si pe dulceata mea aici la bebelusi de iunie 2005.
S-a nascut pe 12.06.2005 la ora 17.25 cu o greutate de3,200gr si o lungime de 50cm. Nu stiu daca am facut bine(ma refer la faptul ca am scris datele aici,dar nu stiu unde) dar asta e,sa nu ma certati prea rau.

DANA & ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTI ANI gasca de bebelusi : Alex,Stefan,Ana Ilinca si Daria Maria...sa fiti iubiti ingerasilor

Dana si Alexia bine ati venit la noi...ai scris bine datele si o sa la adauge Gabitza in lista...te asteptam cu multe alte povesti...

Gusta ma mustra constiinta ca m-am dus la nani aseara gandindu-ma ca poate revii cu vesti de la spital,insa ma bucur enorm ca rezultatele sunt bune si ca nu exista nici urma de prostiile la care te-ai gandit...Nu pot sa cert prea tare ca te-ai gandit ca cancer,ca in locul tau acolo mi-ar fi zburat si gandul...Hai ca mai este putin si scapi de grija...ti-am spus si-ti mai spun odata ai grija si de tine ca un ulcer activ poate genera multe probleme...Va pupam dulce,Delia mai putin ca iar are mucisori si suntem alaturi de tine...

Nefertari am citit ce-au spus fetele,au dreptate numai ca eu nu pot fi de-acord cu varianta sexy...Nu stiu poate asa sunt eu,insa nu pot sa ma transform intr-o femeie,nu stiu ce cuvant sa gasesc sa nu se interpreteze,doar pentru ca asa vrea el...si apoi in pat nu se rezolva nici o problema doar se estompeaza pentru o clipa...cel mai bine este insa va puteti voi sa va gasiti problemela si sa le tratati ca apoi sigur vine de la sine si viata in doi...Eu una nu m-am considerat salteaua barbatului numai ca sa ase simta el bine,si nici nu am facut nimic intetionat pentru asta...am si eu aceleasi nevoi ca si el si mi se pare o chestie de reciprocitate...

Androix dar nu m-ai suparat cu nimic...asa-i am suferit enorm pentru sarcinile pierdute,mai ales ca erau copii doriti,am suferit mult si cu sarcina Deliei,poate din cauza asta nu pot citi deocamdata odiseea,dar atata timp cat este Delia am ascuns suferinta intr-un cotlon,le-am inchis si sper sa ramana acolo pentru totdeauna...
Si cum te duci mai la munte....sa-ti fie rusinica...dar ma scot si eu saptamana viitoare...poate nu mi-o face Delia creierii varza...

Corni bafta la control si vreau si eu sa stiu ce v-a mai zis...ca sa stiu ce-i fac maine...

Am vorbitcu Oana la telefon si sunt bine,obosite dar se simt bine...cred si eu ...gratare,partie,zapada...las fete ca meritam iesiri chiar daca suntem cu copii dupa noi...

Asta a mea nu stiu ce-a avut azi noapte...m-a frecat la creier de mi-au sarit dracii...maraiala la greu...am carat-o prin pat la mine mi-a tras doua picioare in gura am dus-o inapoi,apoi la i-am facut laptele ca deja ma secase la icre cu atatea miorlaituri si la 6 jumate era fresh...si cu muci in nas...cred ca daca o iau de la capat ca data trecuta ma omor ca si aia mare e varza...maine cand ma duc la dr o intreb de vaccinul antigripal ca deja ma enerveaza cu racelile astea...

La petit I si La petit II ,In tara piticilor
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ioana l-am ascultat si eu pe bazmutul ala de pe National dar dpdv al meu este absurd...am vazut ceva secvential si pe la Teo insa nu stiu are niste conceptii dubioase rau chiar daca are 45 de ani si nu-i arata deloc...
Ai facut proba la carucior?!Ce zice Ana?!

La petit I si La petit II ,In tara piticilor
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Neatza si Multi Ani sarbatoritilor!

Gusta, bravos ca toate merg spre bine! E normal sa te gindesti la ce e mai rau, dar depinde numai de tine sa nu faci presupuneri, sa astepti pina ai ceva sigur. Stiu ca e usor de spus asta, dar daca ne dam cu parerea si interpretam orice gest schitat de doctori ajungem la balamuc. Suntem cu toate aici, nu plecam, si asta e treaba noastra, sa ne spunem parerea in mod obiectiv, pe cat putem. Deci, fii barbata, Zoe!

Nefertari, sunt de acord cu tot ce spun fetele, mai putin cu chestia sexoasa. Adica nu ca nu sunt de acord, dar trebuie ca si tu sa te simti in largul tau, nu numai sa faci sacrificii doar ca sa rezolvi problema pentru moment. Pt ca daca nu este asta stilul tau, poate tine o saptamina, doua, dar dup-aia ajungi inapoi de unde ai plecat. In plus, trebuie sa faca si el eforturi, nu numai tu. Acuma, un maieu mai decoltat, un fard discret, ok, dar daca nu face si el efoirtul sa observe, atunci tot degeaba. Plus ca nu e problema de comunicare, dupa cum spuneai. Imi amintesc de tine cind ne-am intalnit la Sherrif's, cind eram gravida, asa mi-a placut de tine, ca spuneai ce gandeai si ca aveai curajul sa faci ce vrei tu, nu ce spune lumea... Si ma gindeam ca trebuie sa ai un barbat cam la fel. Cred ca puteti ajunge din nou la un numitor comun, numai sa nu disperati, sa nu va pierdeti rabdarea. Si sincer, nu cred ca s-ar debarasa linistit de copii, doar daca este o bestie si asta nu cred. Asa ca incearca sa te uiti in oglinda, in vitrine, in geamurile de la masini, esti femeie, esti frumoasa, esti tu insati, lasa sa se vada asta in exterior si o sa simta si el! Gandeste-te si la ce vrei tu, nu numai el! Pupam!

Elisor, toate bune, da?

Loreen, sa ne tii la curent cu intalneala, bafta multa!

Adina, noi facem nani la ora aia... adica de pe la 10 pina pe la 1, ai apoi pina mincam si ajungem acolo de face 3. Deci nu porea cred ca avem sanse, da' mai vorbim.

Danelutza, nu am mai gasit bluza cu 'nascut in 2005'... doar in 2006, deci daca ai vreun gand... Da' stii ce facem, eu am 2, si iti trimit una cu drag, numai ca nu e noua. Eu am un frate in Iasi, cred ca ne vedem de Pasti, daca nu e prea tarziu pt tine. Oricum n-o sa mai poarte body-ul ca e pt cateva luni, da' macar ca amintire... ok?

Fetele noi, welcome! Sa nu va speriati de ce auziti pe aici, ca va luam si pe voi la rost!

Am uitat sa va spun ca am fost la control, are 7.5 kg si 70 de cm. I-a mai dat fier si calciu si sa fac un sumar de urina sa vada de ce nu asimileaza, desi crede ca e genetic, ca nici noi nu suntem prea grasi.

Mamaaa, ce logoree... noroc ca urla balauru'

&Ioana

Mergi la inceput