Bebelusi de mai-iunie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 11
loreen spune:
Ioana noroc cu Gabitza ca si io cautam precum chioara...pe prima pagina a capitolului...
La petit I
si La petit II
,In tara piticilor 
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Buna venit noilor mamici.
Gusta multa sanatate Marei.
Nu stiu ce fel de spitale avetzi voi, dar eu nu vad normal sa stea singur un copil atit de mic. Nu potzi sa spui ca alaptezi, ca ea suge si noaptea, e dreptul tau de mama sa te lase linga ea.
Doamne, doamne, are grija de bebelushi, ne rugam si noi cu tine pentru Mara, sa vezi ca or sa-tzi dea vesti bune. 
quote:
Originally posted by galinarodica
Nefer imi pare rau de ce ti se intampla. Uite eu zic sa te gandesti la perioada cand erati superfericiti, sa vizualizezi asta. Apoi incearca ca la hainele pe care le ai sa faci mici modificari care le fac mai incitante mai sexi, de ex daca ai o fusta lunga fa-i o despicatura pe cusatura, fie ca e pe o parte fie ca e la spate, cat mai adanca
iar bluzele cu nasturi poarta-le si tu mai descheiate. Hai ca nu-i asa greu. Cand se asteapta mai putin saruta-l si tu pasional si apoi "dispati" in peisaj....Incita-l. Mai umbla si tu prin casa doar intr-o camasa, a lui...
cat mai descheiata la nasturii de sus, si da vrea ceva evita-l smechereste nu-l refuza, asa ca sa-l innebunesti. Dichiseste-te si tu, mai un fard, mai o cuafura mai deosebita (facuta de tine nu e nevoie sa te duci la salon) si mai ales cand pleci de acasa chiar daca te duci numa' la paine sau cu copii in parc, dar si cand stai acasa. Starneste-l. Cand stati la masa fa-te si tu ca ai uitat sa-ti inchei halatul sau toti nasturii de la fusta...Hai mai ca nu e greu, esti femeie ce naiba....mai uita si tu usa intredeschisa la baie ccand faci dus si el e prin preajma.
Sper ca ti-am dat ceva idei bune, daca ti se par deplasate nu ma injura si nu le baga in seama.
Nefertari subscriu la ceea ce e scris mai sus. Nu mai spun ca si al meu barbat s-a intilnit de vreo citeva ori cu o fosta... bineintzeles ca mi-a spus, dar am inceput sa fiu mai atenta cu mine si mai ales sa stau in fatza oglinzii vreun sfert de ora inainte de a ajunge el acasa. Chiar si azi mi-a spus, "te-am vazut ca te-ai fardat, dar m-am facut ca nu vad"
Hai sus cu moralul si ai grija de tine.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)http://community.webshots.com/user/danielaaddario
Florentina G spune:
Salutare!
Multumim tuturor celor care s-au gandit la noi astazi!
Gusta - imi pare sincer rau sa stiu ca treci printr-o perioada atat de grea. Eu te inteleg perfect pentru ca atunci cand am auzit pomenindu-se de spital cand i-au iesit Mayei analizele prost, simteam ca innebunesc, ma uitam la ea si nu puteam concepe ideea ca ceva e in neregula cu ea. Insa am vazut ca tu esti o femeie puternica si ca ai invatat sa treci prin greutati cu fruntea sus, ca esti o femeie optimista si sunt sigura ca vei gasi si de data asta puterea sa infrunti problema Marutei. Iar daca vei simti ca ai nevoie de sprijin si incurajari noi suntem aici gata sa te sprijinim.
Nefertari - sincer imi pare rau ca trebuie sa treci printr-o situatie asa de neplacuta. Te inteleg perfect, eu am un singur copil, o am si pe mama care ma ajuta foarte mult si totusi simt ca daca n-as primi sprijin din partea sotului mi-ar fi foarte greu. Asa am o ciuda pe barbatii care nu stiu sa aprecieze ce au langa ei... Sunt atatia care ar da orice sa aibe o familie, sa primeasca o vorba buna si altii nu dau doi bani pe aceste lucruri si se dau cu capul de pereti abia cand realizeaza ca nu ma au nimic si dupa ce fac mult rau in jur. Eu nu iti pot da sfaturi insa iti doresc sa treci cat mai repede peste aceasta perioada si sa rezolvati problemele in asa fel incat sa nu aibe nimeni de suferit!
Babygirl, tare mult mi-ar placea sa ne vedem. O sa anunt cel mai sigur duminica daca pot veni si eu la intalnire pentru ca Maya se trezeste tarziu de obicei iar pana papa si ne facem gata cred ca voi va veti pregati de plecare! Oricum imi voi nota nr. tau de tel sa tinem legatura! 
Chrisdun, imi pare rau ca nu am spus dinainte ca merg la targ. M-as fi bucurat sa ne vedem un pic.
Olga, bine ai venit! Ma bucur sa vad ca Maya mea are o tiza in grupul nostru si abia astept sa ne cunoastem mai bine!
Nici eu nu am vazut mesajul lui Dadym insa vreau sa-i urez si ei bun venit in clubul nostru!
Astazi am fost la Dr. Stanciu din nou. A fost multumit de rezultatul analizelor numai ca ramane sa tratam infectia urinara care a revenit cam repede dupa primul tratament. La 72 de ore dupa ce-i administrez antibioticul trebuie sa repetam urocultura si daca rezultatul va iesi pozitiv mergem la Budimex pentru o cistografie. A spus ca de viermisori nu crede ca e vorba atata timp cat a inceput sa manance acum si nu m-a mai pus sa-i repet copro. Pentru linistea mea eu o sa-i mai fac niste teste, tot Stanciu mi-a spus ca exista niste benzi speciale care se aplica pe fundulet si pe care se depun ouale oxiurilor. Am intrebat la doua farmacii si nu le-am gasit, o sa mai caut.
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la opt luni
patriciaRO spune:
uitati ceva frumos!
http://www.paulsadowski.com/birthday.asp
sa vedeti cand v-ati nascut daca nu stiati!
Beatrice, mami de
Alex pifos
mstroie spune:
Am intrat pe siteul dat de Beatrice si mi-a iesit ca am fost conceputa pe 9 mai lunea - exact data si ziua cand s-a nascut David.![]()
Mari si DAVID
monu spune:
ola,
eu vreau sa termin prima parte din jurnalul alexiei. urmeaza partea a 2-a cu clubul scutecelor si aici o rog tare mult pe gabitza sa ma ajute cu cap anterioare. va dorim multa sanatate la tuturor bebelusilor si mamicilor. somn usor
pupici
si
Alexia Ioana
ioanailincam spune:
Fetelor cu dieta, uitati-va pe National TV!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
omustata spune:
Va multumesc tuturor pentru primire. Este ciudat sa vad ca "vorbiti" cu mine dupa atata timp cat am fost doar spectator.
Gusta-stiu prin ce treci. Si eu am avut probleme destul de serioase cu Maya si am suferit enorm, dar pana la urma s-au rezolvat cu bine desi uneori credeam ca Dumnezeu m-a uitat. Multa sanatate fetitei tale si Doamne ajuta!
Gabita-m-am vazut pe lista si iti multumesc mult pentru promptitudine.
Nefertari-Imi pare rau sa aud ca ai probleme in familie. Din cate imi aduc eu aminte tu si sotul tau erati printre putinele cupluri in care mai ardea focul pasiunii cand eram gravide. Imi amintesc asta pentru ca ma preocupa subiectul. Oricat de bine aratai gravida, sunt sigura ca acum esti si mai sexi decat atunci. Eu sunt o fire foarte geloasa, dar de cand am ramas gravida si chiar si acum gelozia mea s-a accentuat si mai tare. Sotul meu este profesor universitar, asa ca tentatii ar fi destule, desi la matematica (asta preda el), nu se duc chiar fotomodele (sper ca nu am jugnit pe cineva). Spuneti-va unul altuia ce aveti pe suflet. Este cel mai bine. Cand se aduna prea multe rabufnesti odata si poti spune cuvinte grele pe care le regreti apoi.
[red]Olga-Intr-adevar, numele nostru este rar in Romania si sa fim amandoua pe acelasi site este chiar ceva. Si mai exista o coincidenta. Si noi ne-am cumparat casa acum cateva luni. Spor la mutat!
Vroiam sa va mai povestesc despre noi, dar mi-au venit niste musafiri, asa ca o las pe altadata.
Olga si Maya (28.05.2005)
lucas spune:
saru´mina mult pentru urari, sa de-a Dumnezeu sanatate multa la bebei dar si la parinti. un gind bun si multa sanatate la fetele frumoase de Gusta si Elisor.tinem pumnii strinsi.
Gabitzam buna ideea cu salvarea `"odiseei.."
Adina (babygirl) superbe pozele din parc. eu am avut training simbata si duminica si nu am ajuns in parc, dar a fost taticul cu Matei, in parcul Circului. Duminica as veni dar sunt singura, sa vedem cum facem.
Nefe, cu rabdarea treci marea!!!!!
am citit de AndreeaC am ramas muta, nici nu vreau sa ma gindesc, nu am mai fost buna de nimic. eu am avut o experienta superrrrrr in Polizu, as dori tututor sa treaca prin experienta cu nasterea pe care am avut eu. sunt profund recunoscatoare tuturor celor din spital.s-au comportat exemplar, si mai mult decit atit si fara sa arunc in stinga si in dreapta cu bani.
fetele noi, bine ati venit, eu numai mesajul Olgai l-am vazut. apropo mai avem o Maya.
UAUUUUUU ce gasca.
azi v-am ratat la mustata ciatul.(cel de dupa amiaza)
sa aveti o noapte linistita, ca eu inca alerg prin pat dupa Matei, nu ar adormi si el ca un copil normal ferite-ar sfintu!
fran spune:
Buna !
Tinem si noi pumnii stransi pentru Bianca si Maruta. Mey cum naiba sa nu o lase sa se interneze cu bebe sub un an? Aia sunt nebuni...
Elisor, sper ca ai vesti bune,
de la noi pentru Bianca.
Nefertari-io zic - zic si eu sa nu tac...-ca astea cu aspectul tau sexos diminuat sunt texte. Ce naiba, va stiti de nu stiu cand, acum s-a prins ca nu esti sexy...hai mey...buba e alta si astea sunt texte...ca ar scapa de copii...-pai si eu zic ca as vrea sa mai scap de Iepu'(da' nu mai mult de 2 ore
). Eu zic ca v-a ajuns oboseala pe amandoi, stati pe avarie pana va reveniti( adica incercati sa va paruiti cat mai putin in ast' timp), ca or veni si vremuri mai bune...
Florentina-zi-mi si mie unde gasesti benzi din alea pentru oxiuri plizzzz.
Adina- da-mi si mie pe PM telefonul te rog, incercam si noi sa venim dar nu stiu la ce ora ajungem, Iepu' doarme de la 10,30 pana pe la 12,30...da'"in patul ei, pe perna ei-nu oriunde
"
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut