Miresele anului 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 9
ralu_trancu spune:
Buna Dim ineata!
Abia in aceasta dimineata am putere sa scriu ce am mai realizat si eu.
Sambata am cumparat sampania - 16 sticle de Zarea demisec. Si am comandat verighetele - verigete de aur alb cu aur galben . A mea cu 4 pietricele. Sunt gata pana la sfarsitul lui martie. Am comnadat si butonii pentru Stefan.
Duminica am fost la targ, am ales invitatiile , pe care mergem sa le comandam azi sau maine. Am contractat rochita de la salonul gabriela si mi-am gasit ce sa imi pun in par.Am gasit o agrafa cu cristale swarowsky, superba. Si uite asa am scapat de voal, ca tot nu imi prea place mie.
saptama asta mai trebuie sa mergem sa isi modifice Stefan pantalonii de la costum.
Stiti ce nu am gasit , si e o problema? Cocarde. Toate care le-am vazut erau urate si scumpe. Voi ce faceti? De unde le luati?
Poze vechi si noi
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
Buna Dim ineata!
Abia in aceasta dimineata am putere sa scriu ce am mai realizat si eu.
Sambata am cumparat sampania ...
Si am comandat verighetele - verigete de aur alb cu aur galben...
Am comnadat si butonii pentru Stefan.
Am ales invitatiile, pe care mergem sa le comandam azi sau maine.. Am contractat rochita de la salonul gabriela si mi-am gasit ce sa imi pun in par....
Am gasit o agrafa cu cristale swarowky, superba. Si uite asa am scapat de voal, ca tot nu imi prea place mie....
FELICITARI... cate achizitii ai facut ....
Deci... inca o miresica harnicitza
Nunta noastra
Poze
andreea_trend spune:
quote:
Stiti ce nu am gasit , si e o problema? Cocarde. Toate care le-am vazut erau urate si scumpe. Voi ce faceti? De unde le luati?
Uite asa am scapat eu de un stres in plus....
Nu le mai pun nimic in piept... mie una chiar nu-mi placea cand imi gauream cate o rochitza la fiecare nunta...
Nunta noastra
Poze
ralu_trancu spune:
Ce bine de tine . da io nu scap. Ca asa vor mamele si nu vreau sa ma cert cu ele pentru asa ceva.
Mama mea vrea sa ia chiar si prosoape.
quote:
Originally posted by andreea_trendquote:
Uite asa am scapat eu de un stres in plus....
Nu le mai pun nimic in piept... mie una chiar nu-mi placea cand imi gauream cate o rochitza la fiecare nunta...
Nunta noastra
Poze
Poze vechi si noi
andreea_trend spune:
quote:
Ce bine de tine . da io nu scap. Ca asa vor mamele si nu vreau sa ma cert cu ele pentru asa ceva.
Mama mea vrea sa ia chiar si prosoape.
Offf... spre sa nu zica si ale mele ceva...
Dar prosoape... poate sa se puna si in cap... ca tot nu pun ...
Nunta noastra
Poze
ooana spune:
Neata fetele!
Ralu...sunt invidioasa...cate lucruri ati aranjat...eu sunt departea rauuuuu!
Noi am luat 14 litrii wisky, material pentru marurii + floricele si butonii lui Marius...vad ca trebuie sa ne punem pe treaba!
Imediat va arat pozele de la targ!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
NicoletaB spune:
neat fetelor
andreea eu vreau o super cafea si va spun si de ce:
a.cicel nu stiu cum te simti tu cu 4 zile pana la nunta, caci eu mai am 3 luni si noptile imi sunt pline de cosmaruri
visez tot felul de scenarii, filme in episoade (nu radeti) caci si asa rade al meu prieten de mine
va vine sa credeti ca-n fiecare noapte sunt personajul unui film de groaza?
eu care de vreo 10 ani n-am mai visat nimic (eram lemn cand dormeam, acum...0
mi-e groaza sa ma gandesc cand voi mai avea cateva saptamani, zile cum va fi
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
a.cicel nu stiu cum te simti tu cu 4 zile pana la nunta, caci eu mai am 3 luni si noptile imi sunt pline de cosmaruri
Cum ma simt cu 4 zile inainte de nunta? Obosita, motiv pentru care noaptea dorm asa dse bine ca nu mai visez nimic. Nu am nici cosmaruri, nici vise frumoase...doar dorm. La fel si iubi. vrem ca pana joi sa fie gata totul, absolut totul, ca apoi sa ne odihnom putin. Ca in ritmul asta nu o sa rezistam toata noaptea la nunta.
15+
Mai am 4 de zile pana la nunta
POZE
NicoletaB spune:
in weekend i-am luat baiatului costum
mi-a venit sa plang cand l-am vazut imracat cu totul (costum, camasa, vesta, lavaliera)
Stiti ceva de RAZA?
plici plici spune:
neata fetili...ce faceti?
Falcuta ce faci? cum ti-e? pupicii multi
Krelia? avem toate ghearele?
pupii multi la toate fetele