Miresele anului 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Oana, pana azi cand m-am uitat la pozele tale, nu stiam cum arati Dar mi-a trecut o clipa prin minte ca ai putea fi tu cand ti-am auzit graiul dulce si mai si spuneai ca nu esti din Bucuresti si nu poti ajunge la agentie pentru o intalnire. Oricum, cei la care erai cand te-am vazut eu sunt printre agentiile mari Bucuresti, asa ca sunt convinsa ca vor face treaba buna. Mult succes!
Pentru putin, tigrutz! Sper sa te ajute cu ceva.
Iti trimit si tie imediat datele, Emily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silda spune:

buna.
sunt o viitoare mireasa(de 2007).va citesc de foooarteeeeeeee mult timp,dar...ramaneam doar cu cititul.acum ca am cont, sper sa pot si comunica cu voi,mai ales ca in vederea organizarii unei nunti experienta celor ce au trecut deja prin asa ceva mi se pare necesara.
am intrat la miresele de 2006 pentru a va comunica unele impresii d-ale mele despre nuntile mai recente la care am participat:
-casa bucur:mie mu s-a parut f proasta mancarea.mare atentie la peste-nu a fost comestibil(si nu este doar parerea mea),iar 2 feluri din 4 nu au fost calde
-yda club:o mancare f buna,atmosfera superba(era nunta unei colege de facultate a prietenului meu),se dansa in draci. dar...fiind ultima zi din iulie anul trecut,o caldura insuportabila ne-a doborat,iar aparatele de aer conditionat au fost inchise deoarece nuntasii deschideau usile(asta a fost explicatia sefului de sala).de asemenea,aveti grija cu tortul comandat la ei:1.nu este prea aspectuos(pt cei ce tin la acest aspect-mirii nostri au fost f dezamagiti),2.cred ca nu fusese tinut in conditii f ok deoarece frisca de la diplomat era un pic acra(noroc cu parffait-ul).
-howard johnson:cea mai buna nunta la care am participat;mancare f buna,sala superba,servire ireprosabila(de mentionat ca era prima nunta care s-a organizat acolo,deci daca au vrut sa faca impresie,au reusit).sala de aici nu necesita aranjamente (huse scaune,baloane),arata f bine.din pacate nu au terasa...
sper ca v-am fost de folos si ca nu v-am speriat cu mesajul meu atat de lung.
va urez toate cele bune,tot ce aveti in plan pt nunta sa iasa cum vreti voi si mai vb.
bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Inca nu am recuperat capitolul trecut, dar din ce am citit aici am gasit linkul pus de Pisoi si am plans si eu vazand nenorocirea ce s-a abatut asupra lui Tudor, a fetitei si a familiei lui.
Odihneasca-se in pace Andreea.

Imi cer scuze, daca v-am mai intristat si eu amintindu-va de acesta dureroasa despartire dar simteam nevoia sa spun si eu aceste vorbe.

Chiar daca noi acum suntem luate de valul pregatirii unuia dintre cele mai frumoase evenimente din viata unui om..... sunt sigura ca fiecare dintre noi a rezonat la durerea acelei familii, chiar daca nu am vazut decat cateva poze...
Asa simt eu........... si cu siguranta ca nu doar eu....
Incercam sa intoarcem privirea de la ceea ce doare....si desi vom continua a ne lasa purtate de iuresul nostru nebun de fericirea pregatirii nuntiilor ..............totusi vom pastra in suflet o candela aprinsa pentru Andreea...
Asa e viata pana la urma cu rele dar si cu bune, cu deznadejde ..... dar si fericire...
O viata, o stea, s-a stins si o alta a rasarit.
Sa ii dea Dumnezeu sanatate, fericire si noroc micutei Maria ca sa compenseze pierderea suferita caci va creste, din nefericire, lipsita de cea mai dulce dragoste din lume ... Asta ii urez.

Pepenash, multumesc frumos de raspuns (de hramul bisericutei vorbesc).

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silda spune:

bineinteles...
ma hotarasc sa scriu si atunci o fac off-topic
imi cer scuze, sper ca nu am deranjat pe nimeni.
o sa-mi mut raspunsul acolo unde trebuie.

daca tot sunt aici... as vrea sa va intreb pe cele care ati probat rochitze de mireasa(si eventual vi le-ati si luat) daca au modele si pentru pentru persoane cu conformatii mai ciudate(in cazul meu, un bust generos) sau acelea se fac pe comanda?
pantofi aurii(ceva deosebit) a intalnit vreuna dintre voi in cautarile voastre?

sper ca nu v-am deranjat prea mult...

toate cele bune si sorry inca o data pt off-topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Si eu am o conformatie atipica...adica bust generos, talie mica, sunt mignona si am gasit sa probez destule rochite.
E drept...la majoritatea corsetul in dreptul sanilor nu se inchidea cum trebuie (sau nu se inchidea deloc) dar a fost suficient ca sa-mi fac o parere. In plus, la majoritatea caselor de moda mi-au spus ca mi le fac pe comanda exact pe dimensiunile mele.

Pantofiori aurii am probat eu in Plazza. Erau frumusei foc, cu toculet mic dar n-as putea sa-ti spun exact pe unde era magazinul.
Poate daca te invarti pe acolo ii zaresti tu.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Sildabine ai venit in randul mireselor chiara daca estei de 2007. Pantofiori aurii am vazut eu aseara in Cocor si la Unirea la magazinul Viflor(erau in jur de 1.600.000).Daca mergi sa vezi sper sa-ti placa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata la gagici
Noro-cumatra cum mai esti cu gherutzele? A fost bine ieri la programare? Pup
Ralu, iubita..pup si stai mai mult "de-o manichiura"!

Sa aveti toate o zi faina si plina de realizari!
p.s. Pliciu te puuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Neata si de la mine... e cam devreme pt mine... dar a trebuit sa ma trezesc pt ca iubi al meu o plecat la bulgaroi ...

Dau o cine mai doreste... cine mai pofteste... e binevenit ...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by silda

buna.
sunt o viitoare mireasa(de 2007).va citesc de foooarteeeeeeee mult timp,dar...ramaneam doar cu cititul.acum ca am cont, sper sa pot si comunica cu voi,mai ales ca in vederea organizarii unei nunti experienta celor ce au trecut deja prin asa ceva mi se pare necesara.
sunt un ursuletz(adica o ursulica)

Bine ai venit printre noi... cu sigurantza vei gasi la noi tot ce ai nevoie pt o nunta reusita...

PS: Mai fetelor... voi vedeti ca deja incep sa vina miresici de 2007 (ce simtiti?)....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
...ce descutii pe aici...pantofi, rochite, invitatii... Cnd ma gandesc.... Ce sa fac daca le am deja pe toate? La noi apropape toti au tinuta pt nunta, accesoriile le-am cumparat in mare (mai trebuie sa luam ace cu gamalie sa prindem cocardele ) In rest...toate sunt gata. Mai ramane curatenia...care e aproape gata. Ca la noi incepe nunta de joi. Niste colegi au spus ca nu vin la nunta, dar vin joi acasa. Si i plus de asta, deja au inceput sa curga si cadourile pt nunta.

15+
Mai am 4 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput