Miresele anului 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 10
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
neat fetelor
andreea eu vreau o super cafea si va spun si de ce:
a.cicel nu stiu cum te simti tu cu 4 zile pana la nunta, caci eu mai am 3 luni si noptile imi sunt pline de cosmaruri
visez tot felul de scenarii, filme in episoade (nu radeti) caci si asa rade al meu prieten de mine
va vine sa credeti ca-n fiecare noapte sunt personajul unui film de groaza?
eu care de vreo 10 ani n-am mai visat nimic (eram lemn cand dormeam, acum...0
mi-e groaza sa ma gandesc cand voi mai avea cateva saptamani, zile cum va fi
Iti dau cu cea mai mare placere
Noi mai avem 7 luni... si deja avem cosmaruri
Nunta noastra
Poze
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
Stiti ceva de RAZA?
E, macar tie ti-e dor de mine... Sunt prin zona, dar, din cauza unui PM tare "dragalas", primit de curand (nu dau nume, k n-are rost) cu regret spun k ( parca ? ) e mai bine sa vin "mai rarut..." pe aici... Nu vreau sa deranjez persoana cu posturile mele...
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
ver@ spune:
Buna dimineatza!
CASA DE PIATRA Animagus!!! Si eu astept poze...
Felicitari miresicilor care au reusit sa mai faca unele cumparaturi pt nunta,iar celor care inca nu au reusit...mult succes!!!
A.cicel hai ca mai ai un pic!Ma bucur ca sunteti relaxati.Sper sa pot spune si eu acelasi lucru atunci cand va sosi momentul.Da' vezi de ce vreme superba aveti noroc?
Ralu_trancu zici ca nu o sa iti pui voal?Interesant.Mama,sotzul ce parere au?Cum eu sunt casatorita de 6 ani(am 27 de ani,sa nu crezi ca is batrana) nu mi se pare nici mie voalul interesant,dar nu m-am gandit nici o clipa sa nu imi pun.Tu cum ai luat decizia asta?
NicolteaB,felicitari pt costumul mirelui De unde l-ati cumparat?
Sa il poarte iubit si sanatos!
Andreea_trend,am constatat ca multi renuntza la cocarde.Numai ca,vezi,e problema de rude in unele familii,sa nu se supere ca nu le pui in piept ceva.
Dar se mai poarta in loc de cocarde sa le dai un mic cadou-un trifoi cu 4 foi,chestii de genul acesat...ce parere ai?
Acum...sa va dau si eu vestea...mi-am luat si eu rochitza de la targ de la MIRANDI.Este din 2 piese.Am constatat ca imi vine mai bine din 2 piese.Poate reusesc sa pun poza.Doar ca acum sunt la cabinet si "nu am poza cu mine"Dar e superba.
Revin
Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
ooana spune:
E uite astea sunt rochitele pe care le-am probat la Targ!
Ce ziceti?...astept pareri!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ver@ spune:
Ooana iti sta supeeer in rochitza"...dar nu e prea comod".Mie imi plac cele gen sirena...
Cea excentrica nu e pe gustul meu.
Rose Marie e dragutza,iti vine bine.
Da,cea de la Creal e frumoooasa...E cu organza,nu?Foarte dragutza!
Si la cre te-ai hotarat...ca nu am retzinut?!
Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
andreea_trend spune:
Oana mie imi place cum iti sta in cea de la Rose Marie...
Si cred ca te-am vazut si cand ai probat-o....
La ce ora ai fost acolo?
Nunta noastra
Poze
Alynutza spune:
[quote]Originally posted by ralu_trancu
Mama mea vrea sa ia chiar si prosoape.
[quote]Originally posted by andreea_trend
Ce prosoape?
Miresica de 15 iulie 2006
emilyjeuly spune:
'neata fetili!
oana, mie imi place cum iti sta cu rochia de la Crea si cu prima rochie de la Rosemarie (cea cu puf la corset)! parerea mea!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
Rallu spune:
Ooana, esti superba in rochite.
Parerea mea?
Mie mi-au placut 2 din 3 de la Creal (adica primele 2). Rochita care ne-a placut la amandoua nu vine asa de bine din pacate. Am mai vazut-o si pe altele si am fost un pic dezamagita.
Iti venea foarte bine in rochita tip sirena...dar nici aia nu e pe gustul meu. Adica e pe gustul meu, dar nu pentru mireasa. Deh...mie imi plac rochiile gen printesa.
In rest mi-au placut toate chiar si rochita excentrica. Aia dupa parerea mea ar merge mai bine la o nunta intr-un anotimp mai rece.
Tu pe care ai ales-o?
Sau inca nu te-ai hotarat?
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."