Mamici de mai-iunie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Cat despre uracatul pe masa in timpul sarcinii la un ginecolog fara echograf este ca si cum te-ai duce la o ghicitoare. Eu mi-am permis si am pus intrebarea asta medicului meu..care mi-a raspuns ca nu are ce sa vada, ba ma mult este contraindicat sa umble acolo in timpul unei sarcini, atat timp cat nu are de facut nici o interventie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Ceeee ????
cum adica nu este indicat controlul vaginal...sus pe masa ??? Pe mine la fiecare vizita ma urca intii pe masa si apoi stam de vb... Si nu imi place deloc

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Dolcebaby - asa mi-a spus medicul meu. Mie nu mi s-a facut niciodata asa ceva aici. Evitand astfel de controale, eviti sa introduci stiu eu ce microbi, eviti sa declansezi alte chestii nedorite..ca oricum el nu are ce sa vada si ce sa-ti masoare cu ochiul liber.
Poate e doar parerea mediciclor de aici, dar eu tind sa le dau dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

dolcebaby, nici pe mine nu ma urca pe masa. Pana acum o singura data s-a intamplat dar atunci am fost pentru ca aveam dureri destul de puternice si a vrut sa vada daca se simte ceva ....

Pupici,

Flory 22+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Dolcebaby, nu-ti face griji pentru ca multi medici din Ro fac tusee gravidelor la fiecare vizita. Medicul meu dinainte mi-a facut cand eram gravi cu Katja. Nu e asa periculos dar...se pare ca mai bine nu ti-ar face deloc. Poti discuta asta cu medicul tau.

Ioana 28 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

eu personal nu inteleg ce vreti sa spuneti cu suitul pe masa!va intrebati daca e normal sa va cosulte pe capra?sau vb despre controlul ecografic care se face pe burtica?

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

carminutza si mie mi s-a intamplat odata!lol!dar bine ca ne-a sfatuit inaioana ce si cum!si acum cand stranut nu ma mai tin stranut tare sa ma auda toti!nu de alta dar..................

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

ralucutza este vb de urcatul pe capra si de tuseul vaginal...

dolcebaby

Mergi la inceput

Pana la urma la ce ora sa fie intalnirea??? (va reamintesc: Carmina are meditatii pana la 15.00)

Lista intalnire 25 februarie 2006, Picolo Mondo, ora:???
1.Lyly
2.Carmina
3.VoichiV
4.Luana
5.Cristina
6.Io
7.Amiss
8.Magg
9.Alia
10.Adela
11.Viviana

pozici

Mergi la inceput

Dolce, eu te intrebasem daca vrei sa te intalnesti cu noi live , sambata asta (25 februarie) dupa amiaza, in Bucuresti la restaurantul Picolo Mondo. Daca da, doar spune-ne ca te trec eu pe lista de intalnire. Si ne vedem acolo! Doar spune-mi azi pentru ca Lyly face azi rezervarea si trebuie sa stim cate suntem. Ai lista cu cine vine sigur mai sus!

Cat despre lista de pe prima pagina, te va trece acolo Ama_kali, cand va mai intra pe aici!

pozici

Mergi la inceput