Mamici de mai-iunie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 14
ralucis spune:
Buna dimineata! ma preocupa subiectul sata cu urcatul pe masa gineco, deci e bine sau nu e bvine sa se faca? marturisesc ca la fiecare vizita lunara imi face si mie, dar toti dr care m-au vazut pana acum, din cei 4 de care va spuneam, au facut la fel, chiar si nayel. sa ii spun dr ca nu vreau sa mai fac? cred ca verificarea asta pe capra nu e placuta pt nimeni, indiferent de cat de finut se poarta dr. oricum, fac si eco la fiecare consultatie lunara, deci... ce ma sfatuiti?
dolcebaby spune:
Ioana iti multumesc din suflet pentru invitatie !
Cu multa parere de rau nu pot sa vin pt ca merg la tara simbata la soacra-mea ca este o sarbatoare (Simbata Mortilor) si suntem invitati la masa...
Dar nici o problema data viitoare voi fi cap de lista dak oi mai putea sa ma misc...
ca am mai spus am luat 15 kg pina acum si am o pofta de mincare... as minca de toate... voua va este asa foame ??
Ioana vei naste la CFR 2 !!! Si eu la fel dar cu Mihalache, poate ne intilnim distanta nu este mare intre noi... dar eu cred ca voi naste mai devreme de 8 mai pt ca va fi cezariana... dar cine stie poate nasc chiar pe 8 mai de ziua sotului (norocosul) ar fi super !
dolcebaby
inaioana spune:
Iar merge site-ul ca un kkt...

Dolce, imi pare rau ca nu poti, data viitoare va fi in martie daca mai suntem transportabile!
Cat despre nastere, eu voi naste prin cezariana in jur de 3 mai daca totul e ok pana atunci (adica daca nu cumva nasc mai devreme).
Ralucis, ideea este ca nu e bine sa ti se faca control vaginal in timpul sarcinii (pana la sfarsit cand ti se va verifica scurtarea colului, eventual dilatatia, etc in ultimele saptamani). Apropo de Nayel, te rugasem mai demult sa imi spui si mie ce divergente ai avut cu el si nu mi-ai raspuns. Daca e chestie de discretie, te rog , spune-mi pe pm, dar nu ma uita. Mersi frumos!
Ioana
28 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
26octombrie spune:
nu ma mai joc!! nimeni nu citeste ce scriu .. de o luna am spus ca eu sunt lidera la nr. de kile luate, inainte de craciun luasem 20!!! Si acum voi va dati mari ca ati luat 10-15? pai ce, e cinstit?!
de o luna si jumatate n-am mai luat nimic, tot 20 in plus am. de la lasatul de fumat mi s-a tras. asa ca, va rog, putin respect, eu sunt grasana barosana aici, sa n-aud comentarii....
de intalnit, cat mai curand. eu stau in zona iancului-pantelimon, asa ca nu vreau sa se faca prea tarziu la intoarcere.
Carmina, eu m-am gandit sa iau doua seturi de pampers, unul pentru Hora si unul pentur mine.. De cate ori stranut o patesc. E adevarat, mie mi se mai intampla si inainte, la gadilat sau la stranut, rar insa. acum e jale... Inaioana are dreptate, exercitiile sunt singurul leac (da si mie mi=e cam lene....)
Inaioana, tu stiu ca mergi tot la Nayel, pe tine nu te-a urcat pe masa?? Eu am fost de doua ori si de fiecare data mi-a facut si ecografie si control!! Legat de asta, data trecuta am si patit o chestie tare nostima, va povestesc atunci cand ne-om vedea!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
Amonar spune:
Dolce
Nici in Olanda nu se fac tuseuri vaginale. Motivul este cel pe care l-au numit si fetele, se pot provoca infectii sau strica mediul natural din vagin si probabil prin "zgandarire" alte chestii. Eu nu am avut pana acum nici unul, doar eco si masurarea burtii.
Coincidenta este ca si ziua mea de nastere este 8 mai, tu ai DPN-ul pe 8 mai si sotul tau e tot pe 8 mai....si daca D-zeu vrea poate voi naste si eu pe 8 mai.![]()
Dar de ce nasti tu cu cezariana?
29+
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
inaioana spune:
Luana, am fost la Nayel o singura data (o sa ma duc saptamana asta din nou dar inca nu stiu ziua exacta) si mi-a facut si control pe masa. Dar am inteles ca asa se intampla prima data, sa vada care-i treaba si apoi nu te mai controleaza (am citit la fetele de la subiectul lui). Am sa il intreb saptamana asta ce si cum si va spun.
Cat despre intalnire, nu iti fa griji cu ajunsul acasa, ca gasim noi o solutie. Mie mi-e indiferent, as fi preferat pe la 14.00 ca data trecuta dar se pare ca nu poate Carmina asa ca..astept sa vad ce mai zic si fetele.
Dar grabiti-va fetelor ca azi Lyly trebuie sa faca rezervarea!!!
Shoricutza, tu chiar ne-ai uitat de tot?????????
Dar tu Dana???
Ioana
28 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
ralucis spune:
inaioana, nu e secret, si poate pt unii nu e nici macar divergenta. cand m-am dus la el eu aveam in mana 2 analize in care apareau in una streptococ b si in alta nu, facute la 2 weeks distanta. mi-a facut control si mi-a zis ca i se pare ca, uitandu-se mai atent si el si asistenta lui care era cam weird, se vede ca am streptococ. ori mie mi s-a parut cam aiurea chestia asta si faptul ca la intrebarea mea ce e cu strept si cum ma afecteaza mi-a zis ca nu ma afecteaza deloc nici pe mine nici pe bb, dar ca atat timp cat o gravi are infectie ei, ginecologii, sunt obligati sa ii dea tratament cu antibiotice ca sa ii treca. deci am plecat nelamurita, aveam atunci cam 12 sapt si m-a si speriat augmentinul pe care mi-l daduse, chiar daca stiu ca e un antibiotic asa-zis safe. cam asta ar fi. in rest afost rabdator si atent, m-a ascultat si mi-araspuns la intrebari, dar, am mai zis-o, daca pleci cun un feeling aiurea de la inceput, parca ti se schimba mai greu impresia creata.
ralucis 24+ si bb ilinca
ama_kaly spune:
dolcebaby
da-mi datele tale acum repede sa te trec pe listuta pana nu uit ca stau cam prost cu neuronu!
Imi cer scuze ca nu te-am trecut pana acum!!
io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
ama_kaly spune:
Uitati www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69589" target="_blank">AICI si noul capitol!!!
io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
puiudana2004 spune:
Helau,helau!Mama,da' mult ati mai scris!
Carminutzo,frumosi ati mai fost bre!Inca o data,CASA DE PIATRA,sa fiti sanatosi toti trei si tot ce va doriti sa se indeplineasca!
Lyly sa-ti traiasca bebelu' grasunelu'!
Abibrinzabine ai venit la noi!Sedere placuta in continuare.
Fetelor,eu am o mare nelamurire!Pe toate v-am auzit ca sanii vostri secreta deja lapte,dar la mine inca nimic si-mi fac griji,daca nu o sa am lapte?O colega de-a mea care are un baietel de 6 luni mi-a zis ca si ea a avut probleme cu laptele,a avut canalele infundate si nu l-a putut alapta pe bebe si ca de la Municipal(unde a nascut),i-au zis asisteltele ca din luna a 8-a trebuia sa isi ia pompitza de muls si sa inceapa sa se mulga pt a i se desfunda canalele?E adevarat?
pe toate si inca ceva!Trebuie neaparat inca o intalnire in martie,ca atunci sigur vin ca intru in prenatal!
Si ca va va mai zic,eu pana acum,de la 62Kg am ajuns la 70 si inca mai este loc.
Dana
26+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D