The best of aug-sept-oct 2004 (106)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

IOANA,,sa sti ca si eu am folosit karvol-ul si a fost tare bun...dar pretul al noi era 10.000 fiola aia mica,cutia nu mai tin minte cate are,vreo 10 cred?!....noi seara ii puneam cam 3 odata,sa se simta ceva...dar e placut mirosul...insa cred ca si cum a zis HERRA e bine,numai ca ma gandesc ca trebuie sa fie pusa apa pe o sursa de caldura,calorifer?!

Sanatate puisorilor

Am pus si ceva poze in link 2 la "al doilea an de viata"

pe maine!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Da... salutare...
Natalia nu a putut dormi toata noaptea, ca Doru i-a dat ieri alune (cateva, sa guste) si pe la 4, dupa ce s-a foit toata noaptea credea ca ma pierde, si se trezea tremurand, strigand "mama"... ne-am dat seama ca are MUUULTE bubite pe picioare. Erau alergie, si o mancau, saracuta...
Azi la dr ne-a zis ca de la alunele de ieri, si sa nu care cumva sa-i mai dam pana la cel putin 3 ani, nici alte nuci...

Am luat sirop, si acum par ca-i dau inapoi.

Am vazut poze muulte si cu Inuta, cu Alma, Alesio, Robert, Dodolina si Gogo :) sa va traiasca puiutii!

Timea ma gandesc si eu la tine, sa fie bine si sa-ti vezi sanatoasa printesa

Am zis ca va scriu ce cuvinte stie mandra mea... stati asa :)
mama, tata, papa, papu - papusa, tetu - ursuletu, a-pa (mereu il desparte asa) tztz - suc, papu - papucul, bleah - asta e preferatul ei :) neu-neu - nu nu (si da din degetel, semn ca nu e voie), brum-brum, toate animalele stie cum fac, dar nu le zice pe nume, la fel si partile corpului le stie sa le arate, bavo - bravo, piu, piu, foarte nostima e cand citeste pe limba ei, orice are litere ea zice ceva de genu` "clclglaaa" gaca - geaca, caca - asta e cartea :)
cacla - sticla, bebe, teatu - ceasu`, gata, tetita - fetita, baba - buba, ba-bau - baubau, nana - somn, pape - pampersul,pacu - copacu`, cocu` - jocu`, nuna - luna,tadut - cazut da, popa = hopa, ata - asta, alta - alta, oo - oul... ama (cand i se pare ei ca e prea lung mama :))
De cand a invatat litera "o" - toate cuvintele care au "a" ea le zice cu "o" ex... mama, acum ii zice momo :)

I-a mai iesit un dintisor jos si sparge si o masea sus, deci 7 dinti si 2 maselute

Hmmm... ai vostri stiu sa numere? :) a mea stie literele, A,B,C , totusi arata ca are 1 an, cu aratatorul...
Cam asta e, de obicei mananca bine si doarme bine, daca nu are alte "problemute". E foarte bucuroasa cand o duc la A-PA! :) adica cand face baie, foarte greu o scoatem din cada. Baie ii fac in cadita ei, pusa in cada mare.
Sa zic asa, in concluzie, multumesc lui Dumnezeu, ca e cuminte si ascultatoare, hmm... si foarte alintata!

Pufy multa sanatate si la bazuc
Mina nu te plange stai sa vezi cand or roii fetele dupa vizigot cum o sa fie

Ana tare mult imi plac intamplarile cu Stefan :)

Anielas din suflet sanatate Inutei!

Ma apuc de citit povestea lui "Alex-cantaretul"

Va doresc un week-end frumos si fara surprize :)

si multa sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Vad ca sunt probleme cu site-ul ... aveam impresia ca nu a mai scris nimeni de ieri... dar chiar la nici un subiect de pe tot forumu' ... pana am gasit subiectul de la probleme tehnice si m-am lamurit ... daca dau refresh vad postarile noi

Am reusit sa pun niste poze mai noi... incepand de aici

Andreea_si_Doru imi pare bine ca ai mai dat un semn de viata... si mai aflam si noi un-alta despre voi... de la noi.

CRISMIR super pozele... cu Robert plin de iaurt...

Ce vreme .... nici nu stiu daca nasoala sau nu... ca n-am avut curaj sa scot nasu' pe geam sa vad daca e frig sau nu... Acum vad ca ninge mai linistit... poate iesim un pic cu sania prin parc si ne jucam cu zapada... astia mari, ca Meme urla daca o atingi cu zapada... e rece si uda...

si un we frumos

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Si Dami numara pana la 3 iar apropos de ce zicea Naty, cand isi vede mutrisoara la TV se uita foarte atent dupa care arata la TV si imediat arata si spre el si zice "Dam" adica Dami

Mergi la inceput

Doamne ce mult imi place cum e afara. Dami cu Ioana sunt afara cu tatal lor si ma uitam la ei pe geam cand au plecat , erau asa de bucurosi de zapada!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetelor!

Nu stiu ce are DC-ul ca la minu nu mai apare nici un mesaj dupa cel al lui Cris de ieri....

Am folosit Karvol aseara si a fost ok!

Pupici!

Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Herra cum merge tratamentul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna, fetelor!
andreea_si_doru, multumesc frumos pt cuvintele frumoase! Sincer, mi-au dat lacrimile... inseamna asa de mult pt. mine incurajarile voastre!... pupici nataliei, sa-i treaca repede bubitele!...

pufymic, ma bucur ca a fost ok cu karvolul!... la alex am mai folosit si picaturi de lavanda, au avut exact acelasi efect ca si Karvolul!... Multumesc frmos pt. urari, mereu citesc despre performantele lui Alesio, mi-e tare drag ca si-a dat atat de bine drumul la vorbire...

mina, pupici vizigotului pe vanatai!...

hai sa va povestesc ce-a mai facut nazdravanul meu: s-a tot chinuit sa convinga pisica sa iasa de sub pat si, cand a vazut ca nu reuseste s-o convinga cu nici un chip, s-a dus si-a luat matura si-a bagat-o sub pat!... Le merge mintea la prichindeii astia, ceva de speriat!

de-abia astept sa treaca saptamana viitoare ca sambata ma duc sa-mi vad odorul!...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Vai ce ma enerveaza ca nu merge bine DC-ul!Ca nici n-am vazut postarile voastre!

Mirela noi in fiecare seara punem vas cu apa pe calorifer ca e f. cald si se usca si sufletul in noi dc nu facem asa....!

Andreea_si_Doru imi pare rau ca a facut alergie Nathalie la alune....chestia e ca uleiurile alea pe care le contin si alunele si nucile sunt tare pacatoase....si nepoata mea de 6 ani a facut alergie la nuci anul trecut....
Felicitari pentru progresele Nathaliei la vorbit si pentru multii dintisori!Imi era dor de tine!

Eliana acum ma uit la pozele cu superbuta ta!Ce ochi frumosi are!

Ionela mare shmecher si Alexutul tau!Copil destept!Macar a iesit matza de sub pat?

Pupici!

Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Se vede ca pana am aparut eu si-a revenit si DC ca eu vad toate mesajele:)

Ieri am avut si noi o zi tareeee urata, stiti cum e cu instinctul ala de mama?Eu zic ca functioneaza!Si de acum ma pot baza pe el...ei bine de vreo 2 zile simteam eu asa ca Stefan nu e bine...nu parea nimic in neregula...doar instinctul meu nu-mi dadea pace...si uite ca ieri au aparut mucii si la noi, cu o tuse seaca si sacaita, la iritat putin si la gatuletz, azi noapte nu am dormit mai deloc, a plans si pentru durerea de maseluta care da sa sparga gingia, si pentru usturimea din gatutz,, tareee necajit!Imi arata singur unde il doare, adica gatul si maseluta...azi am fost la spital la urgenta pentru ca nu stiu cum se face ca Stefan se imbolnaveste numai in we...cand nu putem consulta un medic calumea ci doar pe cel ce se nimereste de garda...de data asta fiind chiar medicul nostru de familie in care nu mai am incredere de cand ne-a gresit tratamentul cu laringita....
Dupa consultatie mi-a spus ca nu pare a fi laringita, ca nu e ragusit...culmea ca nici data trecuta nu a fost ragusit DELOC doar avea tusea aceea ciudata parca ar latra cu caine...in fine...ne-a dat sumetrolim - biseptol si paxeladin pt tuse, panadol in caz de febra si atat. Sa speram ca nu se va agrava de data asta, oricum luni dupamasa mergem la medic din nou. Mucisori persista, nu este foarte infundat dar pe mine ma omoara tusea asta, rara cei drept dar nu pot uita prin ce am trecut in decembrie si ma gandesc cu groaza ca nu cumva sa evolueze inspre rau...sa de-a Dumnezeu sa nu fie asa!
Acum sa cerut singur la nani, saracutul era rupt de somn, a mancat destul de bine ceea ce ma bucura, febra este sub control...astept cu nerabdare sa se trezeasca...curios ca laringita asta evolueaza de regula in timp ce dorm, mai ales noaptea.Oricum am luat de la farmacie prednison in caz de urgenta sa am in casa....

Va doresc din suflet multa sanatate puiutilor, se pare ca e chiar sezonul lor acum de parca ia apucat pe toti...de vina este si vremea asta pacatoasa pentru ca e tare inselatoare, pare a fi cald, cu soare dar de fapt bate un vantuletz spurcat parca aducator de virusii....si pe mine ma ustura gatul, am luat si eu ceva bomboane de supt de la farmacie.

andreea multe cuvinte zice si mandra ta dragalasa!Imi pare rau de alergie...mi-am adus aminte ca mama ia dat la Stefan mai demult alune pisate...fara sa bag de seama si am stat si eu cu inima stransa sa nu se umple de bubite dar uite ca am scapat....
In schimb...daca tot vorbesc despre ce ii da mama fara sa vad eu...rontaia de zor impreuna cu Victor biscuiti cu ciocolata...ca doar Stefanutzul e prietenul si colegul lui Victor si sa gandit el sa imparta frateste cu piciul...de fata cu mama care nu sa gandit ca al meu e destul de mic zi c eu pt ciocolata...

Haha...ca vorbiti aici de numarat...ei bine v-am batut pe toti Stefan numara pana la 10 si asta cam de acu vreo 2 luni...haha binenteles sa nu va ganditi ca singur...adica eu zic unu, el zice unu, eu zic doi...si asa mai departe pana la 10! Ce imi place mie la faza asta este ca are rabdare sa numere atata, si nu ca ar sti el exact ce anume face...doar imita ce zic eu...oricum, pe fruntea lui scrie RABDARE, are o rabdare extraordinara pentru orice, si se uita fix in ochii mei cand povestesc ceva, ba mai mult incearca si se straduieste sa zica dupa mine.Aaaa si ca tot ma laud tot e bun bambi asta la ceva...a inceput mai fetelor sa graiasca dupa film...striga si el...bard in loc de bird - pasarica si mada in loc de muther - mama sper sa nu scriu prostii ca io nu am facut engleza la scoala si nu stiu scrie....se chinuie insa cu floarea si fluturele dar persevereaza si asta singur, de la el, eu nu am absolut nici o contributie....
Mai ce m-am lungit....dar mi-a facut bine, m-am mai linistit si eu, incerc sa fiu optimista cu laringita asta, sa nu ma gandesc la nimic rau.

Ce am vrut sa va mai zic...aseara pentru ca tusea asa de urat, nu stiu cum sa va descriu, mi-am adus aminte de ce citisem, ca le face bine aerul rece, si pentru ca nu mai stiam ce sa mai fac cu el am deschis geamul si l-am lasat sa traga cateva guri de aer rece...ei bine, sa linistit...acu nu stiu daca sa linistit pentru ca l-am pus la geam sau chiar ia calmat tusea....
Lorena tu stii cat de pacatoasa este...ati trecut si voi prin ea... sa de-a Dumnezeu sa-i pazeasca pe toti copilasii de uratenia asta de laringita!!!

Va pup - pupu cum zice Stefan si sa auzim de bine!
Un WE placut la toata lumea!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput