The best of aug-sept-oct 2004 (106)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Pufy- eu am tot folosit Karvol..il vars pe pernutza din patutzul Inei..eu zic ca e eficient... pt Alesio..sa treaca nasucuyl infundat si muculetzii..nu mai vreau pitici bolnaviori

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

salutari in graba:

karvol - eu am folosit asa: am pus in apa fiarta, care continea si sare mare; ca eu tot timpul umidific asa aerul cand e racit.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 1 zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salutare, mamici cu sau fara burtici si pitici,

In primul rand le urez sanatate puiutilor bolnaviori.Parca, parca si la Alma am observat ceva mucisori in dimineata asta, dar in rest nici un semn te tuse/stranut sau altceva care ar putea sa ma duca cu gandul la vreo raceala. Sper sa nici nu fie asa ca sambata si duminica chefuim, adica o sarbatorim pe subsemnata:)))
Voi cereti poze cu noi tunse. Pai am zis ca parul Almei nu a fost tuns, doar varfurile putin de tot, deci nu e mare diferenta, nici nu se observa.La mine e ceva mai scurt, dar nu am fotograf:)))Al meu sot apare abia in seara asta.
Pufy, bravo lui Alesio pt numarat. Dupa exemplul tau, m-am jucat cu Alma, spunandu-i numerele pana la 3 in ambele limbi si zice "en,te,di" (adica een, twee, drie -pronuntie "ein, tvei, dri") si in romana zice "do, tei" fara "unu":)))
Mada, speram sa se vindece bine rana Ilincai, sa nu ramana urme.
Sunt nevoita sa va las ca Alma mea e maraici. Nu stiu daca de la dinti i se trage.Parca vad ca nu reusesc sa fac mai nimic din ce mi-am propus azi.O zi buna,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor si va multumesc din suflet pentru raspunsul legat de Karvol.Imi trimit azi cumnatul la farmacie sa-mi cumpere ca nu se mai poate asa.....

Mada multa sanatate Ilincai si va tinem pumnii sa se vindece frumos, fara cicatrice urata!

Daniela vezi ce copii destepti avem?

No Cris am renuntat la ideea cu pizza....pana maine ca maine vine si Ovi de la Bucuresti si am zis ca ar fi frumos sa-l astept cu o surpriza....ca si el e mancau de pizza.Cata ti-a iesit la 500 gr faina?Cam cate bucati?

Pupici!

Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salut!

Nasol cu mucusorii astia...noi vad ca inca nu avem..multumi mlui Dumnezeu...dar cu vremea asta,cand cald cand frig,nu se stie

Sanatate la toti puiutii!

IOANA,sa sti ca sincer nu prea am ce sa va povestesc...Robert e destul de cumintel...se catara cam peste tot,pe scaune e cel mai fericit sa stea...si stiti cum cere...zice"mama",si incearca sa se aseze cu funduletul pe scaun ca noi,dar evident ca nu poate,atunci ma trage pe mine de mana...adica sa il urc eu asa cum stau eu...e scump tare...in rest se urca el cu genunchii si apoi in picioare,dar nu-l lasam singur ca mor de frica cand il vad cum sta...am sa mai pun ceva poze sa-l vedeti pe domnul meu cum mananca singur iaurt,ca de la mama nu mai vrea...si soldaytei de paine cu sunculita de curcan...asta ii place tare mult...chiar,sa va zic ca azi am facut si eu omleta sa-i dau...ce vorbesti,nici nu vroia sa se atinga de ea,si-o scotea si din gat...hmmm,nu ii place...ma face cu nervii ca nu vrea sa pape decat sunca,carne,paine goala...bineinteles ca ii plac biscuitii,checul sau orice corn i-am dat...dar mar cu biscuit nici vorba...nasol e ca el nu face nici cacuta porea usor,adica ne constipam destul de repede...asta e

Face si el cam ce povestiti si voi...si sincer nu imi vin in cap prostioare prea mari...eu ma delectez cu ce povestiti voi

I-am luat niste ghetute noi ,mai de primavara,fara blanita,si sa-l vedeti ce mandru e de ele...e mortal cand il vad cum rade si e fericit cand ii dau ceva nou.

DANIELA,distractie placuta si LA MULTI ANI pt luni!

fetelor si un weekend placut va doresc,cu nopti usoare si linistite!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Mirela ai vazut ca ai ce povesti? Asteptam pozele promise!....si sa nu va viziteze mucii deloc!

Nu stiu dc v-am zis ca de cateva luni bune a invatat(definitiv sper) bazucu meu ca locul lui de dormit e patutul lui si nu altul(nici balansoarul , nici patul nostru).Dar baiul era ca si asa trebuia sa-l leagan in brate pana adormea(si credeti-ma ca la 13 kg cat are acum te cam rupe de spate.....)dar de o vreme incoace l-am lasat in patut si am plecat din camera.... la inceput a urlat tare de tot,dar acum a inteles cum sta treaba si ma mai striga de cateva ori doar, cu lacrimioarele in coltul ochisorilor , apoi adoarme singurel! Ce fericita sunt! Mi-am atins scopul!

Sper ca nu v-am innebunit ....cu povestile mele.....cred ca de la lipsa de pizza aia mi se trage....de-abia astept s-o fac maine(ca nu am avut chef sa o fac de 2 ori, iar dc o faceam azi sigur nu ramanea si pe maine)!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

salutare

hop si eu intr-o mare viteza ca azi am avut de lucru si exacrt cum zici tu Daniela, al meu cupil parca a stiuit ca nu m-a lasat deloc.
Nu mai zic ca azi noapte a fo maraici si s-a cerut cu mine in pat si mi-a tras niste suturi in ficat de mi-am adus aminte de cum era cand eram gravida. Cum l-o nimeri nene nu stiu, dar are o precizie......

Mada, sper sa se treaca repede buba fetii.

Pufy, ce pizza, care pizza, vreau si io. Pai nu va e rusine sa ne faceti pofta? Pupaturi la bazuc sa treaca repede mucii.

Aissa, daca vei avea curiozitatea sa o lasi sa urce si sa coboare scarile de cate ori vrea ea....ei bine ma tem ca vei fi dezamagita, vei obosi tu prima. Al meu a urcat si coborat scarile din fata blocului (cre ca sunt vreo 8) de 25 ori intr-o zi cand mi=am pus mintea cu el. Pana la urma am cedat eu nervos si l-am luat pe sus in casa.

Azi copilu meu a tinut post, a refuzat carnea insa s-a umflat cu 3 polonice de supa de pui cu paine, buna si aia dar ma streseaza sa fac la gratare sa mance gresia din bucatarie.....

Andora, nu mi-a mers cu reloaded insa am sperante cu alte candidate, cum mi-o fi norocu, oricum de duminica am chemat-o pe mama sa mai stea cu el ca nu mai pot, am o perioada cumplita la birou si daca ajung iar sa dorm numa miercurea si primavara intru in spital. Asa ca nu ma poci conforma indicatiei tale ca numa lucruri bune sa auzi, afara doar de cazu in care consideri buna dispozitie ca fiind un lucru bun, ca pe aia nu mi-am perdut-o inca. Stii tu vorba mea, iarba rea nu piere asa usor. Uita=te la fi=miu care cu ocazia mentionatei vizite la dr homeopat a dat cu fruntea lui de telectual in TOATE colturile biroului din secretariat. Si avea nenorocitu de birou vro 8, ca era facut pe comanda La un moment dat toata lumea care astepta acolo atzinea ca Stelea la poarta sa prinza capu lu fi-miu inainte de contactu cu lemnu. Din fericire insa nika vanataie sau cucui.

Naty, casa de piatra alor tai (scuze de intarzierea in urari) si pupaciuni micutei, bun si asa mai rar cu declaratiile. SI al meu cupil asteapta sa ma vada in pioneze inainte sa bage pupaturile a la love story.

M-a laut valu povestind si telefoanele mele stau poate le da altcineva

va pup si poate ne mai cetim la fapt de seara.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Merci de urari.

Pufy Karvol folosesc si eu, mi se pare foarte bun dar nu in stadiile avansate ale racelii cand nu prea ajuta la nimic. In schimb cand e doar infundata- fornaita e super!

De numarat numara si dodo dar doar pana la 3, si oricand sunt mai multe lucruri ea zice sa sunt "dooo" (doi).

Andora eu m-am uitat la cezariana mea dupa 3 saptamani - inainte ma asigurasem intreband la mama si la Octavian ca nu mai arata asa urat!

Fie-mea a fost ieri foarte socata sa se vada pe camera in film - imi tot arata "dodo, dodo" dar era asa mirata ca e ea acolo ...

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pufy au iesit multe, noi am mancat aseara vreo 12 cred si erau si dimineata, am mai mancat eu vreo 3 si Tony nu stiu tot cam asa. Eu am setul ala de 3 tavi si am pus in cele 2 mari. Ies multe, oricum.
Copilul meu azi m-a simtit plina de draci (cu indemnizatia aia, se pare ca eu intru in lotul de martie, aprilie...) si nu s-a culcat pana pe la 2. Sunt curioasa cat doarme.
Oricum e f infundata, mooor de nervi.......nu o mai scot din casa pana nu-s 30 de grade.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Plin de copilasi destepti pe aici!(Raluca sa-ti traiasca Dodolina care stie si ea sa numere)!

Am luat Karvol, ii pun la noapte....sper sa aiba efect!(Mada a fost 130 000 lei vechi 10 capsule nu 17 000 cum ai zis tu....sau eu n-am inteles bine....ca mi se parea cam ieftin 17000).

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput