The best of aug-sept-oct 2004 (106)
Raspunsuri - Pagina 15
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by ana_a
Salut!
Haha...ca vorbiti aici de numarat...ei bine v-am batut pe totiStefan numara pana la 10 si asta cam de acu vreo 2 luni...haha binenteles sa nu va ganditi ca singur...adica eu zic unu, el zice unu, eu zic doi...si asa mai departe pana la 10! Ce imi place mie la faza asta este ca are rabdare sa numere atata, si nu ca ar sti el exact ce anume face...doar imita ce zic eu...oricum, pe fruntea lui scrie RABDARE, are o rabdare extraordinara pentru orice, si se uita fix in ochii mei cand povestesc ceva, ba mai mult incearca si se straduieste sa zica dupa mine.Aaaa si ca tot ma laud
tot e bun bambi asta la ceva...a inceput mai fetelor sa graiasca dupa film...striga si el...bard in loc de bird - pasarica si mada in loc de muther - mama sper sa nu scriu prostii ca io nu am facut engleza la scoala si nu stiu scrie....se chinuie insa cu floarea si fluturele dar persevereaza
si asta singur, de la el, eu nu am absolut nici o contributie....
Mai ce m-am lungit....dar mi-a facut bine, m-am mai linistit si eu, incerc sa fiu optimista cu laringita asta, sa nu ma gandesc la nimic rau.
Va pup - pupu cum zice Stefan si sa auzim de bine!
Un WE placut la toata lumea!Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
Ana, am citit pe aici ca unul dintre semnele care arata ca un copil e supradotat e rabdarea... asa ca... pupici si sanatate maxima, sa-i treaca repede raceala!
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
mamica de sept-oct spune:
Am deschis subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69950" target="_blank">AICI!!!
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62432&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761&whichpage=1" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos